jutro svima...
mi smo bas jucer kupili graco evo 3u1 siva u lesnini, bio je zadnji dan akcije i bila su 2.800.
probali smo razna jer je stavrno veliki izbor, a ova imaju sve sto zelimo - spojenu rucku, lagana, lako se micu elementi i sklapaju, kotaci dovoljno veliki da podnesu i podlogu tipa nasip, maksimir...
jedino jos trebamo uzeti onu neku torbu, ali prezadovoljni smo :)

drage moje ako kojoj trebaju ko nova kolica moja frendica ih prodaje,vozene su samo dva mjeseca i to samo košara,imaju puno opreme pa si škicnite na oglas ako koju interesira.Ona je dobila od bake i dede iz Njemačke nova pa sad prodaje ova.
http://www.njuskalo.hr/djecja-kolica/akcija-bebetto-pascal-oglas-15525453
mi ćemo isto uzeti peg perego book.
ja sam prekjučer provela pokušavajući shvatiti razliku između sportivo i completo linije.
na nekoliko mjesta sam našla da se radi samo o različitim tkaninama na kolicima, je li to točno?
nego, ne mogu nigdje pronaći koja je cijena u hrvatskoj za peg perego book s plus pop up?
ona kolica što se mogu sklopiti bez da se košara i sportski dio moraju skidati s konstrukcije.
evo video: www.youtube.com/watch?v=0B9UEd_OwCY
ovdje piše da se ne prodaju preko webshopa pa nema ni cijene.
pegperego.hr/modularni-sustavi-3u1/book-plus-s-pop-up-3u1/3u1-book-plus-s-pop-up
ja sam prekjučer provela pokušavajući shvatiti razliku između sportivo i completo linije.
na nekoliko mjesta sam našla da se radi samo o različitim tkaninama na kolicima, je li to točno?
nego, ne mogu nigdje pronaći koja je cijena u hrvatskoj za peg perego book s plus pop up?
ona kolica što se mogu sklopiti bez da se košara i sportski dio moraju skidati s konstrukcije.
Majke mi, ja do dana današnjeg ne razumijem te sportivo/completo razlike, ispada da mi je bilo lakše pravosudni položit', nego pohvatat' sve oko dječjih kolica.
Nama su rekli da se cijene zbrajaju po principu konstrukcija + ti kompleti košara, tako da je varijacija puno, jer je sve to kompatibilno.

If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.
https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing
shimmer, taj model sam vidjela prije cca 2 mj. u babycentru pa pogledaj kod njih.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji