Naša kolica su Moon Nuova Wood, relativno nova na tržištu, njemačka, kupljena u Lesnini, cijena oko 4.000 kn..prreeezadovoljni smo.. Onako izgledom sliče na Bugaboo s tim da su nam još ljepša radi lakiranih rubova imitacija drva.. Jedino što su 2 u 1 znači bez autosjedalice ali na njih se kači maxi cosi koju smo posudili u tete, ona se ionako samo par mjeseci koristi 
Pozdrav curke, Zanima me da li netko ima iskustva s Bebetto kolicima. Cine mi se dosta kvalitetne pa me interesiraju iskustva iz prve ruke.
Mi smo kupili Leo kids dječja kolica 3 u 1 http://www.leokids.hr/oznaka-proizvoda/djecja-kolica-3u1/ baš su odlična!
Predlažem da provjerite i kolica Talijanske marke CAM. Kod njih dobijete stvarno puno za vaše novce. Možete ih vidjeti na www.bimbo.si.
Baš neki dan sam gledala svoje slike kad sam bila bebačica (prije 30 godina) i ima jedna slika u kolicima kakva smo tad svi imali ili barem većina, a izgledaju ko da je neko platno razvukao i stavio na kotače i moj muž komentira daj pogle kakva smo mi kolica imali, a danas sva kolica ko space shuttle i ne znamo kaj odabrati..živa istina..baš sam se dobro bila nasmijala..hahahahaha
Sortiraj odgovore
Najstariji