Bok cure.
Prva mi je trudnoca i toliko se mucim oko odabira kolica da po cile dane samo o tom razmisljam hahah.
Uzeli bi neke do 4000 kn i vidila sam ove
http://www.bebenova.eu/proizvodi/djecja-kolica/kolica-2u1/kolica-foppapedretti-supertres-beige-3u1.html
Svidjaju mi se Bebetto i Kunert kolica ali njih jos nisam vidila uzivo posto ih nema u Zadru.
Ima li koja od vas neka od kolica sto sam navela i kakva su vam iskustva.
Pomagajte ;)
Ivs85, ja sam vidjela i Bebetto Murano, Vulcano i Holland uživo, a i Kunert Lavado, i mogu ti reći da su Lavado naizgled puno ljepša od Bebetta....I nisu tako glomazna ko Bebetto..
Ljepše izgledaju uživo nego na netu, tako da ako si hoćeš naručiti nećeš pogriješiti. Što se tiče tkanine, rasklapanja sklapanja sve je skoro isto, jedino Bebetto ima 4-6 amortizera, a Kunert 2...Ali svejedno se njima lako rukuje, gume su velike pa su super i za neravni teren.. Mi ćemo uzeti Kunert Lavado 3u1 definitivno...
Eloa ja sam upravo naručila kunert lavado kolica, isto imaju 6 amortizera. Ja sam imala više sreće od pameti i kupila ih po cijeni od 2999 kuna. Ta stranica je krivu cijenu istaknula i na kraju će mi dati po toj cijeni :-)
Bok drage moje mame! :)
Nova sam na forumu, beba stiže sredinom travnja... Zanima me - što mislite o Joolz kolicima? Ima li netko od vas iskustva s njima? Za sad mi se nekako čine najbolja opcija za mene i bebana, ali rekoh da čujem ako netko ima iskustva iz prve ruke :-)
Eloa ja sam upravo naručila kunert lavado kolica, isto imaju 6 amortizera. Ja sam imala više sreće od pameti i kupila ih po cijeni od 2999 kuna. Ta stranica je krivu cijenu istaknula i na kraju će mi dati po toj cijeni :-)
Onda je prava cijena 2999 kn ili? To su 3u1 ili 2u1?
Molila bi te kad ti stignu da napises kakvu su ti i jesi li zadovoljna :)
Miomao nesto mi je zastekalo pa objavilo samo tvoju objavu citiranu.
Je li onda prava cijena 2999kn ili?
Jesu to 3u1 ili 2u1. I molim te kad ti stignu da mi napises kakva su ti i kako si zadovoljna :)
Kunert Lavado se prodaje za 4300kn, možeš ih naći na akciji za 3600kn, meni se ovo posrečilo. Kupila sam 3u1, trebala bi ih dobit najkasnije za 4 tjedna pa ti javim, ako ću moći i slikicu koju zakačim.
Fenomenalno! Njihova greška ako su krivo istaknuli cijenu, a tebi svaka čast miomao ako si inzistirala na toj cijeni. Odličan deal za 3u1!
Ne znam odakle ste ali čujem da dosta cura ide u Banja Luku po Kunert i Bebetto kolica, s obzirom da imaš pravo na povrat poreza uštede su navodno i do 1000kuna.
Ne znam odakle ste ali čujem da dosta cura ide u Banja Luku po Kunert i Bebetto kolica, s obzirom da imaš pravo na povrat poreza uštede su navodno i do 1000kuna.
Racunaj da placas i carinu. Na to svi zaborave... Tako da ti povrat poreza popapa carina. Ali istina je da je nesto jeftinije u Bih. Vece su uštede otici u SLO ili Mađarsku, ili naruciti direktno iz Poljske jer su jeftinija, a i nema carine jer smo u EU.
Sortiraj odgovore
Najstariji