Ja sam u 6. mjesecu trudnoće, dobila sam 6 kila.. Ne brinu me moje kile, već to što bebica ima samo 600 grama… Dali mi možete pomoći i reći dali je to uredu za 6 mj il je trebala dobiti više?
Koliko si tj trudna? Sto kaze ginekolog?
Evo i moj rezime druge trudnoce.
Dakle zatrudnjela sa 56kg, dobila 9kg u trudnoci, dakle isla roditi sa 65kg. Danas, 9 dana nakon poroda konacno stala na vagu, koja kaze da mi je ostalo jos 1.5kg. Ja zadovoljna.

http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Dakle zatrudnjela sa 56kg, dobila 9kg u trudnoci, dakle isla roditi sa 65kg. Danas, 9 dana nakon poroda konacno stala na vagu, koja kaze da mi je ostalo jos 1.5kg. Ja zadovoljna.
Bravooo,svaka cast!👍👏
Predobro. I ja bi tako. Ja sam zatrudnjela sa 52 i sad sam 24 tt +4 kg znači trenutno na 56.

14 tjedana i 6kg...strasno...inace sam sklona debljanju a sada imam osjecaj da moj organizam divlja...a koliko jos do kraja??
Pozz mamice - sadašnje i buduće
Nova sam na ovom forumu Sad sam 31+1 tt i dobila sam 12kg (druga trudnoća). U prvoj sam dobila 17kg u cijeloj trudnoći, izašla iz bolnice sa 2 kg viška
Ali sam imala i malo više kg kad sam ostala trudna nego u prvoj trudnoći. U prvoj sam ostala trudna sa 55kg, porodila se sa 72kg, izašla iz bolnice sa 57kg. Sad sam imala 60kg kad sam ostala trudna. Nadam se da neću dobiti više od 17kg

Prva trudnoća,ostala trudna sa 55 sad sam na 72 svi kažu da je sve u trbuhu,nemam pojma,ja vidim da je guza malo narasla
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji