Kilaža u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    cipelica
    09. Lipanj 2015. 20:12

38+4tt, +13,5kg

ivek 30
    09. Lipanj 2015. 23:19

24+3 = +8 kg

Lollypop
    11. Lipanj 2015. 10:34

Ja sam prije 8 dana, na 32+5, bila na +10. Sad kako lezim ovaj tjedan, cini mi se da sam vec na +1, +2 cak. Voda mi se pocela skupljat, osjetim kad cucnem i kad savijam nozne prste.
    A sto se tice probave, tu sam super. Mozda zato sto pijem 3 l vode na dan  pobekad cak i vise. Muci me zgaravica pa je gasim vodom, a i vruce je...znam na wc ic po 2-3 dnevno. Ali i jedem dosta, i zdravo (kuhano mi jje svaki dan) i nezdravo (ponekad i 2-3 kolaca dnevno sto je meni ono, wow! Pohano, sladoledi..nakupi se), nemam kriterija. Neznam kako bi jos zivjela i sa punim crijevima, i ovako mi je beba veca i pun mi ju je drob.

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

nenana
    11. Lipanj 2015. 20:23

lollipop baš si me nasmijala :))

Otišla sam po savjet u ljekarnu i magistra je savjetovala probati prirodnim putem - vlakna, laneno brašno, puno vode i donat - tako sam i napravila i odmah je bolje :))

Rekla je da postoji puno prirodnih sirupa, ali su skupi i da bi radije preporučila hraniti se s puno vlakana i ja sam je poslušala i sad je ok..

lollipop
    12. Lipanj 2015. 07:26

ma definitivno puno tekućine i jušnasta hrana pomažu probavi...ja sam za sad uspjela svaki out bez čepića ili sirupa...uz malo muke ali ajde ipak ide...neki dan sam bila u stanju otići u bolnicu i zamoliti ih da mi naprave klistir 

Lollypop
    12. Lipanj 2015. 09:58

Ima na nekim forumima tema "samoklistiranje" pa malo pogledaj, mozda pomogne hahhaha  

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

lollipop
    12. Lipanj 2015. 10:06

da znaš da sam već dobila taj prijedlog ali nekako nebi baš 

Branchi
    12. Lipanj 2015. 10:30

25 + 3 = +6.5 kg...ali pocela se skupljat i voda, veselo :)

• Natali2
    12. Lipanj 2015. 12:43

Ja rodila 30.05.2015 dobila u trudnoći 8 kila, a sa prvim djetetom 5.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.