Danas bili na pregledu i +2 kile u mj dana, laknulo mi je Mi smo na +10 u 32tt, a mali nam brzo raste, vec je na 2200 grama
Ja sam trudna 22 tjedna i dobila sam ukupno 3 kg i to mahom u zadnja 2 mjeseca kad mi je počeo rasti trbuščić. Ja sam zadovoljna, jako se dobro osjećam i nadam se da ću nastaviti tim nekim laganim tempom rasti.
Ja sam 21 tt i variram između +2 do 2,5kg. Samo što se osjećam grozno napuhnuto i zatvoreno bez obzira što jedem. A sad i osjećam kako mi apetit raste, ali se pokušavam kontrolirati do neke normalne razine.

Nakon sto me doktorica prije 10 dana stavila na dijetu skinula sam 2 kile. Ali se ne drzim onog sto mi je dala, nego sam si sama napravila plan prehrane. Onaj njezin plan bi bio super kad ne bi imala sta u zivotu raditi, a dok radim i ucim za strucni stvarno nemam vremena ni zivaca vagati 60g mesa i 30 grama kruha.
Ja sam za dorucak uvela iskljucivo zobene koje inace volim samo sto ih je prije znala zamjeniti pekara 😂
Rucak je sta god ima za rucak, uopce ne pazim je li to tjestenina ili kuhano ili nesto peto. Sto mi se jede, sto skuha svekrva ili ja to i jedem.
E sad najtezi dio - vecera. To sam smanjila. Sada pojedem jogurt ili casu toplog mlijeka. Ak sam jako gladna 2 dvopeka sa sirom i tako.
Slatko jos uvijek jedem, samo sam smanjila i uvela vise voca.
Meni ovako odgovara. Imam energije,
Dobro se osjecam, sin se javlja cesto i jako pa vjerujem da je on dobar i zdrav. Sunce mamino 😍
E sad to treba sve odrzavati do 10.06. kad je sljedeci pregled 😂😂
Termin za 2tj beba malo vecaod prosjeka 12kg
38+3 12kg
Nemojte se zamarat s kg
Ja sam se stvarni skolski tamo di treba, ali nisam bila na integralnom kruhu itd. jedem sve apsolutno sve, ali mi je cijeli stomak išaran strijama iako sam se mazala a npr moja prijatlejica se udebljala 25kg i ni jednu striju nije dobila
Meni je jedna zena pametno rekla "Lako je izgubit kg, posao je donijeti bebu na svijet" hihi Malo motivacije :)
Termin za 2tj beba malo vecaod prosjeka 12kg
38+3 12kg
Nemojte se zamarat s kg
Ja sam se stvarni skolski tamo di treba, ali nisam bila na integralnom kruhu itd. jedem sve apsolutno sve, ali mi je cijeli stomak išaran strijama iako sam se mazala a npr moja prijatlejica se udebljala 25kg i ni jednu striju nije dobila
Meni je jedna zena pametno rekla "Lako je izgubit kg, posao je donijeti bebu na svijet" hihiMalo motivacije :)
Bravo za samo +12
Tako sam ja planirala na pocetku trudnoce, al se malo otelo kontroli 😂😂
A u kojem tjednu su ti pocele strije? I ja se mazem svaki dan, nekad i dva puta dnevno.
Ocito nema nikakvih pravila sa tim strijama.
Moja sestra se nije uopce mazala i nema ni jednu, druga se mazala, ni ona nema. Mama isto nema. Valjda pobogu necu onda niti ja dobiti.
lu_os
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji