Dogodila mi se nevjerovatna situacija ,naime rekla sam poznanici koja ima isto prezime kao i ja kako će se zvati moja beba,i nakon par dana ona je rodila i dala ime baš to koje sam joj rekla,termini su nam 7 dana razlike...jako me to razljutilo jer je stalno govorila daće se njeno zvati sasvim drugačije i sada mi je to napravila...jako sam tužna,bar da nemamo isto prezime,no svejedno nije fer...ne živimo u istom mjestu ali opet...:/ da li vam se dogodila ovakva situacija i kako bi vi reagirale?
Uf, baš je nezgodna situacija, i iskreno ne znam što bih ti rekla.
Ako niste u istom mjestu i nisu vam životu isprepleteni, boli te briga, ti daj po svome. Tebi bliski ljudi uvijek će znati kakva je situacija bila. A djeca će vjerojatno razviti svoje karaktere, tako da je to ono što će ih obilježiti kroz život, a ne ime.
Ne znam, ja mislim da ja ne bih odustala, ali da se ne osjećaš ugodno to ti vjerujem.
Nadam se da ćeš donijeti najbolju odluku, kojom ćete biti zadovoljni i ti i suprug! Sretno!
Krešimir 19.08.2014. <3
Nikako ne želim odustati od imena a ni suprug jer ga želimo jako dugo...osjećam se izigrano i glupo,jer nisam ni sanjala da će mi par dana pred porod se ovako što dogoditi...svi znaju jer imamo iste poznanike i prijatelje i svi su reagirali pozitivno za mene jer znaju koliko nam ti ime znači...grozno...
Slažem se s MarijomŠ da će se ih karakteri i odgoj formirati u potpuno druge osobe i mislim da nebi trebala odustati, a ako već imate zajedniče prijatelje svi budu znali da je ta ženska podmukla i bezobrazna jer ako ste vi već mjesecima pričali da ćete dijete tak nazvat a ona govorila drugo ime onda ni nemogu reć ništa pozitivno o njoj iako ju neznam...al mislim da bi se ja jako jako jako naljutila da mi to netko napravi
Sortiraj odgovore
Najstariji