Termin za 2tj beba malo vecaod prosjeka 12kg
38+3 12kg
Nemojte se zamarat s kg
Ja sam se stvarni skolski tamo di treba, ali nisam bila na integralnom kruhu itd. jedem sve apsolutno sve, ali mi je cijeli stomak išaran strijama iako sam se mazala a npr moja prijatlejica se udebljala 25kg i ni jednu striju nije dobila
Meni je jedna zena pametno rekla "Lako je izgubit kg, posao je donijeti bebu na svijet" hihi Malo motivacije :)
lu_os
Ja sam sada 19+1, i na +2 kg, s time da sam te dvije natukla do 13-og tjedna, posljednjih 6 tjedana se nisam, barem prema vaganju kod gin, udebljala ništa,... Baš sam se začudila da nisam dobila ni pola kg, ali vagali me dva puta prošli tjedan... Samo, svi me plaše sada s tim drugim tromjesečjem.
"Paziiii seee, ja sam dobila 10 kg od 5-og mjeseca, bla-bla-bla..." Izluđuju me već polako tim komentarima! Grrrr....
Evo ja sam 22+1 tt i u plusu sam 2,5 kg.
Zadovoljna sam no trbuh mi je narastao doslovce u tjedan dana i u tih tjedan dana sam dobila pola kg. E sad.. nadam se da baš neću tako nastaviti odsad pa da bude 0,5 kg tjedno. Doduše to bi bilo još 9 kg pa ne bi ni bilo baš tako strašno.
I ja se bojim strija, prvenstveno zbog tih naglih skokova u rastu trbuha. Koža se neće imati vremena adaptirati, a trbuh će se već poduplati.
Sortiraj odgovore
Najstariji