Drage mame, ima li koja iskustva s kolicima Tutek? Koliko je bitna velicina kosare? Nama se ta i Bebetto kolica najvise svidjaju, ali Tutek ima 10 cm kracu kosaru. Nikako da se odlucimo :/
Ja sam pronasla online hanuck 3 u 1 kolica model je iz 2015 imaju cetiri i po zvijezdice pa me zanima ima li ih tko jer uopce nisu skupa
Meni su predivna kolica Kunert 3u 1 Lavado, ali i Libero, dvoumim se koja...Jel ima koja mama iskustva?
Pozdrav,
Ja sam u iacekivanju treceg bebaca :D
Zaljubila sam se na prvu u PP book kolica. Posto nam je trece gledamo mozda uzeti polovna.
Jucer sam na netu naletila na hauck twister kolica i sad sam u maloj dilemi
Kod Hauck mi se svidja sto nemoram skidat cijeli sportski dio da bi okrenila bebu put sebi ili od sebe. Imaju sistem okretanja za 360°. Sa njima dolazi mekani liner za sjedalo. Mana mi je sto imaju malu kosaru ispod kolica i kosara za bebu je tanka od materijala,meni su draze cvrste,sto su cijele od plastike i oblozene materijalom.
Sutra cu ici ih uzivo usporediti,dosada sam gledala samo po netu. Sad je vrijeme da se odlucim def sta i kako,imam jos 3ipo mj do termina.
Beba ce bit proljetno/ljetna, termin mi pocetkom 5og mj tako da ju necu uopce trebat bundat. Luda glava 😂😂
Budem sutra vidila ta hauck uzivo,nadam se da ce ih imat raspolozivih u ducanu. Zvala ih danas, al se nisu javljali.
Sortiraj odgovore
Najstariji