Kad ste radile test na trudnocu?Na dan izostanka ili kad ?

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Broj poruka: 3

Prijavi adminu

hulala602pardon krivo sam napisala 1.10.,5.10. i 6.10,zbunila sam se

Broj poruka: 3

Prijavi adminu

hulala602

jako sam zbunjena i nervozna,imala sam menstruaciju 5.9.,a spolni odnos sa deckom 26.9.,koristili smo kondom,ali je nazalost puko i mi to nismo znali,on prije nego sto je svrsio ga je izvadio van,ali nismo bili sigurni da li je 100% na vrijeme izvadio,od silnog straha sam isla oprati vaginu i jos k tome sam popila pilulu za dan poslije,obavila sam 27.9. test za trudnocu iz apoteke i ispalo je negativno,obavila sam 1.9. i 5.9. kucni test za trudnocu i ispo je negativan te jos jedan test iz apoteke 6.9. i opet je negativan,mene zabrinjava di je moja menstruacija,zasto mi kasni?vec je 32 dana proslo i jako me strah,pomoc! :(

pardon krivo sam napisala,mislila sam 1.10.,5.10. i 6.10.

• Hope1

Broj poruka: 190

Prijavi adminu

Pozdrav svima, evo jutros radila test a M mi treba doći za 5 dana, druge crtice ni na vidiku. Da li je možda prerano još i jednostavno nije naš mijesec? 🙄

[/url

• Bebac24

Broj poruka: 732

Prijavi adminu

Prerano, ako je O bila malo kasnije onda test ne moze pokazati. Uvijek je nabolje napraviti na dan ocekivane M . Sretno 

• Hope1

Broj poruka: 190

Prijavi adminu

Bebac24

Prerano, ako je O bila malo kasnije onda test ne moze pokazati. Uvijek je nabolje napraviti na dan ocekivane M . Sretno

Hvala Bebac24 ☺️☺️

[/url

Luna999

Broj poruka: 120

Prijavi adminu

Ja sam radila 3 dana prije očekivane M i pokazao se + (digitalni clear blue, kolko znam ima visoku osjetljivost), a vjerujem da bi mi i ranije bilo pozitivno jer sam imala izražene bolove u trbuhu, kao pred M.
    😊

Dečkić💙

• Nebitno

Broj poruka: 2

Prijavi adminu

Vece 

• Nebitno

Broj poruka: 2

Prijavi adminu

Imam jedno pitanje radila sam test sure chek i nije mi nista pokazao niti jednu crtu a onu bijelu plastikicu nisam povukla tamo di pokazuju crtice dali je u tome problem

Tommyfame

Broj poruka: 1607

Prijavi adminu

Luna999

Ja sam radila 3 dana prije očekivane M i pokazao se + (digitalni clear blue, kolko znam ima visoku osjetljivost), a vjerujem da bi mi i ranije bilo pozitivno jer sam imala izražene bolove u trbuhu, kao pred M.
    😊

Cestitaaam ❤
    Jesi imala mozda jos kakve simptome?

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
    10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞
    1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤*A goal without a plan is just a wish

Amy2019

Broj poruka: 122

Prijavi adminu

Nebitno, ako nema niti jedne crtice onda je test ne vazeci, ponovi drugim)

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.