14 tjedana i 6kg...strasno...inace sam sklona debljanju a sada imam osjecaj da moj organizam divlja...a koliko jos do kraja??
Pozz mamice - sadašnje i buduće
Nova sam na ovom forumu Sad sam 31+1 tt i dobila sam 12kg (druga trudnoća). U prvoj sam dobila 17kg u cijeloj trudnoći, izašla iz bolnice sa 2 kg viška
Ali sam imala i malo više kg kad sam ostala trudna nego u prvoj trudnoći. U prvoj sam ostala trudna sa 55kg, porodila se sa 72kg, izašla iz bolnice sa 57kg. Sad sam imala 60kg kad sam ostala trudna. Nadam se da neću dobiti više od 17kg
Prva trudnoća,ostala trudna sa 55 sad sam na 72 svi kažu da je sve u trbuhu,nemam pojma,ja vidim da je guza malo narasla
Ja sam izgleda dosad natukla oko 4.5 kg a nismo jos ni 19...vidit cemo kako ce bit dalje ..
Missed ab. 7tj. 1/2020 ♥
Missed ab. 11tj. 5/2020 ♥
Bok svima buducim mamicama.. ;)
Pitanje... nije da se zalim..ali jel normalno da sam stala sa dobivanjem na kilazi u zadnjem tromjesecju??
31+6 sam i imam jedva 60 kg..tocnije 59.6 kg ..
Zadnja 3 pregleda se pripremam da cu proci 60 kad ono nista... 🤔
Jel li jos kojoj tako?
url=https://lilypie.com]
Bok svima buducim mamicama.. ;)
Pitanje… nije da se zalim..ali jel normalno da sam stala sa dobivanjem na kilazi u zadnjem tromjesecju??
31+6 sam i imam jedva 60 kg..tocnije 59.6 kg ..
Zadnja 3 pregleda se pripremam da cu proci 60 kad ono nista… 🤔
Jel li jos kojoj tako?
Isto mi je, samo ja 50 ne prelazim, a 31 tjedan, svi kazu da se najvise sada dobiva po tjednima pa cemo vidjeti, mada doktor kaze bebica ok i dosta krupna, vjerojatno sve ide na nju :)
Sortiraj odgovore
Najstariji