Svojoj kceri sam odabrao ime po prijateljevoj, jos sam ga i pitao. Bio je pocascen. 😉
Je, ali da ga nisi pitao nego stavio pred gotov čin, pitanje je kako bi reagirao.Vidi malo postove od početka ove teme. MalaMuca: Iluminata (isto kao Lucija/Svjetlana) - ko se žali reci da je s kršćanskog kalendara.
I meni je ukradeno ime koje sam dala sinu. I to mi je napravila najbolja frendica! :( Naime, jako smo teško odabrali ime za našeg dečkića. Za curu smo znali kak bi bila, ali kad smo doznali da je dečko bili smo na sto muka. Beskrajni popisi, eliminacije i predomišljanja. U igri su ostala tri imena i to su svi nama bliži znali, a kako se bližio termin, odabrali smo ime koje je na kraju ostalo. I to ime su svi bliski znali koje će biti. A frendica je trebala roditi 2 mj nakon mene i uvijek kad sam ju pitala koje će ime biti, nije niš htjela reći nego samo da se i oni premišljaju između 3 ali nije nikad rekla koja tri. Bilo mi je glupo, pogotovo kad smo si super i ja sam njoj uvijek o našim izborima govorila. Jedno jutro stigla mi je poruka: Danas se rodio naš *ime mog sina* ! Bila sam presretna kaj je rodila i kaj je sve super prošlo, a opet u totalnom šoku zbog imena. Još mi danas nije jasno kaj se ne osjeća glupo kad zna da smo mi to ime dali svom djetetu, a ona samo iskopirala ko da nema drugih. I samim time kaj se stalno družimo, kak će to izgledati kad budemo dozivale svoju djecu, koji će se okrenut. Moram se smijat kad sam s njom, a osjećam se totalno šugavo, pa čak i izdano! :(
Sortiraj odgovore
Najstariji