Koja kolica kupiti?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • osmaputnica
    22. Siječanj 2017. 18:54

Bili danas vidit kolica. Nakraju nismo uzeli ni PP ni Hauck. Kupili Mutsy evo. Bila na akciji u baby center. Muzu se svidila i kupili ih
    Ja isto zadovoljna,zapravo me muz iznenadia koliko se on zanima za kolica,gleda isprobava. 
    Sad sam mirna i dalje mogu laganini 

LittleG
    22. Siječanj 2017. 19:08

Meni je ovo prva beba, gledam svašta i stalno mislim puno je prerano za sve. Kada ste vi krenule u potragu za opremom. Krevetić i kolica?

• osmaputnica
    22. Siječanj 2017. 20:45

Ja sam danas punih 25tt,danas smo kupili kolica. Krevetic i madrac imamo od prvo dvoje djece. Sad cu lagano kupovat sta mi fali. Mislim da sam i sa prvo dvoje pocela nekih 4mj prije termina kupovat. Nevolim da mi se skupi sve u misec dva i na prisu kupovat.

• borovnica123
    24. Siječanj 2017. 14:23

Pozdrav, trebala bimi mala pomoć.
    Vidjela sam kolica marke COSATTO, i sad me zanima dali itko zna išta o tome? Možda neka iskustva?
    Našla sam gdje se mogu naručiti preko weba ali htijela bih uživo to malo pogledati. Čula sam da ih ima u Sloveniji ali ne mogu nigdje ništa naći.
    Hvala unaprijed na pomoći!!

MalaRuzica
    29. Siječanj 2017. 21:59

Jel ima netko iskustva sa chicco s3 kolicima 3 u 1.Mi smo se malo pozurili i kupili preko oglasa nova "nekoristena" za neku ok cijenu.Mada kada smo ih donijeli doma i pregledali na nosiljci se vide tragovi koristenja.Meni su nekako pre ogromna i teska jedva su u auto stala.Jel zna netko kakva su po kvaliteti, mozda smo se malo zaletili 

• Petra178
    31. Siječanj 2017. 15:19

ofnica, mi cemo se vjerojatno za koji mj tamo zaletiti po kolica, nasla sam i to i http://www.mali-vragci.si/ u ljubaljani...cijene su neusporedive s nasima, stvarno nismo normalna drzava!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.