Predlažem da provjerite i kolica Talijanske marke CAM. Kod njih dobijete stvarno puno za vaše novce. Možete ih vidjeti na www.bimbo.si.
Mi smo imali Hauck Malibu 3u 1!kupili u lesnini smo kupili za 2000 kn!S obzirom na ostale cijene ovo nam je bilo super povoljno!obozaval sam ih...prekrasna kosara boje ciklame sa prekrivkom i torba uz to!sjedeci dio je bio te boje sa sivim....
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Baš neki dan sam gledala svoje slike kad sam bila bebačica (prije 30 godina) i ima jedna slika u kolicima kakva smo tad svi imali ili barem većina, a izgledaju ko da je neko platno razvukao i stavio na kotače i moj muž komentira daj pogle kakva smo mi kolica imali, a danas sva kolica ko space shuttle i ne znamo kaj odabrati..živa istina..baš sam se dobro bila nasmijala..hahahahaha
Hahaha, baš to...joj šta proizvođači zarađuju na nama...ne znaju šta bi više smislili, a mi sve dočekamo s oduševljenjem. Kao male vozili su nas svakako, u tim najjednostavijim kolicima i dobro smo ispali, nemamo niti potrganu kičmu niti išta drugo...a sad su kolica postala svemirski brodovi, sve pod krinkom: običnija kolica mogu naštetiti vašem djetetu :-)

Mi smo se na kraju od 100 verzija koja cemo, odlucili i kupili ICandy Peach 3. Uhvatili smo neku akciju pa su bila nešto povoljnija.
Iskustva javim u 1 mj kad beba stigne...al ovako na prvu jako smo zadovoljni.
Jako se lagano voze, i sto nam je bila bitna stavka pošto je suprug visok, uz kolica dolaze adapteri pa se i košara i sjedalica mogu staviti u višlji položaj što i meni odgovara da se ne moram saginjati.
Što kažete na ova http://www.leokids.hr/proizvod/djecja-kolica-neo/ ?
Moj je izbor Bebetto Murano 3u1, kod nas su 5800, a u Mariboru 3800!!! Uzmite u obzir daje Murano Bebettov najekskluzivniji i najnoviji model 2016/2017.
Evo slovenske stranice gdje su cijene puno povoljnije nego kod nas:
http://www.boombo.si/otroski-vozicki.html/otroski-vozicki-3v1/otroski-vozicki-Bebetto-3v1/Bebetto-Murano-3v1

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji