Odustali smo skroz od Maxi Cosi, rekli su nam u Baby centru da su uzasno teska, sta sam se uvjerila kad sam probala dic Maxi Cosi Mura Plus :)
Mi smo uzeli muru 3u1 i mislim da ćemo bit prezadovoljni..bez obzira što su teška..živimo u kući, prema tome ne moramo ih nikamo teglit, a i auto imamo veliki tak da ono..možemo si ih priuštit..kolica su glomazna, masivna, čvrsta, mogu ići po svim terenima bez pol muke..kad sagledamo realno, ne možemo očekivati cvrsta, kvalitetna i izdržljiva kolica koja teže 5 kg :D
I mi sad razmisljamo o Mutsy svidaju mi se i od Joolza ali bas sam neodlucna, moram jos razmisliti
Ima li netko bilo koji od 3u1 Cam modela? Tek sam počela malo istraživati po webu i cjenovno mi Cam kolica izgledaju dosta prihvatljiva, ali nisam ih još vidjela uživo. Najviše me zanimaju kotači i težina, jer gdje god krenem imam puno stepenica i šljunčanih šetnica, a i živim na 3 katu bez lifta,
Bok curke! Mi se vratili sa godišnjeg i dali se u traženje kolica na najjače..uglavnom naručili smo Q9 3u1 kolica i nadam se da ćemo i mi i bebica biti zadovoljni :)
Imaju velike kotače za po svim terenima, kotači se skidaju po potrebi i kod sklapanja konstrukcije i pospremanja u auto, gondola i sportski dio se također daju još i sklopiti-spljoštiti malo da ne zauzimaju puno mjesta u gepeku, gondola služi i kao prijenosni krevetić i visoka su dosta što mi je bilo isto bitno (s obzirom da smo muž i ja dosta visoki pa da ne guramo baš po podu)..
Cijenom su nam također bila prihvatljiva - trenutno su 2900 kn za gotovinu, inače čini mi se 3212 kn.
Pozdrav mame,
nadam se da niste sve na GO. Imam par pitanja, Koliko ste ranije kupovali kolica? Tj. u kojem mjesecu trudnoće?
I da li ima netko tko mi može uporediti stokke crusi i stokke xplory kolica? Meni su genijalna jer su visoka, a ostalo ne znam, da li su teška, isplativa, da li se skida presvlaka (radi pranja), da li se sve kupuje odvojeno...?
Sortiraj odgovore
Najstariji