Bili danas vidit kolica. Nakraju nismo uzeli ni PP ni Hauck. Kupili Mutsy evo. Bila na akciji u baby center. Muzu se svidila i kupili ih
Ja isto zadovoljna,zapravo me muz iznenadia koliko se on zanima za kolica,gleda isprobava.
Sad sam mirna i dalje mogu laganini
Meni je ovo prva beba, gledam svašta i stalno mislim puno je prerano za sve. Kada ste vi krenule u potragu za opremom. Krevetić i kolica?
Ja sam danas punih 25tt,danas smo kupili kolica. Krevetic i madrac imamo od prvo dvoje djece. Sad cu lagano kupovat sta mi fali. Mislim da sam i sa prvo dvoje pocela nekih 4mj prije termina kupovat. Nevolim da mi se skupi sve u misec dva i na prisu kupovat.
Pozdrav, trebala bimi mala pomoć.
Vidjela sam kolica marke COSATTO, i sad me zanima dali itko zna išta o tome? Možda neka iskustva?
Našla sam gdje se mogu naručiti preko weba ali htijela bih uživo to malo pogledati. Čula sam da ih ima u Sloveniji ali ne mogu nigdje ništa naći.
Hvala unaprijed na pomoći!!
Jel ima netko iskustva sa chicco s3 kolicima 3 u 1.Mi smo se malo pozurili i kupili preko oglasa nova "nekoristena" za neku ok cijenu.Mada kada smo ih donijeli doma i pregledali na nosiljci se vide tragovi koristenja.Meni su nekako pre ogromna i teska jedva su u auto stala.Jel zna netko kakva su po kvaliteti, mozda smo se malo zaletili
ofnica, mi cemo se vjerojatno za koji mj tamo zaletiti po kolica, nasla sam i to i http://www.mali-vragci.si/ u ljubaljani...cijene su neusporedive s nasima, stvarno nismo normalna drzava!
Sortiraj odgovore
Najstariji