Pozdrav,
Ja sam u iacekivanju treceg bebaca :D
Zaljubila sam se na prvu u PP book kolica. Posto nam je trece gledamo mozda uzeti polovna.
Jucer sam na netu naletila na hauck twister kolica i sad sam u maloj dilemi
Kod Hauck mi se svidja sto nemoram skidat cijeli sportski dio da bi okrenila bebu put sebi ili od sebe. Imaju sistem okretanja za 360°. Sa njima dolazi mekani liner za sjedalo. Mana mi je sto imaju malu kosaru ispod kolica i kosara za bebu je tanka od materijala,meni su draze cvrste,sto su cijele od plastike i oblozene materijalom.
Sutra cu ici ih uzivo usporediti,dosada sam gledala samo po netu. Sad je vrijeme da se odlucim def sta i kako,imam jos 3ipo mj do termina.
Meni je hauck kosara bila super!Velika i prostrana...Meni se pak ne svidjaju onakve glomazne s puno plastike...😊Sto ljudi ,sto cudi....ha ha...Zabundala sam ju u dekicu i voziii.....
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Beba ce bit proljetno/ljetna, termin mi pocetkom 5og mj tako da ju necu uopce trebat bundat. Luda glava 😂😂
Budem sutra vidila ta hauck uzivo,nadam se da ce ih imat raspolozivih u ducanu. Zvala ih danas, al se nisu javljali.
Ma moja mala je bila jesenska /zimska beba pa sam zato napisala ovo za dekicu!I mali isto!A sad cemo imati ljetnu!Ovo kad si spomenula da ides uzivo vidjeti kolica....Ja sam bila jedna vidjela na netu i bila odusevljena,a kad sam ih vidjela uzivo bila sam razocarana i nisu mi uopce bila tako lijepa!
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Bili danas vidit kolica. Nakraju nismo uzeli ni PP ni Hauck. Kupili Mutsy evo. Bila na akciji u baby center. Muzu se svidila i kupili ih
Ja isto zadovoljna,zapravo me muz iznenadia koliko se on zanima za kolica,gleda isprobava.
Sad sam mirna i dalje mogu laganini
Meni je ovo prva beba, gledam svašta i stalno mislim puno je prerano za sve. Kada ste vi krenule u potragu za opremom. Krevetić i kolica?
Meni je ovo prva beba, gledam svašta i stalno mislim puno je prerano za sve. Kada ste vi krenule u potragu za opremom. Krevetić i kolica?
I ja gledam sve i svašta, ali još ne kupujemo. Po kolica ćemo u SLO jer se itekako isplate (za ova koja ja gledam je razlika 2.000kn). Početkom 4.mj će biti sajam dječje opreme (ili Westgate ZG ili Arena ZG) pa ću čekati do tada s kupnjom ostalih većih stvari (krevetić, madrac, stvarčice za kupanje) jer obično na tim sajmovima daju kupone s popustima od 15-20%. Komodu za presvlačenje smo uboli na akciji u Emezzetu, ali ne dječju, nego neku drugu klasičnu koja će poslužiti u te svrhe (isto smo ju uzeli na 30% popusta).

Ja sam danas punih 25tt,danas smo kupili kolica. Krevetic i madrac imamo od prvo dvoje djece. Sad cu lagano kupovat sta mi fali. Mislim da sam i sa prvo dvoje pocela nekih 4mj prije termina kupovat. Nevolim da mi se skupi sve u misec dva i na prisu kupovat.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji