Bok curke! Mi se vratili sa godišnjeg i dali se u traženje kolica na najjače..uglavnom naručili smo Q9 3u1 kolica i nadam se da ćemo i mi i bebica biti zadovoljni :)
Imaju velike kotače za po svim terenima, kotači se skidaju po potrebi i kod sklapanja konstrukcije i pospremanja u auto, gondola i sportski dio se također daju još i sklopiti-spljoštiti malo da ne zauzimaju puno mjesta u gepeku, gondola služi i kao prijenosni krevetić i visoka su dosta što mi je bilo isto bitno (s obzirom da smo muž i ja dosta visoki pa da ne guramo baš po podu)..
Cijenom su nam također bila prihvatljiva - trenutno su 2900 kn za gotovinu, inače čini mi se 3212 kn.
Bok curke! Mi se vratili sa godišnjeg i dali se u traženje kolica na najjače..uglavnom naručili smo Q9 3u1 kolica i nadam se da ćemo i mi i bebica biti zadovoljni :)
Imaju velike kotače za po svim terenima, kotači se skidaju po potrebi i kod sklapanja konstrukcije i pospremanja u auto, gondola i sportski dio se također daju još i sklopiti-spljoštiti malo da ne zauzimaju puno mjesta u gepeku, gondola služi i kao prijenosni krevetić i visoka su dosta što mi je bilo isto bitno (s obzirom da smo muž i ja dosta visoki pa da ne guramo baš po podu)..
Cijenom su nam također bila prihvatljiva - trenutno su 2900 kn za gotovinu, inače čini mi se 3212 kn.
Baby merc? Ta budemo i mi kupili! Nama je to još daleko, no svakako me zanima kako će vam se svidjeti, pa ako se sjetiš javi kako si zadovoljna! ! :)

Not all twins walk side by side,
Sometimes one has wings to fly! ❤ ❤

Pozdrav mame,
nadam se da niste sve na GO. Imam par pitanja, Koliko ste ranije kupovali kolica? Tj. u kojem mjesecu trudnoće?
I da li ima netko tko mi može uporediti stokke crusi i stokke xplory kolica? Meni su genijalna jer su visoka, a ostalo ne znam, da li su teška, isplativa, da li se skida presvlaka (radi pranja), da li se sve kupuje odvojeno...?

Naša kolica su Moon Nuova Wood, relativno nova na tržištu, njemačka, kupljena u Lesnini, cijena oko 4.000 kn..prreeezadovoljni smo.. Onako izgledom sliče na Bugaboo s tim da su nam još ljepša radi lakiranih rubova imitacija drva.. Jedino što su 2 u 1 znači bez autosjedalice ali na njih se kači maxi cosi koju smo posudili u tete, ona se ionako samo par mjeseci koristi 
Mi smo kupili Leo kids dječja kolica 3 u 1 http://www.leokids.hr/oznaka-proizvoda/djecja-kolica-3u1/ baš su odlična!
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji