Kilaža u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    lollipop
    18. Svibanj 2015. 07:34

24.tt +8 

lu_jo
    20. Svibanj 2015. 16:49

Termin za 2tj beba malo vecaod prosjeka 12kg 
    38+3 12kg 
    Nemojte se zamarat s kg 
    Ja sam se stvarni skolski tamo di treba, ali nisam bila na integralnom kruhu itd. jedem sve apsolutno sve, ali mi je cijeli stomak išaran strijama iako sam se mazala a npr moja prijatlejica se udebljala 25kg i ni jednu striju nije dobila
    Meni je jedna zena pametno rekla "Lako je izgubit kg, posao je donijeti bebu na svijet" hihi 
     Malo motivacije :)

lu_os

lioness2
    20. Svibanj 2015. 23:34

Ja sam sada 19+1, i na +2 kg, s time da sam te dvije natukla do 13-og tjedna, posljednjih 6 tjedana se nisam, barem prema vaganju kod gin, udebljala ništa,... Baš sam se začudila da nisam dobila ni pola kg, ali vagali me dva puta prošli tjedan... Samo, svi me plaše sada s tim drugim tromjesečjem. 

"Paziiii seee, ja sam dobila 10 kg od 5-og mjeseca, bla-bla-bla..." Izluđuju me već polako tim komentarima! Grrrr....

Ryanne
    21. Svibanj 2015. 07:38

Evo ja sam 22+1 tt i u plusu sam 2,5 kg.

Zadovoljna sam no trbuh mi je narastao doslovce u tjedan dana i u tih tjedan dana sam dobila pola kg. E sad.. nadam se da baš neću tako nastaviti odsad pa da bude 0,5 kg tjedno. Doduše to bi bilo još 9 kg pa ne bi ni bilo baš tako strašno. 

I ja se bojim strija, prvenstveno zbog tih naglih skokova u rastu trbuha. Koža se neće imati vremena adaptirati, a trbuh će se već poduplati.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.