Eloa ako vam se sviđaju Kunert, pogledajte Riko Brano Ecco, vrlo su slična Kunertu, a preko one stranice mulan.pl mislim da cak niti ne postoji poštarina. Za 500eura 3u1 bez troška dostave.

Pozdrav svima.. Nova sam tu .. zanima me jeli iko kupovao ICandy kolica.. jeste li uspili naci igdi jeftinije nego u hr.. kod nas su 😓.. hvala
A.M
Drage mame , zanimaju me vasa misljenja o maxi cosi 3u1 kolicima sa 3 kola? Neznam ni sama zasto ali sam si njih pikirala , a ovo mi je prva trudnoca tako da neznam na sto trebam obracat paznju prilikom odabria kolica? Koja je razlila u kolicima s 3 il 4 kola? 😊😊😊
Ja sam gledala Maxi Cosi Mura ali sam odustala, izgledala su mi u ducanu prevelika i nije mi se svidio dizajn, ali su bila lagana i lijepo su se okretala

Mamice, ima li koja iskustva sa FreeOn kolicima? Našla sam jedna koja mi se baš sviđaju u katalagu Bubamare, ali još nisam čula za ovu marku.

Neva ne znam kakva su ta kolica, ali ako kupiš nešto u veljači u bubamari dobiješ knjižicu s popustima koji vrijedi cijeli ožujak i imaš 15% na kolica, i ta free on. Eto ako ti išta pomaže ta info!
Mamice, ima li koja iskustva sa FreeOn kolicima? Našla sam jedna koja mi se baš sviđaju u katalagu Bubamare, ali još nisam čula za ovu marku.
Iako sam jos daleko od termina tu i tamo skicnem kolica i freeOn u katalogu dobro izgledaju....a i cijena je prihvatljiva.ja mislim da nikad necu naci odg.kolica....da stanu u nas mali auto,nisu preskupa i da beba moze biti okrenuta u oba smjera....i naravno da nisu preteska....da,znam nikad necu naci takva😂
Pisi ako si isla pogledati freeon
24.08.2017.
https://lbdf.lilypie.com/jOHCp1.png
Ovaj forum preko mob će me ubiti pola posta nema. Javim dojmove svakako jada pogledam

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji