Koja kolica kupiti?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • vjeverica1027
    20. Kolovoz 2016. 18:36

Bok curke! Mi se vratili sa godišnjeg i dali se u traženje kolica na najjače..uglavnom naručili smo Q9 3u1 kolica i nadam se da ćemo i mi i bebica biti zadovoljni :) 
    Imaju velike kotače za po svim terenima, kotači se skidaju po potrebi i kod sklapanja konstrukcije i pospremanja u auto, gondola i sportski dio se također daju još i sklopiti-spljoštiti malo da ne zauzimaju puno mjesta u gepeku, gondola služi i kao prijenosni krevetić i visoka su dosta što mi je bilo isto bitno (s obzirom da smo muž i ja dosta visoki pa da ne guramo baš po podu).. 
    Cijenom su nam također bila prihvatljiva - trenutno su 2900 kn za gotovinu, inače čini mi se 3212 kn.

mrs.kepolas
    23. Kolovoz 2016. 17:07

vjeverica1027

Bok curke! Mi se vratili sa godišnjeg i dali se u traženje kolica na najjače..uglavnom naručili smo Q9 3u1 kolica i nadam se da ćemo i mi i bebica biti zadovoljni :) 
    Imaju velike kotače za po svim terenima, kotači se skidaju po potrebi i kod sklapanja konstrukcije i pospremanja u auto, gondola i sportski dio se također daju još i sklopiti-spljoštiti malo da ne zauzimaju puno mjesta u gepeku, gondola služi i kao prijenosni krevetić i visoka su dosta što mi je bilo isto bitno (s obzirom da smo muž i ja dosta visoki pa da ne guramo baš po podu).. 
    Cijenom su nam također bila prihvatljiva - trenutno su 2900 kn za gotovinu, inače čini mi se 3212 kn.

Baby merc? Ta budemo i mi kupili!  Nama je to još daleko, no svakako me zanima kako će vam se svidjeti, pa ako se sjetiš javi kako si zadovoljna! ! :)

Not all twins walk side by side,
    Sometimes one has wings to fly! ❤ ❤

crocandy
    23. Kolovoz 2016. 12:45

Pozdrav mame, 

nadam se da niste sve na GO. Imam par pitanja, Koliko ste ranije kupovali kolica? Tj. u kojem mjesecu trudnoće?

I da li ima netko tko mi može uporediti stokke crusi i stokke xplory kolica? Meni su genijalna jer su visoka, a ostalo ne znam, da li su teška, isplativa, da li se skida presvlaka (radi pranja), da li se sve kupuje odvojeno...?

• Maya91
    31. Kolovoz 2016. 17:18

pozdrav, ima netko iskustva s joolz day kolicima?

• emma_02
    02. Rujan 2016. 22:45

Naša kolica su Moon Nuova Wood, relativno nova na tržištu, njemačka, kupljena u Lesnini, cijena oko 4.000 kn..prreeezadovoljni smo.. Onako izgledom sliče na Bugaboo s tim da su nam još ljepša radi lakiranih rubova imitacija drva.. Jedino što su 2 u 1 znači bez autosjedalice ali na njih se kači maxi cosi koju smo posudili u tete, ona se ionako samo par mjeseci koristi  

• Tonka_24
    07. Rujan 2016. 06:37

Pozdrav curke, 

Zanima me da li netko ima iskustva s Bebetto kolicima. Cine mi se dosta kvalitetne pa me interesiraju iskustva iz prve ruke. 

Strashna
    11. Rujan 2016. 21:08

Pozdrav! Ima netko iskustva s Mway North kolicima? Svaki savjet je dobrodošao! Hvala

Ary87
    20. Rujan 2016. 15:00

Mi smo kupili Leo kids dječja kolica 3 u 1 http://www.leokids.hr/oznaka-proizvoda/djecja-kolica-3u1/ baš su odlična!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI