Koliko djece želite imati?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    medoKartonski
    22. Studeni 2013. 17:00

Voljela bih ja imati 3-4 djece, ali naravno financije to ne dopuštaju s toga planiramo još samo jedno dijete tako da Iva se ima s kime igrati

Ljubav se zove imenom tvojim - IVA -

Croheidi
    24. Studeni 2013. 12:21

Nadamo se troje 

Andydea2
    07. Prosinac 2013. 10:18

Mi imamo troje, curku od 12god., curku od 7god.,dečkića od 15mj. i jednog anđela na nebu, ali nismo odustali da dobijemo 4.bebicu ! Oduvijek smo željeli veliku obitelj. Nama nikada prioritet nisu bile financije,nego zajedništvo i ljubav. Moja baka je živjela sa osmero braće i svi u jednoj sobi...svi su nerazdvojeni bili i meni je to prekrasno. Danas ljudi teže komforu,a zaboravljaju prave vrijednosti !

dadls
    10. Prosinac 2013. 12:18

Htjela sam veliku obitelj ali eto nema posla, godine prolaze,itd.
    Prezadovoljna sam sa svoja dva divna anđelčića! 

klara2012
    17. Prosinac 2013. 23:39

Osobno bih voljela imati samo dvoje djece, curicu i dečka. Ali ako budemo imali i više uopće mi neće smetati imamo sve što nam je potrebno u životu (barem za sada) tako da smatram da djeci nebi ništa nedostajalo. Suprug radi i ja ću poslije nove godine (ako Bog da) tak da nam je zasada super što se tiče toga koliko bi djece voljela imati uopće ne ovisi o mojoj ili suprugovoj karijeri nego jednostavno bih voljela imati samo dečka i curicu.

Evvie
    20. Prosinac 2013. 17:07

Imamo dvije cure ....ja bi još jedno al poslije dva carska reza sumnjam

27. Prosinac 2013. 15:40

Imamo sina od 9 i pol mjeseci, htjela bi jos jedno. I jako vibram za curku :-D

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

ivona28
    27. Prosinac 2013. 17:59

Prije troje sam željela, sad kad sam rodila mislim da mi je i ovo jedno sasvim dovoljno, mada ćemo ići na još jedno sigurno ;)

ribek
    15. Siječanj 2014. 16:09

Što više to bolje

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.