Kako vaša obitelj provodi slobodno vrijeme?

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar Klokanica

    Klokanica

    Broj poruka: 649

    Prijavi adminu

    Kako vaša obitelj najradije provodi zajedničko slobodno vrijeme? 

    Odgovore nam ostavite do ponedjeljka, 25. studenog u 11 sati, a jedan odgovor Klokanica nagrađuje Obiteljskim wellness paketom s dva polupansiona u Termama Tuhelj! 
    https://klokanica.24sata.hr/vrticka-dob/zdravlje/osvojite-trodnevni-obiteljski-odmor-u-termama-tuhelj-947 [klokanica.24sata.hr]

  • antonija1

    Broj poruka: 9

    Prijavi adminu

    Naša beba je nedavno navršila 2 mjeseca. Kada vani nije jako hladno, idemo u duge šetnje, a kada vani nije baš lijepo vrijeme, dane provodimo uglavnom u kući: plešemo, pjevamo, čitamo, igramo se, brčkamo se u kadi. Često idemo autom i do bake. Jedva čekamo proljeće da navrši 6 mjeseci pa da idemo u toplice učiti plivati :)

  • Avatar majadjelagic

    majadjelagic

    Broj poruka: 2

    Prijavi adminu

    Slobodno vrijeme provodimo u šetnjicama,papamo,pavamo,gledamo crtiće i plešemo po cijeloj kući :) Pošto je naša Klara jako razigrana i vesela vjerujem da bi uživala u ovom paketu i našoj maloj otkačenoj obitelji.:)

  • mirna32

    Broj poruka: 1

    Prijavi adminu

    imamo jako malo slobodnog vremena…ali ga uvijek provodimo sto mozemo kvalitetnije…ucimo pjesmice…pjevamo..igramo se…idemo u setnju…nasa mala frajlica se obozava kupati i to nam je najljepsi dio dana…uvijek ju mama i tata zajedno kupaju i tad je najsretnija…:)

  • Avatar nikolinamarijan

    nikolinamarijan

    Broj poruka: 1

    Prijavi adminu

    Naša ljubav ima 14 mjeseci i prava je mala mudrica!Nazalost,zbog puno obaveza muz je s nama samo navecer a prica o ocu i kceri je svima vrlo dobro poznata.Trenutke koje oni provode zajedno nitko ne moze opisati,to se kupit ne moze!A kad tate nema nas dvije setamo,kuhamo,idemo kod baka jer bake dopustaju sve one cirkuse koje mama ne dopusta,kupamo se jer je voda nesto najljepse mojoj maloj lopuzi(nema veze sto mama 15 min.brise kupatilo,isplati se).Bude tu jos svega i svasta,nikad nam nije dosadno,s dijecom nikad nije :-)

  • Avatar anamarija1703

    anamarija1703

    Broj poruka: 1

    Prijavi adminu

    Kako naš tata puno radi, iskoristimo svako njegovo slobodno vrijeme da budemo zajedno :) šetamo,igramo se,kada je lijepo vrijeme idemo na igralište…Leon ima godinu i pol i jako je zaigran i zvrckav :D tako da bi nam ovaj paket super došao..zbog Leona,a i zbog našeg tate, da malo vece vremena provedemo svi skupa :))

  • mama.fiumanka

    Broj poruka: 2

    Prijavi adminu

    Jako puno vremena provodimo u prirodi, u vrtu, šetnjama ili u igrama u kući kada nam vremenske neprilike ne dozvoljavaju izlaske. Ne idemo u igraonice, trgovačke centre i slično jer već neko vrijeme štedimo novac za naš prvi odmor sa našom dječicom pa bi nam ovaj poklon savršeno pasao :) Nikada nam nije dosadno i u svakoj situaciji nađemo zabavu. Djeca i financijska situacija su nas naučili da budemo maštoviti i probudili u nama sve one dječije ideje i igre kojih smo se igrali suprug i ja kao mali :)

  • roko2

    Broj poruka: 1

    Prijavi adminu

    Mi ćemo uskoro navršiti dvije godine, idemo u vrtić, tj. u jaslice i to nam se jako sviđa i volimo to..Slobodno vrijeme poslije vrtića provodimo u šetnjama i igrama, tatu ne viđamo baš često jer radi u drugom gradu, pa bi nam ovaj poklon savršeno došao da provedemo nakon dugog vremena jedan vikend zajedno, sami nas troje. :)

  • Avatar Zeko123

    Zeko123

    Broj poruka: 26

    Prijavi adminu

    Mi imamo bebicu od 2 mjeseca. Najljepši trenutci su nam kad smo svi zajedno…. prava “mini obitelj”, igramo se, pjevamo, pričamo, idemo u šetnje…. :) Naš mali mišić obožava kupanje, mama obožava masaže, a tata putovanja, tako da bi nam wellness vikend došao “kao naručen”.  Super bi bilo da se maknemo malo od kuće, posla i uživamo u svim tim neponovljivim trenutcima zajedno.

  • bruna2

    Broj poruka: 14

    Prijavi adminu

    Mi provodimo zajednicko vrijeme isto kao i svi drugi.  Kad je ljepo vrijeme idemo u setnju sa nasa dva pasa a kako nas sin to zove piknik obavezno nosimo dekicu i nesto za papati. U nasem slucaju tata i sin su nerazdvojni tako da su u svim aktivnostima skupa a mama se pridruzi kad moze. Volimo sport pa idemo gledati kosarku i nogomet. A kad smo u kuci to je prava “”ludnica“”. Zajedno se igramo,crtamo…  Moj djecak strasno voli glazbu i pjevanje tako da cesto napravimo bend.;-). Mama svira klavijaturu,djecak gitaru a tata bubnjeve. Ima tu jos puno stvari koje radimo skupa.. mi smo samo jedna “”“obicna vesela”“” obitelj kojoj je svaki zajednicki trenutak ispunjen srecom i ljubavi…

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.