7 tjedan i 4 dana i već sam dobila skoro 3 kile 😨
Kolka budem na kraju trudnoće 😓
https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png
Prije nekoliko mjesci i ja sam ovdje tipkala,citala i pitala se nije li premalo ili previse kg u trudnoci.. Sad mogu reci da cete dobiti kg toliko koliko vasa beba bude željela.. I vjerujte kg ce otici kako su i dosli!! Ja sam na porodu izgubila 8,doma nakon dva dana jos 2,dva mj od poroda jos 4kg..
21+5tt i na +5kg. Prvih 12 tjedana nista, i od onda stalno idemo gore. Bojim se zadnjeg tromjesečja
Joj cure ja se uzasno bojim, bit cu kao neki kit!
Vec startam sa puunooo viska kg (165cm, 79kg), za sad nisam nista dobila ali sigurna sam da cu biti ogromna posto sama od sebe volim puno jesti a sta ce tek biti kada mi dodju neki napadi, uff.. To me stvarno puno brine i cesto razmisljam o tome, da upoce necu biti jedna lijepa trudnica
Inace sam krupne gradje i svi mi kazu da se moje Kg i nevide toliko.. Ali kakva cu tek biti kasnije, OMG
Anci jel paziš ili jednostavno kile ne idu gore? Ja bas pazim ali izgleda da moram vise paziti. Ne znam ni sama...
Queen, i ja se isto vrlo lako debljam i čitav zivot pazim na prehranu i vježbam. Sada sam nastavila tako ali ide gore. Mislim, dopustim ja sebi tu i tamo izlet, ali eto odmah se vidi. Totalno razumijem tvoju bojazan
Sortiraj odgovore
Najstariji