31tt kao i na zadnjem pregledu (26tt) u plusu sam 10,5
Rekla je da se ne smijem udebljati, pa ni nisam. Ni grama vise.
Haaaaa! In your face doktorka!
Lollipop mi smo skupa, ali po vagi sam te prešišala 😝 28tt +10,5kg..ispada da sam dobila 3kg u mjesec dana 😩 pridodajem ti strašno lošoj probavi, a jedem isto, čak i puno zdravije otkada ne radim

25 tt +2,5 kg.
Iznenađena sam s obzirom da živim po principu 4-5 dana zdrave prehrane i 2-3 dana hedonizma.
Izgleda da sam ovih 4-5 dana jako dobra s obzirom da se inače kile lako ljepe za mene.
A i radim još pa sam dosta aktivna. Sve bojim da ću kad budem doma imati samo relaciju kauč-frižider. Morat ću uvesti neke vježbe za trudnice. Ako ništa drugo da ojačam ruke i leđa za bebača.

Lolli jesi probala Psylium? Mislila sam kupiti :)
Najviše me muci sto jesti za doručak i večeru, prijedlozi?
Lolli jesi probala Psylium? Mislila sam kupiti :)
Najviše me muci sto jesti za doručak i večeru, prijedlozi?
nisam još...dala sam još jednu priliku donatu i čaju od kamilice i to zašećerenom...
nakon 3 dana nekakanja i ja sam bila na +10 ali čim sam to obavila vratila sam se na +9
dakle I was full of shit

Psylium je ok ako piješ puuuno vode uz njega jer inače ima kontra efekt. Isto je i sa chia sjemenkama. Vežu na sebe vodu i bubre.
Meni osobno ne pomaže nijedno ni drugo više.

Ja sam prije 8 dana, na 32+5, bila na +10. Sad kako lezim ovaj tjedan, cini mi se da sam vec na +1, +2 cak. Voda mi se pocela skupljat, osjetim kad cucnem i kad savijam nozne prste.
A sto se tice probave, tu sam super. Mozda zato sto pijem 3 l vode na dan pobekad cak i vise. Muci me zgaravica pa je gasim vodom, a i vruce je...znam na wc ic po 2-3 dnevno. Ali i jedem dosta, i zdravo (kuhano mi jje svaki dan) i nezdravo (ponekad i 2-3 kolaca dnevno sto je meni ono, wow! Pohano, sladoledi..nakupi se), nemam kriterija. Neznam kako bi jos zivjela i sa punim crijevima, i ovako mi je beba veca i pun mi ju je drob.
https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji