Koja kolica kupiti?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ire87
    23. Srpanj 2015. 14:42

Mi smo uzeli peg perego pliko p3.. mislim da se tak zovu i moram priznat da sam bas zadovoljna s njima. Klinac nam je isto zimsko dijete, al mi smo sibali svaki dan pol sata vani tak da smo i kosaru koristili a autosjedalica je bas posluzila. Sad smo.dosli do sportskog dijela al klinac bas ne uziva u njima jer bi on vise hodao al super mi je kaj imaju nulti polozaj pa super posluze za spavanac. Moja preporuka svakako..

nenana
    23. Srpanj 2015. 15:50

Naručena LeoKids q9, čula sam dosta pohvala, a izgledaju dosta kvalitetno i lijepo! Nadam se da ce poslužit,.a i cijena je prihvatljiva!

jahanara
    25. Srpanj 2015. 13:35

I mi smo kupili Q9, kolica su nas oduševila na prvu i cijena je odlična za sve što se dobije uz njih.

snjezanaa
    27. Srpanj 2015. 19:13

nenana

Naručena LeoKids q9, čula sam dosta pohvala, a izgledaju dosta kvalitetno i lijepo! Nadam se da ce poslužit,.a i cijena je prihvatljiva!
    Bok! Razmišljam o kupovini istih kolica , da li mi možete malo pomoći budući da nitko u mojoj blizini nema ista?
    Bitno mi je da li se kolica lako sklapaju ? 

lollipop
    [UREĐENO] 12. Kolovoz 2015. 14:53

nama stigla Chicco Urban www.chicco.it/prodotti/8058664016600.passeggino-urban.a-passeggio-e-in-viaggio.passeggini.html
    predivna, jednostavna...savršena

Sova5
    [UREĐENO] 12. Kolovoz 2015. 14:53

Mi jučer kupili pegperego.hr/modularni-sustavi-3u1/book-plus-51/book-plus-51-completo-piccadilly
    Toliko su divna  Baš sam happy 

• snjezanaa
    28. Srpanj 2015. 12:10

Hvala! Meni su kolica izgledom predivna a mm kaže da ni specifikacije im nisu loše.  Samo, nitko od poznanika ih nema pa ih nemam di vidjeti a ni trgovine u blizini ih ne prodaju. Ipak , mislim da je odluka pala ☺

Ines24
    05. Kolovoz 2015. 13:10

Imam pitanje u vezi Q9 kolica, jesu li i uživo tako predivna kao na slikama?  Znam da izgled nije toliko bitan, ali specifikacije su im zaista dobre, a i cijena također.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani