Upadate: bližim se 6mjsecu jedem kao luda istina Bog i kilice rastu sad sam na plus 5
Moje stanje, 30 +5, na plus 8 sam.. s tim da sam se udebljala 4 kg prije nego sam ostala trudna... od folne kis. koja mi je nenormalno otvara apetit...
Računam još 4 kg.. al ako i bude vise, nema veze.. bude otišlo s vremenom

ja sam sad 20+4 i dobila sam 4 kg… nadam se da nebum više od 10 kg do kraja, a ako već dobim da će ići isto brzo dolje :)
Moj update....
29+4 i +9. Al po mojem je to rezultat mirovanja, od 22.tjedna ne radim, samo lezim... inace sam full aktivna, sad od dosade jedem. Cijele dane sam sama, koma 😐 al nema veze, jos malo pa cu aktivirati kolica... ima da se tope kile 😁

26.8. Ivan 💙💙
34+6 tt-u plusu 9,5 kg
Update,38+6 i plus 12 kg 😁
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.
35+5 na +16kg smo 😆 krenuli sa 47kg sad smo na 62,5kg!

💙30.06.2018 💙 Noa💙
Cure nemojte se opterecivati kilama u trudnoci. Jedinte normalno kao i prije, priustite si koju zelju, krecite se i to je to..
Ja sam u obje trudnoce usla sa viskom kg. U prvoj dobila 5 kg sveukupno, prvu kilu tek i 26tt, cijelu trudnocu bila aktivna. Mjesec iza poroda bila na -5 kg od pocetne prije trudnoce i tako ostala do druge.
Drugu trudnocu sam dobila 15 kg, s tim da sam od 27tt morala mirovati jer sam se pocela otvarat. Nisam jela nista vise, ali kad ti je najveca duzina hodanja od stana do auta ner vozis starije dijete u vrtic onda se kile samo taloze.. Sad sam 6 mj iza poroda na staroj kilazi, pokusavam skinuti jos ali bas ne ide iako se, da budem iskrena, previse ni ne trudim..

Ja sam u 6. mjesecu trudnoće, dobila sam 6 kila.. Ne brinu me moje kile, već to što bebica ima samo 600 grama... Dali mi možete pomoći i reći dali je to uredu za 6 mj il je trebala dobiti više?
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji