Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tonia♥️
    01. Travanj 2020. 19:37

Mene danas vještica iznenadila... Ovo je prvi put u životu da je uranila i to 6 dana... Al ovo je prva prava nakon biokemijske tak da vjerujem da se malo poremetilo... Al daj Bože da mi se ciklus skratio. Muž i ja smo malo pustili ovaj mj da prođe bez nekog velikog akcijanja zbog one moje bete... Sad ćemo nakon ove M krenut u nove pobjede 💪

👩‍🦰31g 🧔34g
    👫 9g
    👰🤵6g
    24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
    27.02.2020. Biokemijska (7+2)
    30.05.2020. Biokemijska (6+3)
    11.09.2020. Laparatomija mioma
    Trudimo se od 2017.
    Desni jajnik blago PCOS
    ✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
    💉 Gynositol, cikla
    Ne redoviti ciklusi
    Ponovni pokušaji od 05/21
    + 28.10.

01. Travanj 2020. 19:38

crnerupe

E pa bas sam napravila plave trakice i onu rozu sto je ostala zadnja sto sam prije narucivala i koristila i zanimljivi su rezultati! Dok plava pokazuje visok nivo LH,roza s istim urinom pokazuje niski

Zadnje 4 su od danas,s tim da su tri slikane s istim urinom prije nekih 20-ak min (zadnje dvije sam stavila opciju automaticly cistocda vidim rezultate) i racunat cu prvu od danas kao pik 🤷‍♀️🙈

A jesu iste osjetljivosti te plve i roze? Uglavnom ja bi ti rekla da racunas svakako danas kao pik i akcijas naredna tri dana. 4 za svaki slucaj 🤭

01. Travanj 2020. 19:39

Tonia

Mene danas vještica iznenadila… Ovo je prvi put u životu da je uranila i to 6 dana… Al ovo je prva prava nakon biokemijske tak da vjerujem da se malo poremetilo… Al daj Bože da mi se ciklus skratio. Muž i ja smo malo pustili ovaj mj da prođe bez nekog velikog akcijanja zbog one moje bete… Sad ćemo nakon ove M krenut u nove pobjede 💪

Moze biti da. Sad laganini 😉

Tonia♥️
    01. Travanj 2020. 19:42

Meni su roze za sad sve kak treba pokazivale jer kad mi je na njima bio pik, provjerila sam i sa onim Cb i bio je smajlić... Tak da im nekak vjerujem 🤷‍♀️

👩‍🦰31g 🧔34g
    👫 9g
    👰🤵6g
    Trudimo se od 2017.
    Desni jajnik blago PCOS
    💉 Gynositol, cikla
    Ne redoviti ciklusi
    + 28.10.

Tonia♥️
    01. Travanj 2020. 19:44

Anitram1982

Tonia

Mene danas vještica iznenadila… Ovo je prvi put u životu da je uranila i to 6 dana… Al ovo je prva prava nakon biokemijske tak da vjerujem da se malo poremetilo… Al daj Bože da mi se ciklus skratio. Muž i ja smo malo pustili ovaj mj da prođe bez nekog velikog akcijanja zbog one moje bete… Sad ćemo nakon ove M krenut u nove pobjede 💪

Moze biti da. Sad laganini 😉

Laganiniiiiiii ipak je karantena 🤭🤭🤭 biti će vremena za sve 😀😁

👩‍🦰31g 🧔34g
    👫 9g
    👰🤵6g
    Trudimo se od 2017.
    Desni jajnik blago PCOS
    💉 Gynositol, cikla
    Ne redoviti ciklusi
    + 28.10.

Dashuri
    01. Travanj 2020. 20:08

Pa iskreno ne znam. Prvu sam napravila 12dc i bila je svjetlija od kontrolne. I taj dan nisam više radila jer sam računala da neću trošit, kao ovulacija mi je tek za 3 4 dana. Sutradan još svjetlija, preksutra isto- danas skoro nevidljiva.

