Pozz.. Imam pitanje.. Nezz jesam li u pravoj temi.. Sumnjam na trudnocu imam ucestalo mokrenje bolne prsi te bol u trbuhu, ali neznam kad da napravim test jer mi mjesecnica nekad kasni a nekad urani pa nebi tila da se razocaram ako vidim minus jer radimo na bebi.. Danas mi kasni drugi dan.. Unaprid puno hvala 🥰🥰
Pozz.. Imam pitanje.. Nezz jesam li u pravoj temi.. Sumnjam na trudnocu imam ucestalo mokrenje bolne prsi te bol u trbuhu, ali neznam kad da napravim test jer mi mjesecnica nekad kasni a nekad urani pa nebi tila da se razocaram ako vidim minus jer radimo na bebi.. Danas mi kasni drugi dan.. Unaprid puno hvala 🥰🥰
Mozes napraviti test odmah na dan izostanka menge. Tako daaaa sretno 🤞
U principu racunaj 14 dana nakon ovulacije..ako znas kad je ona bila
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
*A goal without a plan is just a wish
Pozdrav svima. Nova sam na forumu i treba mi pomoc. Radila sam Gravingost mini test koji mi je iznad lampe pokazao dvije crtice, a kad odmaknem od izvora svjetlosti bude samo jedna crtica. M ocekujem u ponedjeljak. Je li neko imao slicno iskustvo? Hvala.
Hej, eto nova u ovome..imam pitanje..znaci M mi kasni sad vec 6 dana, i uradila sam vec 2 testa(Clearblue) i oba puta nažalost minus...s time da radimo vec 6 mjeseci na bebi..sto se tice od simptoma; učestalo mokrenje(svako malo), do sada imala i jake glavobolje i vrtolglavicu ,ponekad i mucninu,itd...zanima me vase misljenje sto da uradim? Teško je gledati opet minus na test😔
Pozdrav cure pomoć,
Prošli mjesec mi je menga zavrsila 30.11 sve redovno i po protokolu je bilo....
Imali smo odnose muž i ja normalno želimo bebu..
Ponovo sam dobila 12 dana nakon 30.11 tj nakon redovne mjesečnice, te sam normalno krvarila kao da imam mengu ponovo. Bila sam u doktorice i nista mi nije rekla pametno( kao to je ovulacija- ja u to ne vjerujem).
S obzirom da mi je prestalo imamo odnosne normalno kao i do sad da li je moguće da su se hormoni poremetili ili da očekujem sljdeću mjesečnicu.
Dali je netko imao isti problem ako je nek me utješi😂
Pozdraaav,
Kasni mi M 3 dana, imala sam dan prije i na prvi dan kašnjenja bijeli iscjedak bez mirisa. Danas sam počela piškit svakih pola sata.
Pokušavali smo par mjeseci i kao odustali, ovaj mjesec nismo niti pratili plodne Dane, uopce nismo razmišljali.
Mislite da bih mogla napraviti test?
Pozdraaav,
Kasni mi M 3 dana, imala sam dan prije i na prvi dan kašnjenja bijeli iscjedak bez mirisa. Danas sam počela piškit svakih pola sata.
Pokušavali smo par mjeseci i kao odustali, ovaj mjesec nismo niti pratili plodne Dane, uopce nismo razmišljali.
Mislite da bih mogla napraviti test?
Čim ti kasni M, možeš napraviti test. Zašto ne, uostalom...
Pozdrav!
Imam neredovite cikluse, a znam točan dan kad smo imali nezasticeni odnos pa me zanima koliko najranije od toga dana mogu napraviti test?
A kazu da je najbolje na dan ocekivane M ali i kod mene je ista situacija, za 7 dana bi trebala doci M pa ga planiram napraviti za par dana pa ponovno na dan ocekivane, ja sam inace nestrpljiva 😂
1. 👧🏻 2017.
2. 2019- do danas neuspjesno. Folacin, vrkuta, selen,
cink, macina trava.
Brisevi, uzv, papa ✅
Lh trakice ✅
Pozdrav!
Imam neredovite cikluse, a znam točan dan kad smo imali nezasticeni odnos pa me zanima koliko najranije od toga dana mogu napraviti test?
Najranije 8-9 dana od tog odnosa, samo sa testovima osjetljivosti od 10mlU. Nije pouzdano ali eto to je najranije sto moze teoretski...ja sam radila 8 dana od O, i imala slabi plusic predvece..
👱♀️- 34g
👨-42g
👶-7g
09.10-missed ab.
Papa✅ Brisevi ✅
➕ 16.03.2021
Sortiraj odgovore
Najstariji