Kilaža u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mamika3
    12. Svibanj 2017. 07:57

Ja aam usla sa plus 10!Sad imam 96,a to je 26 kg vise od moje idealne tezine!!Zadnjih 3-4 mj nisam pazila sta jedem.....Sve sam jela,kaj sam god pozeljela-nisam se htjela mucit!Budem poslije poroda😂Sreca u nesreci je to sto sam visoka pa se moje kile ni ne vide!

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

• Elizabeth
    12. Svibanj 2017. 08:28

Ja sam u 26. tjednu i imam +7 kg ;)

AngelLove
    13. Svibanj 2017. 21:44

Zadnje se vagala 19tjedan. +3,5kg

I_me
    24. Svibanj 2017. 14:55

23+1tt +7kg

barbs
    29. Svibanj 2017. 12:49

15.5. sam išla na pregled... 20tj+6d... Kažu da sam u mjesec dana nabacila 8 kg i dali mi prehranu... Na početku sam se strogo držala, pa onda ne pazim baš što mi piše za ručak... Jedem nešto manje obroke kako god.. Trudim se... Ali smiješna je činjenica što se svaki dan važem u bilo koje doba dana: ujutro natašte, popodne prije i nakon ručka i opet ne mogu naći te kg koje su mi oni pronašli. Po mojoj vagi, sada, sa 23 tj. sam u plusu 6,5kg više... 
    Izbacila sam slatko. Ne u potpunosti. Jedanput tjedno si dozvolim nešto slatko i pijem puno tekućine... što sam radila i prije trudnoće... Ali i dalje ne mogu vjerovati da su mi dali da sam u cca 21 tj dobila 9 kg ( i to 8 u mjesec dana), kad vaga nikako da mi pokaže tih 8 kg... 

barbs
    29. Svibanj 2017. 12:56

Edit: cca po mojoj procijeni i kućnoj vagi 5.5 kg u 23 tjedana, a ne 6.5 kg 

LittleG
    29. Svibanj 2017. 14:59

30+3 i za sada +8kg... Ali ja sam visoka i imala sam viška već u startu,  no posvuda se rasporedi pa može proći 

barbs
    30. Svibanj 2017. 14:01

LittleG, pa mislim da je to dobra kilaža :D Što je dr rekao? 
    Ja sam se jutros natašte vagala i imala 64 kg. Na digitalnoj vagi. Po tome u 23 tjedana sam na +5 kg 

barbs
    30. Svibanj 2017. 14:01

barbs

LittleG, pa mislim da je to dobra kilaža :D Što je dr rekao?
    Ja sam se jutros natašte vagala i imala 64 kg. Na digitalnoj vagi. Po tome u 23 tjedana sam na +5 kg

Edit, 69 kg... 64 kg sam imala prije trudnoće 

LittleG
    30. Svibanj 2017. 14:29

Dr zadovoljna, ali i ja sam. Nadam se da preko 12kg do poroda neću ići. Imam dakle još cca 8 tjedana, pa ako je tjedno pola kg mogla bih u tim okvirima biti. Samo mi žao što sam u startu imala dosta viška, mogla sam ući u T sa bar 10kg manje 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.