Vidim da Vas muci razlika izmedju PPcompleto i sportivo i da puno prodavacica ni samo ne zna( nazalost) Znaci razlika izmedju njih nije samo u materijalu nego i u tom da u completu dobijete zimsku navlaku za kosaru i sportski dio razdvojeno a kod sportiva stavite zimsku navlaku s kosare Radim u Bebenovi u Areni i imamo PP kolica te me nazalost ljuti da ima nekolicina prodavacica koji neznaju razlike u konstrukcijama ili modelima. Ako Vas sto zanima o PP, Foppapedretti kolicima,North-mway kolicima ili PIerre Cardini slobodno pitajte
Sve sta trebate od kolica,autosjedalica,krevetica ili sl. pitajte ako znam odgovorit cu ak ne saznat cu
Trebam roditi u 10.mj i ne znam koliko cu uspjeti voziti svoje dijete (kisa,snijeg..) i koliko ce se ono zeljeti voziti jer kolegica je svoje uspjela samo par puta provozat tako da smo odlucili kupiti najjednostavnija, osnovna kolica 3u1 i to smo uspjeli za 1500kn hauck shopper 3u1. Lagana su i svidaju mi se dizajnom, imaju sve osnovno, a kako ce nas posluziti, to cemo jos vidjeti.
www.babycenter.hr/proizvod/93486/kolica-3u1-shopper-kosara-sjedalo-autosjedalica-rainbow-black-15317-8
Mi smo uzeli peg perego pliko p3.. mislim da se tak zovu i moram priznat da sam bas zadovoljna s njima. Klinac nam je isto zimsko dijete, al mi smo sibali svaki dan pol sata vani tak da smo i kosaru koristili a autosjedalica je bas posluzila. Sad smo.dosli do sportskog dijela al klinac bas ne uziva u njima jer bi on vise hodao al super mi je kaj imaju nulti polozaj pa super posluze za spavanac. Moja preporuka svakako..
Naručena LeoKids q9, čula sam dosta pohvala, a izgledaju dosta kvalitetno i lijepo! Nadam se da ce poslužit,.a i cijena je prihvatljiva!
nama stigla Chicco Urban www.chicco.it/prodotti/8058664016600.passeggino-urban.a-passeggio-e-in-viaggio.passeggini.html
predivna, jednostavna...savršena
Mi jučer kupili pegperego.hr/modularni-sustavi-3u1/book-plus-51/book-plus-51-completo-piccadilly
Toliko su divna Baš sam happy
Sortiraj odgovore
Najstariji