Imamo jako malo slobodnog vremena, nažalost ... ali ono što ga imamo pokušavamo ga maximalno iskoristiti ... Muž i ja imamo kćerkicu, godinu i 11 mjeseci je. Divno razigrano, veselo i povrh svega istraživačko biće! Stoga, nema odmora :) Idemo u šetnje šumom, tražeći jesenske i zimske plodove, poslije toga pravimo neke diy projekte s njima ... slažemo ih, ukrašavamo kuću s njima ... obožavamo šetnje ... Ali nakon silnog traženja i šetanja dobro bi nam došla doza opuštanja, a gdje bolje nego u termama Tuhelj! Nismo još nigdje bili zajedno, tako da uživamo nas troje ... Kćerkica obožava vodu i bazene, nikad joj nije dosta! Kad dolazi ljeto to nam je veliko veselje jer slijedi kupanje po bazenima :)
Ljubav se zove imenom tvojim - IVA -
Slobodno vrijeme provodimo u ljetnim mjesecima na moru,jer imamo tu sreću da nam je more blizu,a zimi ako to vrijeme dopusti u planinarenju,šetnji lungomarom,na dječjim igralištima,a u slučaju kiše neka društvena igrica,slaganje puzzla,legića.Iako ja i muž planiramo dugo vrijeme otići u neke terme, jer dosada nitko od nas nije bio u nekim termema,to nam do sada nije uspjelo,iako moj sin već sanja kupanje u bazenu.Nadam se da ćemo otići ipak uskoro!
Imamo jako malo slobodnog vremena pošto smo sportska obitelj i svaki vikend provodimo na natjecanjima a kada se dogodi da smo kući slobodno vrijeme iskoristimo šetajući se uz našu lijepu Dravu, a kada je jako hladno onda uživamo zajednički gledati filmove jer smo svi filmoljupci .Odmor u Termama Tuhelj bi bio pravi pogodak za male i velike sportaše.
Nase zajednicko vrijeme provodimo igrajuci se ,setajuci, posjecujuci drage prijatelje . Volimo igrati i nogomet,jer momci prevladavaju u obitelji...sretni smo sta smo napokon zajedno tako da sta god radimo,super nam je:)
Slobodnog vremena imamo jako malo. Tata je na terenu od ponedeljka do petka, tako da zapravo jedini dan u tjednu kada je cijela obitelj na okupu bez ikakvih obaveza je nedelja. Onda najcesce pogledamo neku komediju uz kokice i smijeh i ubrzo dolazi ponedeljak. Bilo bi super kad bih mogla iznenaditi obitelj ovakvim poklonom, mlađa sestra se obozava kupati, a roditelji bi se malo opustili od svakodnevnog stresa, odmor u Termama bi nam bio savrseni kratki odmor. :)
Malo slobodnog vremena imamo..Tata vozi kamion i za to vrijeme smo kod bake..zivimo sa tatom i kad smo skupa tata nam pece kolace i kuha, gledamo filmove i uzivamo
pošto sam rodila 16.11 naseg malog princa. Nasi prvi dani su jako zanimljivi. Upoznajemo nase dijete sa okolinom,igramo se, pjevamo, papamo, spavamo.... Uzivamo u svakom trenutku provedenim s njime. Toliko smo ga ocekivali s nestrpljenjem da se sada pitamo kako su nasi zivoti mogli teci bez njega. Ispunio nam je zivot u potpunosti.
Svi se volimo zajedno igrati i družiti. Pomažemo djeci oko zadače. Volimo kada negdje idemo ali nejdemo baš puno jer nemamo dosta slobodnog vremena. Volim kuhati kolače za djecu jer ih obožavamo. Veliki ima 13 godina i lud je za nogometom i tata u slobodno vrijeme igra s njim nogomet, mala ima 9 godina i voli se družiti sa svojim prijateljicama, a najmanji će skoro 5 godina i voli se igrati na kompjuteru.
Prvo da Vas sve pozdravim i da predstavim svoju malu obitelj,curica 26 mj.tata i ja-mama.Mama i tata u ne bas "ranim godinama" (uz to tata nazalost nezaposlen),zeljeli bi svojoj princezi priustiti odlazak na ovako fantastican vikend koji si trenutno (a cini mi se i do daljnjeg) sami ne bi mogli priustiti.Nasa princeza bi uzivala,kao naravno i mi "stari"...Pozdrav Termama Tuhelj :)
Sortiraj odgovore
Najstariji