Koja kolica kupiti?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mom2besoon
    02. Kolovoz 2016. 12:19

Odustali smo skroz od Maxi Cosi, rekli su nam u Baby centru da su uzasno teska, sta sam se uvjerila kad sam probala dic Maxi Cosi Mura Plus :)

croatina
    03. Kolovoz 2016. 07:56

Mi smo uzeli muru 3u1 i mislim da ćemo bit prezadovoljni..bez obzira što su teška..živimo u kući, prema tome ne moramo ih nikamo teglit, a i auto imamo veliki tak da ono..možemo si ih priuštit..kolica su glomazna, masivna, čvrsta, mogu ići po svim terenima bez pol muke..kad sagledamo realno, ne možemo očekivati cvrsta, kvalitetna i izdržljiva kolica koja teže 5 kg :D

Mom2besoon
    04. Kolovoz 2016. 13:09

I mi sad razmisljamo o Mutsy svidaju mi se i od Joolza ali bas sam neodlucna, moram jos razmisliti

LaLaMi
    11. Kolovoz 2016. 18:24

Ima li netko bilo koji od 3u1 Cam modela? Tek sam počela malo istraživati po webu i cjenovno mi Cam kolica izgledaju dosta prihvatljiva, ali nisam ih još vidjela uživo. Najviše me zanimaju kotači i težina, jer gdje god krenem imam puno stepenica i šljunčanih šetnica, a i živim na 3 katu bez lifta,

• vjeverica1027
    20. Kolovoz 2016. 18:36

Bok curke! Mi se vratili sa godišnjeg i dali se u traženje kolica na najjače..uglavnom naručili smo Q9 3u1 kolica i nadam se da ćemo i mi i bebica biti zadovoljni :) 
    Imaju velike kotače za po svim terenima, kotači se skidaju po potrebi i kod sklapanja konstrukcije i pospremanja u auto, gondola i sportski dio se također daju još i sklopiti-spljoštiti malo da ne zauzimaju puno mjesta u gepeku, gondola služi i kao prijenosni krevetić i visoka su dosta što mi je bilo isto bitno (s obzirom da smo muž i ja dosta visoki pa da ne guramo baš po podu).. 
    Cijenom su nam također bila prihvatljiva - trenutno su 2900 kn za gotovinu, inače čini mi se 3212 kn.

crocandy
    23. Kolovoz 2016. 12:45

Pozdrav mame, 

nadam se da niste sve na GO. Imam par pitanja, Koliko ste ranije kupovali kolica? Tj. u kojem mjesecu trudnoće?

I da li ima netko tko mi može uporediti stokke crusi i stokke xplory kolica? Meni su genijalna jer su visoka, a ostalo ne znam, da li su teška, isplativa, da li se skida presvlaka (radi pranja), da li se sve kupuje odvojeno...?

• Maya91
    31. Kolovoz 2016. 17:18

pozdrav, ima netko iskustva s joolz day kolicima?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.