Cure nemojte se opterecivati kilama u trudnoci. Jedinte normalno kao i prije, priustite si koju zelju, krecite se i to je to..
Ja sam u obje trudnoce usla sa viskom kg. U prvoj dobila 5 kg sveukupno, prvu kilu tek i 26tt, cijelu trudnocu bila aktivna. Mjesec iza poroda bila na -5 kg od pocetne prije trudnoce i tako ostala do druge.
Drugu trudnocu sam dobila 15 kg, s tim da sam od 27tt morala mirovati jer sam se pocela otvarat. Nisam jela nista vise, ali kad ti je najveca duzina hodanja od stana do auta ner vozis starije dijete u vrtic onda se kile samo taloze.. Sad sam 6 mj iza poroda na staroj kilazi, pokusavam skinuti jos ali bas ne ide iako se, da budem iskrena, previse ni ne trudim..
Ja sam u 6. mjesecu trudnoće, dobila sam 6 kila.. Ne brinu me moje kile, već to što bebica ima samo 600 grama... Dali mi možete pomoći i reći dali je to uredu za 6 mj il je trebala dobiti više?
Ja sam u 6. mjesecu trudnoće, dobila sam 6 kila.. Ne brinu me moje kile, već to što bebica ima samo 600 grama… Dali mi možete pomoći i reći dali je to uredu za 6 mj il je trebala dobiti više?
Koliko si tj trudna? Sto kaze ginekolog?
Evo i moj rezime druge trudnoce.
Dakle zatrudnjela sa 56kg, dobila 9kg u trudnoci, dakle isla roditi sa 65kg. Danas, 9 dana nakon poroda konacno stala na vagu, koja kaze da mi je ostalo jos 1.5kg. Ja zadovoljna.
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Dakle zatrudnjela sa 56kg, dobila 9kg u trudnoci, dakle isla roditi sa 65kg. Danas, 9 dana nakon poroda konacno stala na vagu, koja kaze da mi je ostalo jos 1.5kg. Ja zadovoljna.
Bravooo,svaka cast!👍👏
Predobro. I ja bi tako. Ja sam zatrudnjela sa 52 i sad sam 24 tt +4 kg znači trenutno na 56.
Sortiraj odgovore
Najstariji