Kako vaša obitelj najradije provodi zajedničko slobodno vrijeme?
Odgovore nam ostavite do ponedjeljka, 25. studenog u 11 sati, a jedan odgovor Klokanica nagrađuje Obiteljskim wellness paketom s dva polupansiona u Termama Tuhelj!
https://klokanica.24sata.hr/vrticka-dob/zdravlje/osvojite-trodnevni-obiteljski-odmor-u-termama-tuhelj-947
Naši najljepši zajednički trenuci svode se na šetnje,vožnju biciklom,odlazak u park..uglavnom da smo nas troje zajedno. Po ljeti nam je naravno favorit kupanje u toplicama i sl..a sad bi nam za promjenu dobro došlo i u ovim hladnim danima..
Naša obitelj je blagoslovljena sa troje djece..dvije cure i dječak..on je najmladji, ima 3 godine i stigao nam je kad se više nismo nadali djeteu..prava nam je zabava i sestre ga obozavaju. Budući da svi imamo svoje obaveze, trudimo se što više biti zajedno, pogotovo negdje u prirodi i na izletima..Upravo smo dosli sa Jahorine gdje smo uzivali u njenim ljepotama..Volimo putovati, pa bi nam, baš bilo drago da odemo i u toplice, jer je naš dječak naucio plivati ovo ljeto..a bazen mu je najdrazi oblik zabave..pozzz..Obitelj Marić!!!
Slobodno vrijeme, što je to? Ponekad mi se čini da uz školarku staru 9 godina i klinca starog 4 godine, slobodno vrijeme je pojam koji je nestao iz vokabulara. Redoviti odlasci kod logopeda (oba klinca), vožnje u vrtić, terapijsko jahanje, škola jahanja na Hipodromu, trening karatea, smjenski rad čine svakodnevnicu našeg tjedna. Kako suprug radi u smjenama, za mene i moju obitelj slobodno vrijeme je svaki trenutak koji uspijevamo provesti zajedno. Naše veselje u slobodno vrijeme ispunjavaju trenuci pripremanja tijesta za pizzu, pripremanje smjese za palačinke (nema bolje od one koju Dominik pripremi), hrpetine brašna na podu, igre lovice u našem vrtu, šetnje našeg psa Ele, odlasci na hokej u koji smo svi zaljubljeni. Naša obiteljska sreća započela je prije 9 godina bračnim putovanjem u Termama Tuhelj.Suprug mi je za 5 godina braka "poklonio" odlazak u rodilište gdje sam rodila predivnog dječaka, a ja bih voljela njemu i našoj obitelji za 10 godina braka "pokloniti" odlazak u Terme Tuhelj, mjesto gdje je počela naša obiteljska sreća.
Ovo je priča iz Splita grada,
mi smo jedna obitelj mala,
igramo "čovječe" i šah
koristimo svaki dan
pa se smijemo i lipo družimo,
jedno drugom osmijeh pružimo.
Za terme novca nemamo
al se svejedno nadamo
i kufere već spremamo.
Suprug i ja roditelji smo troje djece,s njima svaki slobodni trenutak provodimo u našem masliniku gdje skupljamo otpatke i sadimo sezonsko povrće,te svi zajedno na kraju uživamo u zajedničkim obrocima.
Moj sin ima 13. god. Slobodno vrijeme uglavnom provodimo u šetnji ili radova oko kuće.Gledanju nekog filma kojeg naravno na kraju i prokomentiramo. Jedan ovakav odmor u Termama Tuhelj bi stvarno bio prava prilika. Sin je već bio u Termama Tuhelj sa šk. i već duže vrijeme nas nagovara da idemo svi zajedno jer govori da je tamo toliko dobro da svi moramo to doživjet.
Na našu veliku žalost zajedničkog slobodnog vremena u obitelji imamo jako jako malo.Sada nas još i ovaj rani mrak onemogućuje da bar sat vremena provedemo svi zajedno na svježem zraku. Mama dolazi kući poslije tate i svi jedva čekamo da se začuje zvono na vratima stana. No onda obično na našu veliku žalost tata ode odraditi par sati fuša tako da ostajemo sa mamom i igramo se raznih igara koje uglavnom mama smišlja. Jedva čekamo petak popodne jer znamo da je bar jedan dan za vikend u potpunosti posvećen nama ,ako je tata u petak navečer doma rade se planovi zajedno sa nama kamo sutra idemo, kaj nosimo sa sobom i koliko nam love treba kako to tata voli reći a mama se uvijek ljuti i moli ga da ne govori uvijek o novcima. Tata nam je još u proljeće obećao da će nas voditi u toplice sa toboganima bar za vikend ali to je uvijek trebalo pričekati zbog nečega iako znam da su u stvari u pitanju uvijek bili novci. Zato vas molim da baš nas nagradite sa ovim izletom u toplice jer znam da bi osim mene i brata i mama i tata bili jako sretni.
