LH trakice i testovi za ovulaciju

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Tamara30
    26. Studeni 2024. 00:35

pa plasim se jer 30 treba da nasutpi ova vestica pa neznam da bude sve uredu bih volela  dok ne prodje 30 msm 

• Tamara30
    11. Veljača 2025. 15:35

caoo evo ja ponovo danas sam napravila lh takice sada neznam dal je ovo pozitivan msm za ovulaciju ili

• Tamara30
    11. Veljača 2025. 15:36

https://ibb.co/q3jXkcHK

• pČelica_mala
    [UREĐENO] 22. Listopad 2025. 09:16

Pozdrav svima! Dugo se nije pisalo na ovu temu, pa da podignem topic ☺️ prvi puta sam koristila trakice za ovulaciju. Zanima me da li blijeda linija garantira da dolazi ovulacija? Test sam napravila rano jer sam zadnji put ostala trudna dan- dva nakon što mi je završila menstruacija. Imate li iskustva? Dobila sam informaciju od svog ginekologa da sam zbog svojoh godina pred kraj svog reprouktivnog stadija, pa me to brine. Kakva su vaša iskustva?

missD
    22. Listopad 2025. 09:16

Nažalost ne garantira, crtica nekim zenama bude blijeda tijekom cijelog ciklusa jer tijelo uvijek ima odredenu razinu LH u sebi. Ovulacija nastupa tek kad testna crtica bude jednaka kontrolnoj ili tamnija, ali tebi je svakako mudro pokrivati kroz cijeli ciklus s obzirom na prethodno iskustvo. Sretno! 🍀🤞

👩‍🦰29
    Endometrioza, PCO izgled jajnika
    02/25 Hormoni uredni
    08/25 histeroskopija, uklanjanje polipa
    Ciklusi 26-33 dana

🙍‍♂️ 30
    Asthenozoospermia
    Pokušavamo od 10/24

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani