Koja kolica kupiti?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kachi
    29. Svibanj 2015. 16:25

tinka32, hvala ti!   
    Mislim da ćemo i mi kupiti Peg Perego. :)

shimmer
    01. Lipanj 2015. 14:47

mi ćemo isto uzeti peg perego book.
    ja sam prekjučer provela pokušavajući shvatiti razliku između sportivo i completo linije.
    na nekoliko mjesta sam našla da se radi samo o različitim tkaninama na kolicima, je li to točno?nego, ne mogu nigdje pronaći koja je cijena u hrvatskoj za peg perego book s plus pop up?
    ona kolica što se mogu sklopiti bez da se košara i sportski dio moraju skidati s konstrukcije.evo video: www.youtube.com/watch?v=0B9UEd_OwCYovdje piše da se ne prodaju preko webshopa pa nema ni cijene.
    pegperego.hr/modularni-sustavi-3u1/book-plus-s-pop-up-3u1/3u1-book-plus-s-pop-up

If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing

bobica9
    01. Lipanj 2015. 16:20

shimmer, taj model sam vidjela prije cca 2 mj. u babycentru pa pogledaj kod njih.

bobica9
    02. Lipanj 2015. 11:01

A i ja si mislim da na kraju neću prati, nego ću samo dobro prebrisati. I baš ću pitati u dućanu kad budem prolazila slijedeći put, da znam ako se baš jako zaprljaju.

• Tinka32
    02. Lipanj 2015. 11:15

shimmer, samo još da dodam: vidim da na webu bebenova.eu nije objavljena cijena tog modela kolica, piše "cijena na upit". Pa pošalji im e-mail, ja sam ih bila par stvari pitala vezano uz njihovu ponudu i uredno su mi odgovorili na sva pitanja.
    Evo link: www.bebenova.eu/brandovi/peg-perego/book-popup-3u1-tulip.html
    I na webu Bambina kažu isto, "cijena na upit".bambinoshop.hr/artikl.php?Book-Pop-Up-Completo-Tulip&id=162

mare27
    02. Lipanj 2015. 12:26

jel ima tko ovakva kolica: www.leokids.hr/proizvod/djecja-kolica-q9/

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.