Luka
Kako naš tata puno radi vozi po europi profesionalni vozac i nema ga bas cesto doma :( uvijek se naš sin pita kada ce tata doci...nemoze ga docekati da dode ...kad dođe kuci onda je to prava zajednicka obitelj onda se igramo,šetamo,učimo sve i svasta...ipak je tata zanimljiviji jer ga jako malo viđa ...bilo bi super da osvojimo tu nagradu bas zato sto je nam tata non stop na putu dobrodoslo bi njemu malo odmora ,masaze a mom sinu bi to bilo prvi put kupanje u toplicama ..obozava se kupati...i ja se također volim kupati se a najvise od toga bi voljela da moji decki uzivaju i da nas tata ne misli o poslu i da makne taj sav stres od posla i da se maknemo malo od kuće ..i da uzivamo u tom prekrasnom obiteljskom danu :) bilo bi to PREDIVNO(pogotovo mom mužu i sinu )
Naše slobodno vrijeme provodimo najčešće u prirodi. Svjež zrak, mir i miris prirode na trenutak nas odvedu od gradske buke i sivila.
zajedničko slobodno vrijeme… baš i upravo u termamaiako nam je more "ispred nosa", s uživanjem smo posjetili većinu slovenskih termi, na majinu veliku radost
. ona skoro da "ne priznaje" more, pa smo se prije par godina kriomice uvukli u bazenski kompleks hotela Lav u Splitu, a maja je očarano vikala "mama, ovo je slovenija"
Ova nagrada bi nam savršeno "legla", jer ove godine nismo uspjeli izfinancirati terme… za nas iz splita to je ipak veliki vremenski i financijski poduhvat
Nas dvije provodimo vrijeme igrajući se naravno i jako volimo čitati priče ...Ana je stara 18 mjeseci i super je djete povučeno i skornmo . Mi ne možemo priuštiti wellnes ali eto želimo sudjelovati i nadati se boljem sutra.
slobodno vrijeme sa svoje dvoje djece provodimo tako da se što više družimo. Kad je lijepo vrijeme, izlazimo u šetnje po suncu, na raznorazna dječja igrališta, ljeti more i kupanje što je moguće više. Zima je uglavnom rezervirana za kućna druženja uz pjesmu ples. Tu su omiljene lego kockice, crtamo, pišemo, pričamo priče. Uglavnom nikad nije dosadno.. Da možemo samo bi još više putovali.
Slobodno vrijeme moja obitelj provodi na svakakve načine,, najbitnije da smo zajedno
slobodno vrijeme provodimo ZAJEDNO i tada postaje potpuno nevažno idemo li u šetnju ili se vozimo biciklima ili ostajemo ludati se kod kuće, jer je naš 4-godišnjak skromno dijete i zna da od tatine ispodprosječne plaće ne možemo platiti ni izlet u zoološki, a kamoli u toplice,pogotovo sad kad ima 3-mjesečnog brata koji nas uveseljava svojim gugutanjem po cijele dane. Bojimo se i nadati nagradi da se ne razočaramo....
Poštovanje <3 slobodno vrijeme u našoj obitelji se provodi u kuhinjinajčešće: ili jedemo ili pripremamo hranu, kolače... tu prepričavamo svakodnevne dogodovštine, a najljepše je Čuti od Šestgodisnjeeg Luke: mama, a kako si ti provela dan ? Da bismo se družili potrebno je ipak najprije napuniti trbuscice, a onda nam nema kraja <3
Naše dvije preslatke djevojčice ispunjavaju smijehom cijelu kuću, posebno kad se igramo društvene igre, pamtomime, puzanja, lovača... 9 -mjesečna Ela luduje za 7 -godišnjom Lanom..Obožavamo šetnje prirodom, bicikliranje, kupšanje,a najdraži su nam posjeti baki i djedu....U pokretu smo sto na sat... Neopisivo iskustvo čarobnog roditeljstva... kiss od nas
Toliko smo rijetko zajedno da uzivamo kad smo skupa.
