LH trakice i testovi za ovulaciju

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Deja7

Broj poruka: 76

Prijavi adminu

Evo ja sam ove naručivala.I nema carine .Dođu ti za nekih 2 tjedna. www.ebay.com/itm/30-Ovulation-LH-10-hCG-Pregnancy-Test-Strips-Newest-Date-99-Accurate-Home-Test-/161406220447?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item25948f789f

Andrea

ninalo

Broj poruka: 39

Prijavi adminu

Carina ide na iznose preko 160 kn (ukljucujuci postarinu)

Barby4

Broj poruka: 1

Prijavi adminu

Nemam iskustva s trakicama,ali sam i sama imala poteskoca oko mjesecnice koja je takodjer bila dosta ne redovita, Ali uspijela sam ju regulirati podosta uz pomoc maticne mlijeci..
    A i kod samih uzaludnih pokusaja da ostanem trudna sam kupila ulje konoplje, tijelo cistila zelenom glinom (pravila kuru tj. pila zelenu glinu), redovno kurkumu i cimet koristila.. sad sto je pomoglo ne znam, ali evo beba samo sto nije tu :)

• Nera6

Broj poruka: 5

Prijavi adminu

Bok curke! Ovdje sam nova i prvo vas sve lijepo pozdravljam. Pitanje: Je li koja od vas koristila Predictorov mikroskop za ovulaciju? Ili neki drugi? Mišljena, savjeti...? Ja sam ga nedavno kupila, košta 300tinjak kn u ljekarni. Pa da vidimo, hoće li pomoći ili ne.

...sve ili ništa...

Tina220210

Broj poruka: 245

Prijavi adminu

Ima netko da je nedavnno narucivao lh trakice sa e baya ili njuskala?

Ivyp

Broj poruka: 57

Prijavi adminu

Tina ja jesam. Zasto?
    Ja imam problem da mi nikad kroz ciklus nije pozitivna. Sta to znaci?

https://lt1f.lilypie.com/iH35p2.png

Tina220210

Broj poruka: 245

Prijavi adminu

Ivyp

Tina ja jesam. Zasto?
    Ja imam problem da mi nikad kroz ciklus nije pozitivna. Sta to znaci?

Ja trazim da ih narucim negdje jeftinije da ne kupujem u ljekarni a vidim da na njuskalu ima vise ponuda pa mozda netko vec zna od koga je sigurno uzeti
    Ako nije pozitivna to bi valjda znacilo da nema ovulacije? Jesi sigurna da si dobre dane testirala?

Tyna24

Broj poruka: 874

Prijavi adminu

naručite ih s ebaya... ja sam ih naručivala i dobre su... kao i testovi za trudnoću. sam mu vjerovala jer je "kineski" a pokazao je jasniji + nego ovi kod nas skupi iz ljekarne...

Tyna24

Prijavi adminu

*nisam mu vjerovala

pardooon

Tyna24

Prijavi adminu

ja sam koristila ove trakice za ovulaciju http://www.ebay.com/itm/Cheap-5-Minutes-Results-Home-Ovulation-Test-Strips-Early-Pregnancy-Test-Strips-/381403043030?var=&hash=item58cd6494d6:m:mTNVNbEGloGQCSVOkS2TDVA

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.