Trenutno stoji cijena 3600kn na stranici djecjakolica Ja se nadam da ce tako ostati jer kako ih u Zadru nemam di vidjeti, tek cu slijedeci mjesec u Split jer sam
Carina se da izbjeći :-) baš je kolegica prije dva mjeseca kupila bebetto za 3300 i nitko je nije a pitao na granici, a i mislim da je do 2400 oslobođeno carine. Naravno treba sagledat sve aspekte pa tako i carinu. Ali ja kad sam gledala za Poljsku i nije nešto jeftnije, npr Kunert Lavado izađu 3300 ali udare dostavu boli glava, ok, istina, možda nisam naišla na dobru stranicu. Mene ljute sve te cijene kad uzmemo u obzir da ćemo ih koristiti 1-1,5 god, mozda malo duže ovisno o djetetu. Za bebe su tako nabili cijene na sve...
A da, prodavači koriste nasu potrebu...
Vidi na stranici www.mulan.pl
Nisam gledala za Kunert, ali npr za Eurocart Riko nema poštarine, a za Bebetto je samo 15eur. Dok je iz SLO dostava npr. 30eur.
Miomao, samo mi nemoj reći da si kupila na ekupi :) Ja sam to bila ugledala i odlučili se da kupimo po toj cijeni jer ih ve duže gledam, no htjeli smo ih prvo vidjeti uživo i ovaj ponedjeljak otišli u dječjakolica.eu. Kad smo zaključili da su nam savršena, dođemo mi kući da naručimo preko ekupi kad no cijena 3.600,00kn!!!!!!Poludjeti smo htjeli...
Sad gledamo preko poljskestranice,di su 370-390 eura sa stranice dino.slep pl, i ispadne da poštarina stoji 60 eura(jer moraju u dva paketa slati) i računamo još proviziju od 70kn koju ti popapa banka kad uplaćuješ na inozemni račun...Tako da nam se na kraju ni ne isplati uzeti iz Poljske. Eh, kad bi nam Bebetto bila tako lijepa ona se više isplate, uštediš 1500,00kn, no Bebetto nijedan model nam nije tako lijep ko Kunert Lavado. Šmrc :(
Baš tako preko ekupi. Nisam htjela tu napisat jer ne znam smije li se ili ispada kao reklama.Mi smo ih vidjeli uživo još prije, i u sub oko 23h vidjela tu cijenu i kupila, u pon su je već promijenili. Kad sam zvala djecjakolica radi dostave, jer oni su prodavatelj, žena mi je rekla da su ekupi zeznuli cijenu, neka ih pitam da li ću dobiti. Uglavnom nakon poziva javili mi se povratno da ću dobiti što sam naručila, još su me i iz djecjihkolica zvali da potvrde boju :-) samo neka još i stignu i ja super zadovoljna. A isto sam se nećkala jer sam tek 23 tjedna visokorizične trudnoće ali me muž nagovorio :-)
Eloa ako vam se sviđaju Kunert, pogledajte Riko Brano Ecco, vrlo su slična Kunertu, a preko one stranice mulan.pl mislim da cak niti ne postoji poštarina. Za 500eura 3u1 bez troška dostave.
Pozdrav svima.. Nova sam tu .. zanima me jeli iko kupovao ICandy kolica.. jeste li uspili naci igdi jeftinije nego u hr.. kod nas su 😓.. hvala
A.M
Drage mame , zanimaju me vasa misljenja o maxi cosi 3u1 kolicima sa 3 kola? Neznam ni sama zasto ali sam si njih pikirala , a ovo mi je prva trudnoca tako da neznam na sto trebam obracat paznju prilikom odabria kolica? Koja je razlila u kolicima s 3 il 4 kola? 😊😊😊
Ja sam gledala Maxi Cosi Mura ali sam odustala, izgledala su mi u ducanu prevelika i nije mi se svidio dizajn, ali su bila lagana i lijepo su se okretala
Sortiraj odgovore
Najstariji