Koliko djece želite imati?

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar Klokanica

    Klokanica

    Broj poruka: 649

    Prijavi adminu

    Koliko djece biste željeli imati i razmišljate li pritom o financijama, stabilnom poslu, svojoj dobi, vremenu, željama partnera, odnosima između djece i drugim stvarima?

  • Avatar MarijaR.

    MarijaR.

    Broj poruka: 7

    Prijavi adminu

    Ja bih osobno voljela 3 djece :-)) muž se slaže ali pod uvjetom da budemo imali “sve” uvjete ako to tako možemo nazvati?! Naravno meni je najveći uvjet financije jer bih htjela svojoj djeci omogućit da imaju normalan život..vidjet ćemo što će nam donjeti budućnost!;-)))

  • mamasita

    Broj poruka: 7

    Prijavi adminu

    troje koliko ih i imamo.tri princeze,za nas dosta <3

  • Avatar NikolinaMama

    NikolinaMama

    Broj poruka: 12

    Prijavi adminu

    Klokanica


    Koliko djece biste željeli imati i razmišljate li pritom o financijama, stabilnom poslu, svojoj dobi, vremenu, željama partnera, odnosima između djece i drugim stvarima?


    Sve mi se više čini da je više od jednog za nas luksuz.

  • Deleted user

    Broj poruka: 19

    Prijavi adminu

    Nekad davno htjela sam barem troje, sad mislim da jedno, ali tko zna…

  • tea1

    Broj poruka: 12

    Prijavi adminu

    Imam troje…od toga treće ne planirano. Svi mi govorili nisu uvjeti..koji su uvjeti ? Tri kompa u kući, auto od 100000 kuna i sl. Ne čini to uvijete za život djeteta. Budimo realni, većina i više nego dovoljnu sumu za dijete mjesečno potroši na cigarete, kavice i markiranu oblekicu. Da je lako nije lako…ali ide nekako..

  • Avatar iva8

    iva8

    Broj poruka: 101

    Prijavi adminu

    Mi smo htjeli 3-4 djece, ali ne u bliskoj budućnosti, međutim dogodilo se i sad čekamo našu prvu bebicu, a to kad će imati bracu ili seku i koliko njih ovisi o tome koliko ćemo brzo mi kao obitelj uznapredovati financijski i kako ćemo se snalaziti jedni s drugima :)

  • Avatar nina25

    nina25

    Broj poruka: 9

    Prijavi adminu

    Kako sam odrasla u velikoj obitelji sa tri sestre voljela bih i sama imati veliku obitelj, no nažalost zbog današnje situacije u državi imati veliku obitelj je teško izvedivo. Prvo dijete mi je na putu, za dvije-tri godine željala bi još jedno, a ako se jednog dana dogodi i treće nema sretnije osobe od mene. 

  • Avatar zrinska

    zrinska

    Broj poruka: 29

    Prijavi adminu

    Moj je san bilo troje djece. Drugo je na putu. Sve mi se čini da će zahvaljujući švicarcima, natelitetnoj politici naše države, nestabilnosti na poslu i poticajnih drugih 6mj. porodiljnog na tome i stati. Da li sam proračunata kad tako kažem? Možda i jesam, ali uistinu se bojim da ako se odlucimo na više djece djetetu morati dati odgovor, oprosti ne mogu ti to priuštiti. Nažalost.

  • gluksic

    Broj poruka: 4

    Prijavi adminu

    Oduvijek sam željela imati puno djece! Odlučila sam se za poziv učiteljice kako bi stalno bila okružena djecom! Sada imam četvero djece i iskreno želim još dječice! na žalost zadnja trudnoća je loše završila, u 10. tjednu beba nije oživjela i zaostala u razvoju tako da sam prošla i to ružno iskustvo, ali moja želja za djecom i dalje je tu i nadam se još jednom djetetu! Obitelj je sve u životu, nema ljepšega od toga!

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.