Mozemo raditi bilo sto, bilo gdje ponekad i u kasne nocne sate samo da smo zajedno.
Moju obitelj čine muž, dijete i ja. Rado se šetamo i volimo prirodu. Dijete ima 8 godina i manje smo u mogućnosti odmarati jer stalno imamo neke obaveze. Voljeli bi da nam pružite odmor u toplicama jer nikada nismo bili na takvom mjestu. Hvala!
Naša mala obitelj, muž, kćerkica (5 god) i ja još nikada nismo imali obiteljski odmor. Mi smo među onim Hrvatima koji imaju stambeni kredit u švicarcima i nemamo mogućnosti za izdvajanje za odmore. Tužno je to što u našim najboljim godinama nismo u mogućnosti odvojiti koju kunu i provesti obiteljski odmor. Nadamo se boljim vremenima i tome da ćemo i mi negdje putovati. :)
svaki slobodni trenutak provodimo zajedno sa našom bebom..kažem bebom jer ona to za nas jest, iako će uskoro 3 god navršiti.. naše zajedničko druženje izgleda kao i kod svake obitelji, crtamo, bojamo, plastelinom pravimo oblike, plešemo, pjevamo, skačemo, izvodimo se u igraonice... tata i ja dajemo svu ljubav svijeta našoj djevojčici kad smo slobodni da se ne bi osjećala zakinuto u ovom užurbanom svijetu.. ljeti odlazimo na more, ona je "vodeno dijete" koje bi kad bi mogla provodila 24 sata u vodi :), zato bi osvajanjem ovog obiteljskog odmora naša malena bila presretna...
Naša beba je nedavno navršila 2 mjeseca. Kada vani nije jako hladno, idemo u duge šetnje, a kada vani nije baš lijepo vrijeme, dane provodimo uglavnom u kući: plešemo, pjevamo, čitamo, igramo se, brčkamo se u kadi. Često idemo autom i do bake. Jedva čekamo proljeće da navrši 6 mjeseci pa da idemo u toplice učiti plivati :)
Slobodno vrijeme provodimo u šetnjicama,papamo,pavamo,gledamo crtiće i plešemo po cijeloj kući :) Pošto je naša Klara jako razigrana i vesela vjerujem da bi uživala u ovom paketu i našoj maloj otkačenoj obitelji.:)
imamo jako malo slobodnog vremena...ali ga uvijek provodimo sto mozemo kvalitetnije...ucimo pjesmice...pjevamo..igramo se...idemo u setnju...nasa mala frajlica se obozava kupati i to nam je najljepsi dio dana...uvijek ju mama i tata zajedno kupaju i tad je najsretnija...:)
Naša ljubav ima 14 mjeseci i prava je mala mudrica!Nazalost,zbog puno obaveza muz je s nama samo navecer a prica o ocu i kceri je svima vrlo dobro poznata.Trenutke koje oni provode zajedno nitko ne moze opisati,to se kupit ne moze!A kad tate nema nas dvije setamo,kuhamo,idemo kod baka jer bake dopustaju sve one cirkuse koje mama ne dopusta,kupamo se jer je voda nesto najljepse mojoj maloj lopuzi(nema veze sto mama 15 min.brise kupatilo,isplati se).Bude tu jos svega i svasta,nikad nam nije dosadno,s dijecom nikad nije :-)
Kako naš tata puno radi, iskoristimo svako njegovo slobodno vrijeme da budemo zajedno :) šetamo,igramo se,kada je lijepo vrijeme idemo na igralište...Leon ima godinu i pol i jako je zaigran i zvrckav :D tako da bi nam ovaj paket super došao..zbog Leona,a i zbog našeg tate, da malo vece vremena provedemo svi skupa :))
Jako puno vremena provodimo u prirodi, u vrtu, šetnjama ili u igrama u kući kada nam vremenske neprilike ne dozvoljavaju izlaske. Ne idemo u igraonice, trgovačke centre i slično jer već neko vrijeme štedimo novac za naš prvi odmor sa našom dječicom pa bi nam ovaj poklon savršeno pasao :) Nikada nam nije dosadno i u svakoj situaciji nađemo zabavu. Djeca i financijska situacija su nas naučili da budemo maštoviti i probudili u nama sve one dječije ideje i igre kojih smo se igrali suprug i ja kao mali :)
Mi ćemo uskoro navršiti dvije godine, idemo u vrtić, tj. u jaslice i to nam se jako sviđa i volimo to..Slobodno vrijeme poslije vrtića provodimo u šetnjama i igrama, tatu ne viđamo baš često jer radi u drugom gradu, pa bi nam ovaj poklon savršeno došao da provedemo nakon dugog vremena jedan vikend zajedno, sami nas troje. :)
Mi imamo bebicu od 2 mjeseca. Najljepši trenutci su nam kad smo svi zajedno.... prava "mini obitelj", igramo se, pjevamo, pričamo, idemo u šetnje.... :) Naš mali mišić obožava kupanje, mama obožava masaže, a tata putovanja, tako da bi nam wellness vikend došao "kao naručen". Super bi bilo da se maknemo malo od kuće, posla i uživamo u svim tim neponovljivim trenutcima zajedno.
