Kako je vjeroučiteljica rasplakala moju kćer?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MaMarijana
    25. Ožujak 2015. 15:31

Lijep pozdrav svima! Zaista se rastužim kad čujem ljude kako zbog jednog vjeroučitelja ne upisuju djecu na vjeronauk, naravno da ima loših vjeroučitelja, ali ima loših učitelja/profesora u svim granama. Od svih profesora, vjeroučitelji se najviše trude da nastava bude zanimljiva, kreativna, to je mjesto gdje djeca konačno mogu razgovarati o nekim duhovnim stvarima te tako razvijati i taj segment svojega biće, ako pogledate udžbenike, vidjet ćete da  teme koje se obrađuju izlaze i izvan sfera katoličke vjere/kršćanstva i dotiču ponašanje u društvu, etiku, moral, pristojnost, poštenje i da dalje ne nabrajam. Osobno sam imala divne vjeroučitelje kroz školovanje i ne znam tko je bio bolji. Satovi vjeronauka su uvijek bili opušteni, svi smo bili uključeni, rasprave žustre, osobno mišljenje je bilo cijenjeno i uvijke dobro došlo, mnogo kreativnog rada... Žao mi je kad se negativno priča o vjeroučiteljima jer se oni zaista trude (govorim kao jedna od njih :)). Svakako da ima loših, ali neka oni roditelji koji nisu u takvim školama ne odlučuju na taj način zbog učitelja u nekoj drugoj školi. Uostalom, kome se ne sviđa- ne mora upisati. Ne moraju se zato po internetu opisivati negativna iskustva i bacati takvu negativnu sliku o vjeroučiteljima. I ja sam imala groznu profesoricu iz njemačkog (Izborni) i roditelji su uredno čekali (i ja s njima) kraj godine i sljedeće godine više nisam išla. Kraj priče, nisu o tome pisali po internetu, niti je meni život bio uništen zbog nekoliko suza.

• lucija8
    26. Ožujak 2015. 10:10

Hm,moja djeca idu na vjeornak i sakramente primaju zbog supruga.Da se mene pita zbog gluposti i takvih nebuloza nebi isli,jer ja ne vjerujem u crkvene zakone ni provovijedi,i isto bi tako reagirala ko i pisateljica posta.Ali sa druge strane ako niste vjernik i dijete vam ide na vjeronauk zalosno ali morate se povinovat njima,ili kako ste npravili ispisali dijete iz vrtica.Nema tu nekog pravila.A ovih ruznih komentra se ostavite i preskocite

• lucija8
    27. Ožujak 2015. 07:45

Smatram da je tu bio kompromis,neke stvari sam  htjela ja,neke muz.Evo ovdje sam popustila.Mislim da u braku i odgoju djece ne moze sve bit po zeninom.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.