Tina moja nadam se da jos uzivas sa muzem u zagrljaju i da cete veceras put bolnice skupa.
Bok!
Eo mene opet..nakon onog poveceg posta i nadanja da su pravi trudovi ocito nista od toga -.- danas nista kao ni sinoc sad sam opet u iscekivanju i nadanju da ce pocet ponovo da se stvarno uputim u bolnicu..jos sam danas isla u ducan i pravila lazanje i cistila i nista,ocito da nije spremna malena upoznat me :(
Neke prijedloge kak da radim i kaj da radim da se potakne malo to s obzirom da mi je ternin za 5 dana :D
evo drage moje...ja sam sve obavila... i muzu sam za sutra speglala kosulju za posao...
uglavnom...vruci tus nije sprijecio trudove...dakle pravi su... pojacao je njihov intenzitet i sad me boli ko sam vrag... ali i dalje je na nekih 10-15 minuta...
sad muz kuha juhicu i kad si popapam onda idemo u bolnicu... nebi ja jos isla ali posto imam trudove vec 15 sati u prosjeku svakih 10-tak minuta idemo pa cemo vidjeti sto ce reci... ljubim vas sve i zamolit cu Dariju da vas obavijesti o svemu posto sutra dolazi na Bracak...a imam i njeni broj mobitela... budite mi dobre...
Laura 21.08.2014 :-*
Tina, ja ti taman poslala poruku da vidim kako si
Mozda se i uspijemo vidjeti sutra, ha?!
Sretno i mislim na tebe, puse!!!
Tina...sretno :) ja ti od srca želim da do jutra ljubiš svoju malenu...
Sortiraj odgovore
Najstariji