A i ja si mislim da na kraju neću prati, nego ću samo dobro prebrisati. I baš ću pitati u dućanu kad budem prolazila slijedeći put, da znam ako se baš jako zaprljaju.

shimmer, samo još da dodam: vidim da na webu bebenova.eu nije objavljena cijena tog modela kolica, piše "cijena na upit". Pa pošalji im e-mail, ja sam ih bila par stvari pitala vezano uz njihovu ponudu i uredno su mi odgovorili na sva pitanja.
Evo link: www.bebenova.eu/brandovi/peg-perego/book-popup-3u1-tulip.html
I na webu Bambina kažu isto, "cijena na upit".bambinoshop.hr/artikl.php?Book-Pop-Up-Completo-Tulip&id=162
shimmer, samo još da dodam: vidim da na webu bebenova.eu nije objavljena cijena tog modela kolica, piše "cijena na upit". Pa pošalji im e-mail, ja sam ih bila par stvari pitala vezano uz njihovu ponudu i uredno su mi odgovorili na sva pitanja.
Evo link: www.bebenova.eu/brandovi/peg-perego/book-popup-3u1-tulip.html
I na webu Bambina kažu isto, "cijena na upit".bambinoshop.hr/artikl.php?Book-Pop-Up-Completo-Tulip&id=162
hvala puno na pomoći!
poslala sam upit i stvarno su brzo odgovorili, dakle cijena je oko 7 500 kn,
s 15% popusta na gotovinsko plaćanje oko 6 400 kn.
u bebe nova trgovini u arena centru u zagrebu sam ih uspjela i vidjeti uživo
i to čak boju koju želim. baš su mi divna.
još kad ih je žena počela sklapati i rasklapati, moja se mama raspametila, jedva sam je urazumila da ih ne kupi odmah
e sad, kod one nesklopive košare mi se sviđa što je čvršća (logično) i što se može unutar košare povisiti naslon za bebu na tri razine.
to su sitnice oko kojih mozgam, a za koje će netko iskusniji znati procijeniti jesu li bitne ili ne, ali eto.

If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.
https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing
jel ima tko ovakva kolica: www.leokids.hr/proizvod/djecja-kolica-q9/
Mi koristili q8 i bili zadovoljni..jedino ako zivis u zgradi bez lifta na visem katu ne preporucam jer su malo teza pa ces uvijek morati traziti pomoc da ih spustis..(u tom slucaju trazi sto laksa kolica) sto se kvalitete tice meni su ok :)

ja sam čula da je kvaliteta plastike jako loša i da imaju puno reklamacija

ona su navodno zamijenla Q7,neznam ni sama šta napravit..ustvari se dvoumimo između njih i kunert silver 3u1,jel ima njih tko?
djecjakolica.eu/proizvod/djecja-kolica-kunert-silver-3u1/

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji