Pa iskreno ne znam. Prvu sam napravila 12dc i bila je svjetlija od kontrolne. I taj dan nisam više radila jer sam računala da neću trošit, kao ovulacija mi je tek za 3 4 dana. Sutradan još svjetlija, preksutra isto- danas skoro nevidljiva.
Ili je naglo skočila tokom dana i noći, ili se nije ni dogodila🤔 pregled mi je za 3 tjedna, al sumnjam da ću moći jer mi je ginekolog u drugom gradu, a propusnicu nemam 😵
Meni ti je jucer ujutro bila nevidljiva,a danas oko 14 je bila tamnija kontrolna od testne tako da se u 24 sata sve moze preokrenuti,to bas treba osluskivati tijelo,ja sam nakon par mjeseci uzastopno naucila nakon osluskivanja kada bi mogao biti pik jer pratim fizicke znakove,a sada osjecam nekakvo cukanje u jajniku pa ce sutra biti ovulacija 😊
Cure, zao mi je zbog negativnih, drzim vam fige da se okrene sljedeci ciklus…
Koliko vi dugo pokusavate, buduci da par mjeseci pratis lh? Kolko imate god? Imas koju trudnocu iza sebe? Sorry ak gnjavim 😁
Ja 29,mm 27,missed ab u 9tt u 10.2018.
Pokušavamo skoro godinu dana, 2 mjesec mi je s trakicama.
Bez dijagnoze oboje, ja sam na terapiji za štitnjaču 4 mjeseca.
Eto ukratko 🤗
05.12.2022 💗
Pa iskreno ne znam. Prvu sam napravila 12dc i bila je svjetlija od kontrolne. I taj dan nisam više radila jer sam računala da neću trošit, kao ovulacija mi je tek za 3 4 dana. Sutradan još svjetlija, preksutra isto- danas skoro nevidljiva.
Ili je naglo skočila tokom dana i noći, ili se nije ni dogodila🤔 pregled mi je za 3 tjedna, al sumnjam da ću moći jer mi je ginekolog u drugom gradu, a propusnicu nemam 😵
Meni ti je jucer ujutro bila nevidljiva,a danas oko 14 je bila tamnija kontrolna od testne tako da se u 24 sata sve moze preokrenuti,to bas treba osluskivati tijelo,ja sam nakon par mjeseci uzastopno naucila nakon osluskivanja kada bi mogao biti pik jer pratim fizicke znakove,a sada osjecam nekakvo cukanje u jajniku pa ce sutra biti ovulacija 😊
Ja sam 13dc osjećala to žicanje al kako sam prošli mjesec imala ovulaciju 16 dan, mislila sam da je još rano. Slijedeći mjesec ću pametnije. 😝
Iako smo imali odnose tijekom plodnih dane, možda je i upalilo nešto 🥳
05.12.2022 💗
Ja sam sinoć i jutros uhvatila pik. Možda glupo pitanje, ali koliko bi sad često trebali i koliko dugo? Mislim svaki mj do sad smo akcijali oko plodnih dana pa ništa nije bilo. 😔
Martina, žao mi je što nije uspjelo. 😥 Ali bit će. 🤞
Ni sama ne znam kad, jer kad sam prvi put ostala trudna odnos sam imala 8 i 17dc i bio je dobitan. Sad kako, to samo Bog zna.
Kao kažu odnos na dan pika i sutradan. Šta sam god čitala, svugdi piše da sperma treba biti tu kad jajašce dođe. Znači kreni šta prije da stignu na vrijeme 💪
05.12.2022 💗
Seksajte se otprilike svaka 2 dana, na dan pika, dan iza pika, i onda možete slobodno nastaviti svaka 2 dana ili po volji... Meni je temp pokazivala ovulaciju 10 dc eventualno 11,a na kraju je bebac manji za 5 dana, znaci kasnija ovulacija, a bila uvjerena da je onako kako temp kaze... Tak da slobodno se cijeli ciklus Seksajte... Bit cete svakako mirnije onda, meni je dobitno bilo to kad se nisam opterećivala i seksali se cijeli ciklus bez razmišljanja ...
