LH trakice i testovi za ovulaciju

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Tamara30

Broj poruka: 196

Prijavi adminu

zaboravila sam kako ide linik koji se ubacuje slike

• Tamara30

Prijavi adminu

https://ibb.co/wrjgv4v   dali ovo znaci da je ovulacija ili jos nije

Mareeeee3112

Broj poruka: 2965

Prijavi adminu

Tamara30

https://ibb.co/wrjgv4v dali ovo znaci da je ovulacija ili jos nije

Pokrivajtw svaki dan jer ce bit uskoro danas...sutra

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

• Tamara30

Prijavi adminu

hvala ti ja se ne razumem i te testovi evo i malopre sam ih napravila i opet neenam trazim po netu ali ne kapiral kako bih znala kad mije ovulacija koja linije treba da budu

• Tamara30

Prijavi adminu

https://ibb.co/XDbn2WP

• Tamara30

Prijavi adminu

ja se izvinjavam ali ciklusi su mi na 25- 26 dana dobila sam 5 trajala je do 10 msm na 6 dana mije pa sam imala odnos  7 dana i 9 dana 10 dana nisam ni juce nisam to jest 11 dana nisam imala odnose da pocnem od danas 

jasamja

Broj poruka: 910

Prijavi adminu

Tamara30

ja se izvinjavam ali ciklusi su mi na 25- 26 dana dobila sam 5 trajala je do 10 msm na 6 dana mije pa sam imala odnos 7 dana i 9 dana 10 dana nisam ni juce nisam to jest 11 dana nisam imala odnose da pocnem od danas

Ovulacija će nastupiti kada testna crtica bude iste jačine boje ili više od kontrolne. 
    Najbolje je test raditi svaki dan u isto doba da bi se lakše pretilo kako trakica tamni. Nikako ne ujutro sa prvim urinom.
    Po ovome vama bi ovulacija mogla biti kroz par dana, možete nastaviti pratiti sa trakicama, ili samo budite aktivni svaki dan 😉
    Sretno 🤞

👩 32
    👦 34
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024

• Tamara30

Prijavi adminu

hvala ti puno na odg hvala i izvinite ako sam dosadna

jasamja

Broj poruka: 910

Prijavi adminu

Tamara30

hvala ti puno na odg hvala i izvinite ako sam dosadna

Ma nema na čemu. Ovdje smo da si pomažemo. Slobodno možeš sliku svakog testa poslat ovdje na uvid, volimo lovit peak. Preporučujem i instaliranje aplikacije Premom, gdje onda svaki test učitate pa vam ona kaže kad je peak.
    I pišite radije u Lh trakice 7. dio, tamo ima više aktivnih cura, a možete i malo pročitati unazad pa ćete vidjeti kako su drugim curama bili testovi pozitivni za ovulaciju. 

👩 32
    👦 34
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024

• Tamara30

Prijavi adminu

ja mislim da mije ovulacija bila 11 dana sad mije krico jer nisam imala odnose tog dana i mislim da je sada sve uzalud jer mi nisu linije kao i sto je bila na 11 dana

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.