Koja kolica kupiti?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ofnica
    11. Veljača 2017. 13:48

Eloa ako vam se sviđaju Kunert, pogledajte Riko Brano Ecco, vrlo su slična Kunertu, a preko one stranice mulan.pl mislim da cak niti ne postoji poštarina. Za 500eura 3u1 bez troška dostave. 

Eloa
    12. Veljača 2017. 09:49

Hvala ti Ofnica, idem pogledati ;)

Nella1211
    15. Veljača 2017. 20:18

Pozdrav svima.. Nova sam tu .. zanima me jeli iko kupovao ICandy kolica.. jeste li uspili naci igdi jeftinije nego u hr.. kod nas su 😓.. hvala

A.M

• Zara21
    20. Veljača 2017. 17:11

Drage mame , zanimaju me vasa misljenja o maxi cosi 3u1 kolicima sa 3 kola? Neznam ni sama zasto ali sam si njih pikirala , a ovo mi je prva trudnoca tako da neznam na sto trebam obracat paznju prilikom odabria kolica? Koja je razlila u kolicima s 3 il 4 kola? 😊😊😊

Ninche9
    23. Veljača 2017. 08:52

Ja sam gledala Maxi Cosi Mura ali sam odustala, izgledala su mi u ducanu prevelika i nije mi se svidio dizajn, ali su bila lagana i lijepo su se okretala

NevaNevičica
    24. Veljača 2017. 11:45

Mamice, ima li koja iskustva sa FreeOn kolicima? Našla sam jedna koja mi se baš sviđaju u katalagu Bubamare, ali još nisam čula za ovu marku.

• miomao
    24. Veljača 2017. 12:10

Neva ne znam kakva su ta kolica, ali ako kupiš nešto u veljači u bubamari dobiješ knjižicu s popustima koji vrijedi cijeli ožujak i imaš 15% na kolica, i ta free on. Eto ako ti išta pomaže ta info!

Rozaa
    24. Veljača 2017. 12:18

NevaNevičica

Mamice, ima li koja iskustva sa FreeOn kolicima? Našla sam jedna koja mi se baš sviđaju u katalagu Bubamare, ali još nisam čula za ovu marku.

Iako sam jos daleko od termina tu i tamo skicnem kolica i freeOn u katalogu dobro izgledaju....a i cijena je prihvatljiva.ja mislim da nikad necu naci odg.kolica....da stanu u nas mali auto,nisu preskupa i da beba moze biti okrenuta u oba smjera....i naravno da nisu preteska....da,znam nikad necu naci takva😂
    Pisi ako si isla pogledati freeon 

24.08.2017.
    https://lbdf.lilypie.com/jOHCp1.png

NevaNevičica
    24. Veljača 2017. 13:04

Imam još dosta do termina pa sad samo gledam

NevaNevičica
    24. Veljača 2017. 13:06

Ovaj forum preko mob će me ubiti pola posta nema. Javim dojmove svakako jada pogledam

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani