Ajme cure a ja u 34tt +19kg vidljivo u sisama i stomaku samo sto ovdje u njemackoj na to nitko ne obraca paznju.
Gangulina jesi visoka ili si krenula jako mrsava ili jednostavno imas normalnu doktoricu?
Blago tebi sto ti nitko nista ne kaze. Ja sam non stop pod rucnom sa klopom :) strahujem od doktorice i vage.
A i ja sam 164cm pa se meni svaka kila vidi.
Eto fino napisem post i umjesto posalji stisnem ocisti grrrr
Uglavnom ovdje dok uopce negledaju na kilazu to je sve normalno jos mi fino kaze ako necete sad uzivat u hrani kad cete 😁
31tt kao i na zadnjem pregledu (26tt) u plusu sam 10,5
Rekla je da se ne smijem udebljati, pa ni nisam. Ni grama vise.
Haaaaa! In your face doktorka!
Lollipop mi smo skupa, ali po vagi sam te prešišala 😝 28tt +10,5kg..ispada da sam dobila 3kg u mjesec dana 😩 pridodajem ti strašno lošoj probavi, a jedem isto, čak i puno zdravije otkada ne radim
25 tt +2,5 kg.
Iznenađena sam s obzirom da živim po principu 4-5 dana zdrave prehrane i 2-3 dana hedonizma.
Izgleda da sam ovih 4-5 dana jako dobra s obzirom da se inače kile lako ljepe za mene.
A i radim još pa sam dosta aktivna. Sve bojim da ću kad budem doma imati samo relaciju kauč-frižider. Morat ću uvesti neke vježbe za trudnice. Ako ništa drugo da ojačam ruke i leđa za bebača.
Lolli jesi probala Psylium? Mislila sam kupiti :)
Najviše me muci sto jesti za doručak i večeru, prijedlozi?
Psylium je ok ako piješ puuuno vode uz njega jer inače ima kontra efekt. Isto je i sa chia sjemenkama. Vežu na sebe vodu i bubre.
Meni osobno ne pomaže nijedno ni drugo više.
Sortiraj odgovore
Najstariji