Hoću reći da se u SLO puno više isplati ići po kolica...tako da i neka koja su jeftinija kod nas, u SLO su sigurno još 30% jeftinija.

Mi ćemo dobiti dvoja kolica sa valjda svom opremom. Ustvari sam htjela kupiti neka sportska kolica, ali besplatna su mi ipak draža.
Mi ćemo dobiti dvoja kolica sa valjda svom opremom.Ustvari sam htjela kupiti neka sportska kolica, ali besplatna su mi ipak draža.
super! I ja bih besplatna, ali nemam od kog dobiti... mi ipak idemo u investiciju od cca 3500-4000 3u1 obzirom da očekujem da će mi kolica trebati poslužiti za 3-4 djece koliko se nadam da ćemo imati :-) Uhhh, samo ne znam kad ću to sve stići jer sam sad već prešla 30-u

Pa stigneš ofnice. Žene rađaju i u 40-im. Ja sam sad već bliže 35-toj nego 30-toj No ne razmišljamo o drugom djetetu... jedno po jedno...
Pa stigneš ofnice. Žene rađaju i u 40-im. Ja sam sad već bliže 35-toj nego 30-tojNo ne razmišljamo o drugom djetetu… jedno po jedno…
daaaa...barem troje

Drage mame, ima li koja iskustva s kolicima Tutek? Koliko je bitna velicina kosare? Nama se ta i Bebetto kolica najvise svidjaju, ali Tutek ima 10 cm kracu kosaru. Nikako da se odlucimo :/
Meni su predivna kolica Kunert 3u 1 Lavado, ali i Libero, dvoumim se koja...Jel ima koja mama iskustva?
Hauck sam vidjela u west gateu,u dva ducana za bebw!Nazalost,ne znam imena jer su mi svi isti!Znam da je jedan nasuprot djecje igraonice!Sjecam se da sam vidjela hauck jer smo i mi maloj kupili!Hauck malibu 3 u 1 za 2000 kn-prije 5 hodina u Lesnini!Jedva cekam da ih opet vozam jer su boje ciklame!Sta cu,kad mi je boja posebna bila😆
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji