evo cure mi naručili leo kids kolica Q9 ,valjda ćemo bit zadovoljni
www.leokids.hr/proizvod/djecja-kolica-q9/
evo cure mi naručili leo kids kolica Q9 ,valjda ćemo bit zadovoljni
www.leokids.hr/proizvod/djecja-kolica-q9/
Mi imamo q7. I nama su odlična. Malo su teška i glomazna, ali su super za ružne terene. Mi smo na prvom katu pa težina nije problem. Vjerujem da ćeš biti zadovoljna

da navodno su q9 zamijenila q7 znači da su ista ,i da dosta su glomazna al baš su mi ekstra zbog toga.koliko ste vi svoja platil?

Vidim da Vas muci razlika izmedju PPcompleto i sportivo i da puno prodavacica ni samo ne zna( nazalost) Znaci razlika izmedju njih nije samo u materijalu nego i u tom da u completu dobijete zimsku navlaku za kosaru i sportski dio razdvojeno a kod sportiva stavite zimsku navlaku s kosare Radim u Bebenovi u Areni i imamo PP kolica te me nazalost ljuti da ima nekolicina prodavacica koji neznaju razlike u konstrukcijama ili modelima. Ako Vas sto zanima o PP, Foppapedretti kolicima,North-mway kolicima ili PIerre Cardini slobodno pitajte
Hey!
Nisam sigurna da je moj post negdje izasao. Pa da ponovim ... Bila sam sa dragim u bebe nova ducanu u areni 2 puta, oba puta u potpunosti izignorirani sa strane prodavacice- nije se udostojala niti pozdravit. Dakle, za pocetak kritika.
Nadalje, posto vec radite u tom ducanu, zanimalo bi me ponesto o foppapedretti chic 3u1 kolicima jer o njima nigdje nema niti rijeci. Kakve su im tocno specifikacije i slicno

Draga Goga, vec sam duže vrijeme u potrazi za kolicima 3 u 1 i treba mi vaša pomoć! Izbor sam suzila na foppapedretti-3joli, pierre-cardin-beige-ps880-3u1 i mway-north-black-white. Koja uzeti, koja su kvalitetnija, na sto trebam obratiti paznju kod svakih, koje su mane i prednosti, evo svaka pomoc bi mi dobro dosla. Unaprijed zahvaljujem..
Tinaxxx
Vidim da Vas muci razlika izmedju PPcompleto i sportivo i da puno prodavacica ni samo ne zna( nazalost) Znaci razlika izmedju njih nije samo u materijalu nego i u tom da u completu dobijete zimsku navlaku za kosaru i sportski dio razdvojeno a kod sportiva stavite zimsku navlaku s kosareRadim u Bebenovi u Areni i imamo PP kolica te me nazalost ljuti da ima nekolicina prodavacica koji neznaju razlike u konstrukcijama ili modelima. Ako Vas sto zanima o PP, Foppapedretti kolicima,North-mway kolicima ili PIerre Cardini slobodno pitajte
Draga Goga, vec sam duže vrijeme u potrazi za kolicima 3 u 1 i treba mi vaša pomoć! Izbor sam suzila na foppapedretti-3joli, pierre-cardin-beige-ps880-3u1 i mway-north-black-white. Koja uzeti, koja su kvalitetnija, na sto trebam obratiti paznju kod svakih, koje su mane i prednosti, evo svaka pomoc bi mi dobro dosla. Unaprijed zahvaljujem..
Tinaxxx
Mogu li neke informacije o mway north 3u1 kolicima?Nema bas nekih dojmova na netu a zanima me sve 😁 cijenu vec znam a ostalo mi je sve nepoznato pa bih bila zahvalna na pomoci. Lijep pozdrav.
Vidim da Vas muci razlika izmedju PPcompleto i sportivo i da puno prodavacica ni samo ne zna( nazalost) Znaci razlika izmedju njih nije samo u materijalu nego i u tom da u completu dobijete zimsku navlaku za kosaru i sportski dio razdvojeno a kod sportiva stavite zimsku navlaku s kosareRadim u Bebenovi u Areni i imamo PP kolica te me nazalost ljuti da ima nekolicina prodavacica koji neznaju razlike u konstrukcijama ili modelima. Ako Vas sto zanima o PP, Foppapedretti kolicima,North-mway kolicima ili PIerre Cardini slobodno pitajte
Možete li podijeliti sa nama neke informacije o mway north kolicima- na netu i nema nekih misljenja o njihovoj kvaliteti :/ unaprijed vam hvala :)
Sve sta trebate od kolica,autosjedalica,krevetica ili sl. pitajte ako znam odgovorit cu ak ne saznat cu
Trebam roditi u 10.mj i ne znam koliko cu uspjeti voziti svoje dijete (kisa,snijeg..) i koliko ce se ono zeljeti voziti jer kolegica je svoje uspjela samo par puta provozat tako da smo odlucili kupiti najjednostavnija, osnovna kolica 3u1 i to smo uspjeli za 1500kn hauck shopper 3u1. Lagana su i svidaju mi se dizajnom, imaju sve osnovno, a kako ce nas posluziti, to cemo jos vidjeti.
www.babycenter.hr/proizvod/93486/kolica-3u1-shopper-kosara-sjedalo-autosjedalica-rainbow-black-15317-8
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji