Pozdrav,
trebala bimi mala pomoć.
Vidjela sam kolica marke COSATTO, i sad me zanima dali itko zna išta o tome? Možda neka iskustva?
Našla sam gdje se mogu naručiti preko weba ali htijela bih uživo to malo pogledati. Čula sam da ih ima u Sloveniji ali ne mogu nigdje ništa naći.
Hvala unaprijed na pomoći!!
Pozdrav,
trebala bimi mala pomoć.
Vidjela sam kolica marke COSATTO, i sad me zanima dali itko zna išta o tome? Možda neka iskustva?
Našla sam gdje se mogu naručiti preko weba ali htijela bih uživo to malo pogledati. Čula sam da ih ima u Sloveniji ali ne mogu nigdje ništa naći.
Hvala unaprijed na pomoći!!
Bok! Evo htjela bih pomoći nekome tko također želi naručiti Cosatto kolica. Naručila sam ih sa britanske stranice Winstanleys Pramworld nakon istraživanja i uspoređivanja cijena. Nisam ih vidjela uživo (isto čula da postoje u Slo i Beogradu) i nisam požalila :)
Na navedenoj stranici trenutno imaju zimsku akciju na model Giggle 2, tako da dobijete košaru i kišobran kolica uz gratis autosjedalicu (jaje). Poštarina je 30 funti.Šalju se iz UK, tako da se ne plaća carina. Stigla su za 4 radna dana! Izgledaju čvrsto i kvalitetno, a dizajn je predivan!
Jel ima netko iskustva sa chicco s3 kolicima 3 u 1.Mi smo se malo pozurili i kupili preko oglasa nova "nekoristena" za neku ok cijenu.Mada kada smo ih donijeli doma i pregledali na nosiljci se vide tragovi koristenja.Meni su nekako pre ogromna i teska jedva su u auto stala.Jel zna netko kakva su po kvaliteti, mozda smo se malo zaletili
ofnica, mi cemo se vjerojatno za koji mj tamo zaletiti po kolica, nasla sam i to i http://www.mali-vragci.si/ u ljubaljani...cijene su neusporedive s nasima, stvarno nismo normalna drzava!
Bok cure.
Prva mi je trudnoca i toliko se mucim oko odabira kolica da po cile dane samo o tom razmisljam hahah.
Uzeli bi neke do 4000 kn i vidila sam ove
http://www.bebenova.eu/proizvodi/djecja-kolica/kolica-2u1/kolica-foppapedretti-supertres-beige-3u1.html
Svidjaju mi se Bebetto i Kunert kolica ali njih jos nisam vidila uzivo posto ih nema u Zadru.
Ima li koja od vas neka od kolica sto sam navela i kakva su vam iskustva.
Pomagajte ;)
Ivs85, ja sam vidjela i Bebetto Murano, Vulcano i Holland uživo, a i Kunert Lavado, i mogu ti reći da su Lavado naizgled puno ljepša od Bebetta....I nisu tako glomazna ko Bebetto..
Ljepše izgledaju uživo nego na netu, tako da ako si hoćeš naručiti nećeš pogriješiti. Što se tiče tkanine, rasklapanja sklapanja sve je skoro isto, jedino Bebetto ima 4-6 amortizera, a Kunert 2...Ali svejedno se njima lako rukuje, gume su velike pa su super i za neravni teren.. Mi ćemo uzeti Kunert Lavado 3u1 definitivno...

Eloa ja sam upravo naručila kunert lavado kolica, isto imaju 6 amortizera. Ja sam imala više sreće od pameti i kupila ih po cijeni od 2999 kuna. Ta stranica je krivu cijenu istaknula i na kraju će mi dati po toj cijeni :-)
Bok drage moje mame! :)
Nova sam na forumu, beba stiže sredinom travnja... Zanima me - što mislite o Joolz kolicima? Ima li netko od vas iskustva s njima? Za sad mi se nekako čine najbolja opcija za mene i bebana, ali rekoh da čujem ako netko ima iskustva iz prve ruke :-)
Eloa ja sam upravo naručila kunert lavado kolica, isto imaju 6 amortizera. Ja sam imala više sreće od pameti i kupila ih po cijeni od 2999 kuna. Ta stranica je krivu cijenu istaknula i na kraju će mi dati po toj cijeni :-)
Onda je prava cijena 2999 kn ili? To su 3u1 ili 2u1?
Molila bi te kad ti stignu da napises kakvu su ti i jesi li zadovoljna :)
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji