Oduvijek sam htjela blizance.. Nakon prvog djeteta i grčeva, shvatila sam da ne želim blizance
Sad ih imam dvoje, curicu i dečka i ja sretna!
Naravno htjela bi ih imati troje ili čak četvero, ali drage mame i žene, od čega vi živite?? I kako vam tijelo dobro podnosi trudnoću, porod i brigu o maloj bebi, jeste zaposlene? Vjerojatno imate i financijsku i svaku pomoć od obitelji...?
Živimo od plaće MM i moje. Nekih stvari smo se odrekli, nekih još i hoćemo.
Imamo troje djece i blizance na putu (još par tjedana).
Ja sam zaposlena, i mislim da ću se i vratiti raditi kad dječica napune dvije-tri godine. I radim odgovoran i zahtjevan posao, kao i MM. Uz organizaciju i dobru volju sve je moguće....
Pomoć obitelji nemamo, niti financijsku, niti logistčku. Djeca imaju svoj raspored:; škola, vrtić, jaslice... dnevne obaveza tipa trening i sl, vrijeme za igru i druženje.... svi pomažu koliko mogu oko spremanja i čišćenja i super!
Kao što su mnoge mame već spomenule, i moja je želja troje dječiće, za sada imam dvije curice. Razlika je dvije godine, i da se mene pita opet bi tako malu razliku, možda i manju, sad imaju dvije i pol godine i 6 mjeseci. Ne znam pravi razlog takvom razmišljanju, jer prije prvog djeteta nisam se uopće zamišljala kao majka, a sada bi ih troje, i ta želja je sve jača i jača, iako nemam, ali doslovno nemam pomoć sa strane, sve je na meni i suprugu ( više na meni, ipak je on veći dio dana na poslu, a ja sam trenutno na drugom PD). Naravno, da se i kod mene sukobljavaju razum i emocije,postavljam si pitanja kako ćemo sami sa troje male djece, financije, dugo izbivanje sa posla, hoće li dijete biti zdravo i sl. pitanja, ali ja se još nisam spremna riješiti prerasle dječje odječe i igračaka...hehehe.
Sortiraj odgovore
Najstariji