moje dvije princeze i ja jedva čekamo nedjelju da ju provedemo sa tatom ..cijeli dan se igramo,šetamo,radimo nešto kreativno,crtamo,učimo..obožavamo na proljeće rolati nas dvije "velike" cure a tata sa bebom šeta sa kolicima,obožavamo ići na bazene,moja 8-godišnja kći najviše voli bazene i uživala bi cijeli dan u njemu :-) bebe je ove godine bila na moru i također obožava vodu...sada kad zahladi jedva čekamo sanjkanje,klizanje i ostale aktivnosti...
Kako naša obitelj najradije provodi zajedničko slobodno vrijeme? Nasa obitelj sastoji se od 4 vedra i vesela člana (suprug, dvoje djece i moja malenkosti-majka i supruga ). Kao što svi znamo vremena nam nedostaje ali zato svaku minutu koju uspijemo uhvatiti u brzom tempu života posvetimo jedni drugima. Uživamo u vožnji biciklom, društvenim igrama, odlascima na izlete, razgovorima, kupanju na bazenima, šetnji u prirodi, igri sa našim kućnim ljubimcem, kampiranje u šatorima, ... uglavnom, sve što radimo veseli nas iz jednog jedinog i jednostavnog razloga a to je da smo ZAJEDNO!!!
svaki slobodni trenutak provodimo zajedno sa našom bebom..kažem bebom jer ona to za nas jest, iako će uskoro 3 god navršiti.. naše zajedničko druženje izgleda kao i kod svake obitelji, crtamo, bojamo, plastelinom pravimo oblike, plešemo, pjevamo, skačemo, izvodimo se u igraonice... tata i ja dajemo svu ljubav svijeta našoj djevojčici kad smo slobodni da se ne bi osjećala zakinuto u ovom užurbanom svijetu.. ljeti odlazimo na more, ona je "vodeno dijete" koje bi kad bi mogla provodila 24 sata u vodi :), zato bi osvajanjem ovog obiteljskog odmora naša malena bila presretna...
Dragi čitatelji i čitateljice, zahvaljujemo vam svima na sudjelovanju u nagradnom natječaju!Dobitnik Obiteljskog wellness paketa u Termama Tuhelj je korisnik pod imenom 1001, a bit će obaviješten i mailom.https://klokanica.24sata.hr/vrticka-dob/igra-i-aktivnosti/osvojite-trodnevni-obiteljski-odmor-u-termama-tuhelj-947Pozivamo vas da nam i dalje pišete kako vaša obitelj provodi slobodno vrijeme, a vaše odgovore objavit ćemo i u našim temama iz foruma.
Sortiraj odgovore
Najstariji