Martina sretan rođendan sa zakašnjenjem, zelim da sljedeći dočekas uz svoje malo zlato 😘😘😘😘
Ja sam sinoć i jutros uhvatila pik. Možda glupo pitanje, ali koliko bi sad često trebali i koliko dugo? Mislim svaki mj do sad smo akcijali oko plodnih dana pa ništa nije bilo. 😔
Martina, žao mi je što nije uspjelo. 😥 Ali bit će. 🤞
Ni sama ne znam kad, jer kad sam prvi put ostala trudna odnos sam imala 8 i 17dc i bio je dobitan. Sad kako, to samo Bog zna.
Kao kažu odnos na dan pika i sutradan. Šta sam god čitala, svugdi piše da sperma treba biti tu kad jajašce dođe. Znači kreni šta prije da stignu na vrijeme 💪
Jesmo sinoć i danas. Ali bojim se da opet neće biti ništa jer do sad nisam koristila trakice, ali osjetim O i uvijek smo pokrivali te dane.
A nikako ne mogu shvatiti razlog? Što se događa? Zašto???? Prije 4 g sam zatrudnila od prve, baš baš od prve. Uvijek osjetila O, točno znala kad i šta. Mislila sam da će tako biti i sad.
Eh kad bi sve znale zašto 🤷♀️ mene su na kiretaži svi tješili, kao prvi put je vjerojatnost za pobačaj velika, drugi put bude sve brže i lakše, pa sam se nekako tješila kako sam prvi put odmah ostala trudna da ću i drugi. Pa sam otkrila da minje tsh visok, pa sam mislila da je to razlog što ne mogu ostati trudna, pa su mi rekli čim padne ispod 2 da ću ostati odmah trudna. Eno ga na 1,5 i dalje se ništa ne hvata.
Polako počinjem vjerovati da je psiha glavna kočnica. Da bog da se sve opustile u glavi i da bog da nam se svima plus ukaže brzo! ❤️
05.12.2022 💗
Ma cure nisam de mogla docekat jutra. Ludi snovi.
Red molitve.
Ludi snovi.
I eto doslo 5h , ja isla pisat iiiiiiiii ..
https://ibb.co/QX8fx7J
Samo neka krene na dobro! Neka ostane!!!
https://ibb.co/QX8fx7J
Samo neka krene na dobro! Neka ostane!!!
Cestitammmmm nek bude skolska 🤞a bit ce sigurno ❤❤❤❤🤗🤗🤗hajd bjez sad na drugu temu 😉🤭
ODBROJAVANJE 3/2020
Fancy - 30.3.2020 - 3 dana kasni
ODBROJAVANJE 4/2020
Brunoibrankica - ➕
Ljubicicax - 1.4.2020 - 1 dan kasni
Ona2- 2.4.2020 - 0 dana
Mara Kokosica - 3.4.2020 - 1 dan
Pepika-3.4.2020 - 1 dan
ChiAn6- 3.4.2020- 1 dan
Rastika- 4.4.2020 - 2 dana
Anaid - 7.4.2020 - 5 dana
Tera- 8.4.2020 - 6 dana
Mallla-8.4.2020 - 6 dana
Dunja10 - 9.4 2020 - 7 dana
Sue - 14.4.2020 - 12 dana
Nova19 - 16.4.2020 - 14 dana
Kiky-16.4.2020 - 14 dana
Jelenajelana-19.4.2020 - 17 dana
Miakamo - 20.4.2020 - 18 dan
Lilo23 - 25.4.2020 - 23 dana
Kaca - 25.4.2020 - 23 dana
Malela - 26.4.2020 - 24 dana
ODBROJAVANJE 5/2020
Anitram1982 - 3.5.2020 - 31 dan
Ali vi ste moje....
Čitat ću vas i pratiti.
Čula sam se sa ginekologom ( svekrvin "prijatelj") rastavljena je ona već 22godine.
Poslala sam mu sliku i pitala ga sta sad, kao bili smo na terapiji pa me strah (oboje medazol+ ja neke arilin vag 2 dana i 7dana rojazol) rekao je sve ce bit uredu, napisat cu ti sad utrogestan i folacin.
A pazite, samo jedan seks!!!! Ili dva ako, i to oko 10.3.
Sortiraj odgovore
Najstariji