Kilaža u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    nenana
    11. Lipanj 2015. 20:23

lollipop baš si me nasmijala :))

Otišla sam po savjet u ljekarnu i magistra je savjetovala probati prirodnim putem - vlakna, laneno brašno, puno vode i donat - tako sam i napravila i odmah je bolje :))

Rekla je da postoji puno prirodnih sirupa, ali su skupi i da bi radije preporučila hraniti se s puno vlakana i ja sam je poslušala i sad je ok..

lollipop
    12. Lipanj 2015. 07:26

ma definitivno puno tekućine i jušnasta hrana pomažu probavi...ja sam za sad uspjela svaki out bez čepića ili sirupa...uz malo muke ali ajde ipak ide...neki dan sam bila u stanju otići u bolnicu i zamoliti ih da mi naprave klistir 

Lollypop
    12. Lipanj 2015. 09:58

Ima na nekim forumima tema "samoklistiranje" pa malo pogledaj, mozda pomogne hahhaha  

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

lollipop
    12. Lipanj 2015. 10:06

da znaš da sam već dobila taj prijedlog ali nekako nebi baš 

Branchi
    12. Lipanj 2015. 10:30

25 + 3 = +6.5 kg...ali pocela se skupljat i voda, veselo :)

• Natali2
    12. Lipanj 2015. 12:43

Ja rodila 30.05.2015 dobila u trudnoći 8 kila, a sa prvim djetetom 5.

visnjass
    12. Lipanj 2015. 18:16

7 tjedan i 4 dana i već sam dobila skoro 3 kile 😨
    Kolka budem na kraju trudnoće 😓

https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png

leptirica3
    13. Lipanj 2015. 06:54

Prije nekoliko mjesci i ja sam ovdje tipkala,citala i pitala se nije li premalo ili previse kg u trudnoci.. Sad mogu reci da cete dobiti kg toliko koliko vasa beba bude željela.. I vjerujte kg ce otici kako su i dosli!! Ja sam na porodu izgubila 8,doma nakon dva dana jos 2,dva mj od poroda jos 4kg..

lollipop
    13. Lipanj 2015. 07:26

baš to leptirica...sve će te kile otići ne brinem se ja 

• Natali2
    13. Lipanj 2015. 07:38

Ja sam više kila dobila dok sam dojila nego u trudnoći.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI