LH trakice i testovi za ovulaciju

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Tamara30

Broj poruka: 196

Prijavi adminu

i mislim da nemogu ostati trudna jer sam odnosi imala samo 7 dana deverog dana i 14 dana 

• Tamara30

Prijavi adminu

Tamara30

i mislim da nemogu ostati trudna jer sam odnosi imala samo 7 dana 9 dana i 14 dana

Riri🤰🏽

Broj poruka: 26

Prijavi adminu

Tamara30

i mislim da nemogu ostati trudna jer sam odnosi imala samo 7 dana deverog dana i 14 dana

To sto niste imali odnose tocno na PIK ne znaci da ne postoji šansa za T.  Ako mislite da je PIK bio 11 dc , a vi ste odnose imali 7,9, i 14 dc postoji i dalje mogucnost T, spermiji u ženskom tijelu mogu ostati zivi i do 7 dana… 
    Ja vam želim svu srecu da sto prije ostvarite željenu trudnocu 🙏🏻😊

• Tamara30

Prijavi adminu

Riri🤰🏽

Tamara30

To sto niste imali odnose tocno na PIK ne znaci da ne postoji šansa za T. Ako mislite da je PIK bio 11 dc , a vi ste odnose imali 7,9, i 14 dc postoji i dalje mogucnost T, spermiji u ženskom tijelu mogu ostati zivi i do 7 dana…
    Ja vam želim svu srecu da sto prije ostvarite željenu trudnocu 🙏🏻😊

hvala i ja vama isto zelim T sve najbolje videcemo ako nesto bude javi cu

• Tamara30

Prijavi adminu

zdravo ja da vam javim mislim da sam trudna ali nisam sigurna danas uradila dva testa razlicite marke i oba su mi pozitivna ali je skroz linija bleda ali je rose boje cekacu 30 novnmbar treba da dodje menstruacija cekacu do tada ako imam strpljenje nisam sigurna i jesam osecalja su mi nekako haus neznam dal da se radujem ili nee i nesto neverovatnoo

Luna21

Broj poruka: 42

Prijavi adminu

Tamara30

zdravo ja da vam javim mislim da sam trudna ali nisam sigurna danas uradila dva testa razlicite marke i oba su mi pozitivna ali je skroz linija bleda ali je rose boje cekacu 30 novnmbar treba da dodje menstruacija cekacu do tada ako imam strpljenje nisam sigurna i jesam osecalja su mi nekako haus neznam dal da se radujem ili nee i nesto neverovatnoo

Tamara koliko god da je crtica blijeda - to je trudnoća! 😍 posebno ako se tako rano vidi, i prije izostale menstruacije. Ja ti čestitam i radujem se. ✨✨💓 Znam da je osjecaj čudan, ja ti od srca želim da se veseliš i da sve bude super! 😊😊

🙋🏼‍♀️36 🙋🏻‍♂️ 35
    Endometrioza, laparoskopija 10/23
    Pokušavamo od 12/23 ✨
    Biokemijska 10/24 😔
    12/24 svi nalazi uredni (stitnjaca, spolni hormoni, brisevi, papa, spermiogram)

• Tamara30

Prijavi adminu

Luna21

Tamara30

Tamara koliko god da je crtica blijeda - to je trudnoća! 😍 posebno ako se tako rano vidi, i prije izostale menstruacije. Ja ti čestitam i radujem se. ✨✨💓 Znam da je osjecaj čudan, ja ti od srca želim da se veseliš i da sve bude super! 😊😊

nadam se malo sam i zbunjena jer samo 3 nezasticena odnosa sam imala zato nemoze da mi udje to u glavu nadam se da je to to neznam javi cu ja ponovo kad budem uradila jos testova jer danas sam kupila samo dva nemogu da saljem slike jer kad slikam bas se nista nevidi  zato cekacu pa javi cu zelim i vama sto pre jedan ++++++++ veliki

• Tamara30

Prijavi adminu

meni nije dalo mira ja otisla kupila jos jedan test druge marke i ovaj je super extra pokazao poslacu ti sliku da vidis mojoj sreci nema kraja a i plasim see punooo

• Tamara30

Prijavi adminu

https://ibb.co/Hr6F3HD

Luna21

Broj poruka: 42

Prijavi adminu

Tamara30

https://ibb.co/Hr6F3HD

Aa Tamara, to ti je definitivno to! 😍😍 Čega se plašiš?

🙋🏼‍♀️36 🙋🏻‍♂️ 35
    Endometrioza, laparoskopija 10/23
    Pokušavamo od 12/23 ✨
    Biokemijska 10/24 😔
    12/24 svi nalazi uredni (stitnjaca, spolni hormoni, brisevi, papa, spermiogram)

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.