Apsolutno nista ne pazim.
Jedem sto i kad mi se jede ali sam skuzila da ne mogu puno jesti.
Svaki dan jedem kruh (i to bijeli ili polubjeli), krumpir ili tijesto ili rizu, voce i povrce povremeno...
Inace su se kile ljepile za mene a sad ocito nista
Ali ne brinem, jos 3 mjeseca su ostala i imam osjecaj da cu to nadoknaditi tempom kojim sad jedem
35.t. +9, kreće na +10.
Voljela bih da može ostati na ovome do kraja, ali porastao mi je i apetit i povremeno kapacitet za hranom, čak me ni žgaravica ne uspijeva odvratiti od slatkiša pa ne vjerujem da ću ostati na toj brojci (uz to i strogo mirujem pa nemam gdje potrošiti ono što pojedem).
Trenutna opsesija su mi tamne domaćice, da me nije sramota od same sebe nekad mi dođe da bih pojela bez problema sama čitavu kutiju keksa uz neki topli napitak...i bila bih sretna kao prase.
ja nisam dobila niti gram, izgubila 4kg zbog mučnina... nadam se da će uskoro prestati
hej mamnce , ja sam 40+1 znaci prošla termin , sve super samo jucer na kontroli u Petrovoj kad sam se vagala 2 kg sam smrsavila u 5 dana...malo me zabrinulo zasto mi kile sad idu dole... dobila 12kg izgubila 2!!!
Hej mamice kakvo je stanje?
Htjela sam vam samo reci da sam se na svojoj kozi uvjerila da mama može zdravo jesti, mršaviti a bebe se debljati..
Ja sam prošli tjedan na pregledu bila lakša za kilu od zadnjeg pregleda jer stvarno pazim što jedem, a malac je dobio preko 800g! Doktorica zadovoljna i kaže da ce si beba uzeti koliko treba i da trudnice uglavnom trudnoću uzimaju kao izgovor da jedu vise..najbitnije je jesti nutritivno zdravo za bebu tako da sada do kraja trudnoće papamo samo zdravo!!
Slazem se nenana . Ja sam 31tt i + 3kg.
Jedem cim zdravije mogu (uz povremene izlete na tamnu stranu. Hehehe) a moja mala raste sve u sesnaest.
Jedino sto mi zeljeza fali, ali to se trudim nadoknaditi.
33 tt ja na +10,5-11 zavisi o probavi...zadnja 2 tjedna imam apetita a posebna opsesija mi je sladoled...jedem čak i dosta krekera i štapića radi dosta niskog tlaka...ma nisu važne kile već naše mrvice...dok je on ok i moje zdravlje ja se ne sekiram...kile će otići
Prvih 5 mj sam dobila ukupno 3,5kg, pa sam u 6.mj trudnoce dobila 3,5kg odjednom, pa sam sada do 7.mj dobila jos 1kg, sada u 28.tt sam na +8kg. Zasad sam zadovoljna, nadam se da necu eksplodirat zadnja dva mjeseca. Bila bih sretna da budem u plusu 12, najvise 13kg ukupno.
Sortiraj odgovore
Najstariji