Kilaža u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    gagulina
    30. Svibanj 2015. 23:01

Ajme cure a ja u 34tt +19kg vidljivo u sisama i stomaku samo sto ovdje u njemackoj na to nitko ne obraca paznju.

Tinčica3
    31. Svibanj 2015. 10:54

Gangulina jesi visoka ili si krenula jako mrsava ili jednostavno imas normalnu doktoricu?
    Blago tebi sto ti nitko nista ne kaze. Ja sam non stop pod rucnom sa klopom :) strahujem od doktorice i vage.
    A i ja sam 164cm pa se meni svaka kila vidi.

Tinčica3
    31. Svibanj 2015. 10:56

Hhhhhhh krivo sam ti napisala ime, sorry :)

gagulina
    31. Svibanj 2015. 12:49

Eto fino napisem post i umjesto posalji stisnem ocisti grrrr
    Uglavnom ovdje dok uopce negledaju na kilazu to je sve normalno jos mi fino kaze ako necete sad uzivat u hrani kad cete 😁

Tinčica3
    09. Lipanj 2015. 10:07

31tt kao i na zadnjem pregledu (26tt) u plusu sam 10,5

Rekla je da se ne smijem udebljati, pa ni nisam. Ni grama vise. 

Haaaaa! In your face doktorka!

lollipop
    09. Lipanj 2015. 10:18

28.tt + 9 kg

nenana
    09. Lipanj 2015. 11:21

Lollipop mi smo skupa, ali po vagi sam te prešišala 😝 28tt +10,5kg..ispada da sam dobila 3kg u mjesec dana 😩 pridodajem ti strašno lošoj probavi, a jedem isto, čak i puno zdravije otkada ne radim

Ryanne
    09. Lipanj 2015. 11:45

25 tt +2,5 kg. 

Iznenađena sam s obzirom da živim po principu 4-5 dana zdrave prehrane i 2-3 dana hedonizma.
    Izgleda da sam ovih 4-5 dana jako dobra s obzirom da se inače kile lako ljepe za mene.

A i radim još pa sam dosta aktivna. Sve bojim da ću kad budem doma imati samo relaciju kauč-frižider. Morat ću uvesti neke vježbe za trudnice. Ako ništa drugo da ojačam ruke i leđa za bebača.

nenana
    09. Lipanj 2015. 14:21

Lolli jesi probala Psylium? Mislila sam kupiti :) 

Najviše me muci sto jesti za doručak i večeru, prijedlozi?

Ryanne
    09. Lipanj 2015. 14:24

Psylium je ok ako piješ puuuno vode uz njega jer inače ima kontra efekt. Isto je i sa chia sjemenkama. Vežu na sebe vodu i bubre.

Meni osobno ne pomaže nijedno ni drugo više.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.