Mamice, ima li koja iskustva sa FreeOn kolicima? Našla sam jedna koja mi se baš sviđaju u katalagu Bubamare, ali još nisam čula za ovu marku.
Neva ne znam kakva su ta kolica, ali ako kupiš nešto u veljači u bubamari dobiješ knjižicu s popustima koji vrijedi cijeli ožujak i imaš 15% na kolica, i ta free on. Eto ako ti išta pomaže ta info!
Mamice, ima li koja iskustva sa FreeOn kolicima? Našla sam jedna koja mi se baš sviđaju u katalagu Bubamare, ali još nisam čula za ovu marku.
Iako sam jos daleko od termina tu i tamo skicnem kolica i freeOn u katalogu dobro izgledaju....a i cijena je prihvatljiva.ja mislim da nikad necu naci odg.kolica....da stanu u nas mali auto,nisu preskupa i da beba moze biti okrenuta u oba smjera....i naravno da nisu preteska....da,znam nikad necu naci takva😂
Pisi ako si isla pogledati freeon
24.08.2017.
https://lbdf.lilypie.com/jOHCp1.png
Ovaj forum preko mob će me ubiti pola posta nema. Javim dojmove svakako jada pogledam
Pozdrav, ja sam kupila icandy peach kolica u baby centru na 11% porodiljnog popusta. Beba još nije došla pa ne mogu reći kakva su. Ali ovako uživo su mi mrak. :-) mana im je što nemaju torbu , nego se mora uzeti odvojeno. Ja sam trenutno u potrazi za jajem koje odgovara na kolica. Ima tko iskustava sa be sefe izi go (0+13kg) ili maxi cosi pebble plus??? Hvalaaa
Bila sam u Bubamari danas, moj dojam FreeOn kolica je onako ok su. Nisam pala na dupe od oduševljenja, no obzirom na cijenu to je očekivano . Imaju velike kotače što je bitno za udobnost kako su mi rekli, lagana su za vožnju i upravljanje (bar ovako prazna i u dućanu), ručka se može prilagoditi na odgovarajuću visinu, no ono što mi se nije svidjelo je što je ručka obložena spužvom za koju mi se čini da će se brzo potrgati (možda sam u krivu) i boja u katalogu nije kao u stvarnosti, u katalogu mi izgledaju puno bolje. No moj najveći problem je veličina jer imamo mali auto. Još mi nije frka pa ću još malo istražiti ponudu, otvorena za sve savjete
Bila sam u Bubamari danas, moj dojam FreeOn kolica je onako ok su. Nisam pala na dupe od oduševljenja, no obzirom na cijenu to je očekivano. Imaju velike kotače što je bitno za udobnost kako su mi rekli, lagana su za vožnju i upravljanje (bar ovako prazna i u dućanu), ručka se može prilagoditi na odgovarajuću visinu, no ono što mi se nije svidjelo je što je ručka obložena spužvom za koju mi se čini da će se brzo potrgati (možda sam u krivu) i boja u katalogu nije kao u stvarnosti, u katalogu mi izgledaju puno bolje. No moj najveći problem je veličina jer imamo mali auto. Još mi nije frka pa ću još malo istražiti ponudu, otvorena za sve savjete
I mi imamo mali auto...bojim se da ce biti muka po kolicima😛i da cu na kraju popustiti i uzeti Mclaren....ima puuuno prednosti....lagana,nulti polozaj,lako se sklapaju,poslije ih mozes prodati po ok cijeni...al kad si ja nemrem pomoci....prva bebica pa bi i kosaru,da bebu mogu okrenuti u oba smjera itd...
24.08.2017.
https://lbdf.lilypie.com/jOHCp1.png
Rozaa, ja do sada uopće nisam razmišljala o mclarenu, ali sad si mi stavila bubu u uho . Istina, beba se ne može okrenuti prema nama, ali prednosti ima dosta. I meni je prva beba pa bi i ja svašta, ali onda vidim da bi trebala kupiti i mini bus i duplo veći stan da imam mjesta za sve to što sam zamislila .
Trancie ja osobno bih kod izbora autosjedalice vise gledala da nam odgovara u auto i da ima dobre ocjene na testu sigurnosti, nego da pase na kolica jer po preporuci osoblja u bebi prodavaonicama treba izbjeci da dijete bude u jajetu dulje nego sto treba, po mogucnosti ne dulje od 30minuta dnevno i ne ga voziti na kolicima u jaju nego u kosari jer je ono napravljena za auto i voznju a ne za setnje. To jaje je jako lose za kraljeznicu djeteta.
Mi smo uzeli kolica 2u1 a autosjedalicu/jaje druge marke posebno.. I meni se cini lakse kupit adaptere i mijenjat jaje s auta na kolica i natrag kad idem nesto obavljat, ali to u uvijek bude duze od pola sata, sat vremena a to mi se cini puno za bebu u tom jaju sjedit. Izgleda cu furati full opremu i kosaru uvijek sa sobom pa nek lezi i rasteze se u kosari dok mama obavlja stvari po gradu
Sortiraj odgovore
Najstariji