Ili je naglo skočila tokom dana i noći, ili se nije ni dogodila🤔 pregled mi je za 3 tjedna, al sumnjam da ću moći jer mi je ginekolog u drugom gradu, a propusnicu nemam 😵

05.12.2022 💗

01. Travanj 2020. 20:18

Mrljica

Ja sam koristila te trakice, al izgleda napola krivo. Znaci, kad je testna trakica jednake boje ili jača od kontrolne znači da ovulacija nastupa u sljedećih 24-36h? Jesam dobro razumila?
    Ja sam upravo sebi narucila s Amazona, neke u bijelom pakovanju sa zelenim slovima, za 10€ 50 kom. Mislim, pokusala sam naruciti prije par tjedana na Aliyu one roze, ali su mi otkazali narudžbu zbog korone. Posto mi se ne da čekat, naručila sam ove, doći će za 3 dana. Eto ako ženama u DE trebaju da znaju. 😊

U principu ako su jednake boje ovulacija nastupa unutar 36 sati,a ako je tamnija testna od kontrolne onda dolazi do O izmedu 12 i 24 sata maksimalno

01. Travanj 2020. 20:21

Sue

Pa iskreno ne znam. Prvu sam napravila 12dc i bila je svjetlija od kontrolne. I taj dan nisam više radila jer sam računala da neću trošit, kao ovulacija mi je tek za 3 4 dana. Sutradan još svjetlija, preksutra isto- danas skoro nevidljiva.

Ili je naglo skočila tokom dana i noći, ili se nije ni dogodila🤔 pregled mi je za 3 tjedna, al sumnjam da ću moći jer mi je ginekolog u drugom gradu, a propusnicu nemam 😵

Meni ti je jucer ujutro bila nevidljiva,a danas oko 14 je bila tamnija kontrolna od testne tako da se u 24 sata sve moze preokrenuti,to bas treba osluskivati tijelo,ja sam nakon par mjeseci uzastopno naucila nakon osluskivanja kada bi mogao biti pik jer pratim fizicke znakove,a sada osjecam nekakvo cukanje u jajniku pa ce sutra biti ovulacija 😊

01. Travanj 2020. 20:22

Anitram1982

crnerupe

E pa bas sam napravila plave trakice i onu rozu sto je ostala zadnja sto sam prije narucivala i koristila i zanimljivi su rezultati! Dok plava pokazuje visok nivo LH,roza s istim urinom pokazuje niski

Zadnje 4 su od danas,s tim da su tri slikane s istim urinom prije nekih 20-ak min (zadnje dvije sam stavila opciju automaticly cistocda vidim rezultate) i racunat cu prvu od danas kao pik 🤷‍♀️🙈

A jesu iste osjetljivosti te plve i roze? Uglavnom ja bi ti rekla da racunas svakako danas kao pik i akcijas naredna tri dana. 4 za svaki slucaj 🤭

Ja racunam da ce sutra O jer se prosli mjesec pokazalo kada je bila testna linija tamnija od kontrolne doslo je do ovulacije odmah iduci dan 😊

01. Travanj 2020. 21:21

crnerupe

Sue

Meni ti je jucer ujutro bila nevidljiva,a danas oko 14 je bila tamnija kontrolna od testne tako da se u 24 sata sve moze preokrenuti,to bas treba osluskivati tijelo,ja sam nakon par mjeseci uzastopno naucila nakon osluskivanja kada bi mogao biti pik jer pratim fizicke znakove,a sada osjecam nekakvo cukanje u jajniku pa ce sutra biti ovulacija 😊

Cure, zao mi je zbog negativnih, drzim vam fige da se okrene sljedeci ciklus...
    Koliko vi dugo pokusavate, buduci da par mjeseci pratis lh? Kolko imate god? Imas koju trudnocu iza sebe? Sorry ak gnjavim 😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.