Ja imam 4 djece. Najstariji je 8. r., kćer je 7. r, treći sin je 1. r., a najmlađi bude u 5. mj. 5 god. Trebala sam roditi još jednu bebu u 8. mj., ali nažalost imala sam spontani prije dva mj. u 13. tj. Želja za još jednom bebom me ne pušta, ali zbog spontanog i budući da budem 37 god., malo me strah ponovo se upuštati u novu trudnoću, ali budemo vidjeli kak bude vrijeme pokazalo.
url=http://lilypie.com]
Mi zelimo troje, za sad imamo jedno, ali mladi smo, ima vremena :)
[/u
Htjela sam vise djece dok nisam doslovno prezivjela trudnocu..cak me i porod od sati i sati na dripu nije toliko demotivirao kao pomisao na trudnocu..sada zelim ostati na ovom jednom djetetu..mozda jednog dana kada odraste dovoljno da me nece bas toliko trebat,ali veliko mozda
Meni je brojka 3 nekako idealna. Mislim da su djeca pravi Božji blagoslov i ne treba strahovati od toga. Stvari se uvijek nekako poslože u životu iako nas je možda strah ako se dogodi neplanirana trudnoća. Treba se veseliti životu jer se sve dogodi s razlogom
Oduvijek sam htjela troje... i evo, na trećem radimo... nadam se skorašnjem plusiću <3
Sreća 1 - 2011.
Sreća 2 - 2013.
Sreća 3 - na putu :)
Ja osobno bi voljela dvoje, isto tako i mm, ali pošto sad nikako ni 1.da dođe, mislim da koliko god bude da bi bila presretna samo da i mi to dočekamo
Sortiraj odgovore
Najstariji