Mi provodimo zajednicko vrijeme isto kao i svi drugi. Kad je ljepo vrijeme idemo u setnju sa nasa dva pasa a kako nas sin to zove piknik obavezno nosimo dekicu i nesto za papati. U nasem slucaju tata i sin su nerazdvojni tako da su u svim aktivnostima skupa a mama se pridruzi kad moze. Volimo sport pa idemo gledati kosarku i nogomet. A kad smo u kuci to je prava ""ludnica"". Zajedno se igramo,crtamo... Moj djecak strasno voli glazbu i pjevanje tako da cesto napravimo bend.;-). Mama svira klavijaturu,djecak gitaru a tata bubnjeve. Ima tu jos puno stvari koje radimo skupa.. mi smo samo jedna """obicna vesela""" obitelj kojoj je svaki zajednicki trenutak ispunjen srecom i ljubavi...
Brzi i stresni ritam života ne ostavlja nam dovoljno vremena za druženja sa djecom onoliko koliko bismo mi htjeli. Vikendi kada smo svi na okupu rezervirani su nam za putovanja, šetnje po prirodi, vožnju bicikla, rolanje za lijepog i sunčanog vremena.
Kad nam počnu kiše i zahladi igramo tombolu, slažemo legiće i moje dvije osnovnoškolke uživaju igrajući DRŽAVA,GRAD igru moje mladosti.
Brzi ritam života ne ostavlja mnogo vremena roditeljima za druženja sa djecom. Naši vikendi su rezervirani za putovanja,šetnje po prirodi,vožnju biciklom, rolanje za lijepog i sunčanog vremena.
Kad nam počnu kiše i hladnoće onda slažemo legiće, igramo tombolu i onu dobro znanu igru iz moje mladosti DRŽAVA,GRAD u kojoj moje dvije osnovnoškolke uživaju.
Naše slobodno vrijeme je nedjelja,pošto oboje radimo,a naša velika cura je sada krenula u prvi razred,jedini odmor je upravo nedjelja.Pošto se preko tjedna premalo družimo,razgovaramo, gledamo svaki slobodni trenutak iskoristiti najbolje što možemo.Preko tjedna jedva čekamo da dođe i ta nedjelja da sa našom curkom uživamo..Zadaću se uvijek potrudi riješiti u petak nakon škole,tako da imamo što više vremena,subotu poslije posla,a najviše nedjeljom..Onda idemo u šetnje,vožnje biciklom,raznoraznim igrama,ponekad odemo i u toplice,što nju jako veseli,opusti se i uživamo.Pošto je ovo današnje vrijeme ubrzano,voljeli bismo da nas izaberete da se maknemo od svih,odmorimo dušu i tijelo,a poslije svega nismo nikad bili u termama tuhelj pa da i vidimo kako je predivno tamo,a i nama novo mjesto za odmor..
Posto tata radi u Italiji nazalost imamo malo slobodnog vremena koje provodimo zajedno,ali kada dode doma svo vrijeme provodi se sa djecom.Odlazimo u prirodu,kino,igramo neke drustvene igre.Nakon svih tih dana odvojenosti stvarno bi nam prijali dani u Toplicama.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji