Mi smo uzeli peg perego pliko p3.. mislim da se tak zovu i moram priznat da sam bas zadovoljna s njima. Klinac nam je isto zimsko dijete, al mi smo sibali svaki dan pol sata vani tak da smo i kosaru koristili a autosjedalica je bas posluzila. Sad smo.dosli do sportskog dijela al klinac bas ne uziva u njima jer bi on vise hodao al super mi je kaj imaju nulti polozaj pa super posluze za spavanac. Moja preporuka svakako..
Naručena LeoKids q9, čula sam dosta pohvala, a izgledaju dosta kvalitetno i lijepo! Nadam se da ce poslužit,.a i cijena je prihvatljiva!
I mi smo kupili Q9, kolica su nas oduševila na prvu i cijena je odlična za sve što se dobije uz njih.
Naručena LeoKids q9, čula sam dosta pohvala, a izgledaju dosta kvalitetno i lijepo! Nadam se da ce poslužit,.a i cijena je prihvatljiva!
Bok! Razmišljam o kupovini istih kolica , da li mi možete malo pomoći budući da nitko u mojoj blizini nema ista?
Bitno mi je da li se kolica lako sklapaju ?
nama stigla Chicco Urban www.chicco.it/prodotti/8058664016600.passeggino-urban.a-passeggio-e-in-viaggio.passeggini.html
predivna, jednostavna...savršena
Mi jučer kupili pegperego.hr/modularni-sustavi-3u1/book-plus-51/book-plus-51-completo-piccadilly
Toliko su divna Baš sam happy
Hvala! Meni su kolica izgledom predivna a mm kaže da ni specifikacije im nisu loše. Samo, nitko od poznanika ih nema pa ih nemam di vidjeti a ni trgovine u blizini ih ne prodaju. Ipak , mislim da je odluka pala ☺
Imam pitanje u vezi Q9 kolica, jesu li i uživo tako predivna kao na slikama? Znam da izgled nije toliko bitan, ali specifikacije su im zaista dobre, a i cijena također.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji