justme sa puno zakasnjenja odgovor oko dojenja: da ja jos malu dojim, smanjili smo dosta, ali ona nikako ne zeli da prstane, preko dana je nekako i uspijem odgovoriti, dam joj nesto sto joj odvuce paznju ali za zaspati sisa mora biti tu... probala sam da joj dam flasicu pred spavanje - malo je falilo da mi tu bocui zvekne od glavu i podere majicu a posto smo imale toliko problema dok nije krenulo to sa dojenjem, nekako i nemam srca da joj to oduzmem
garavusa sorry na kasnom odgovoru lokalni kortikosteroidi (u sto spadaju kapi za usi) nisu opasni za plod, cak ni sistematski nisu toliko opasni ako se ne daju dugo i u visokim dozama, ono tipa jednom -dvaput zbog alergije ili slicno. tako da mozes bez razmisljanja da ih korisis
Aurora nemoj uzimati ni brufen ni ketonal iako ti ga je dr preporucila!!!! nemam pojma odakle joj ideja tako nesto ti preporuciti????? svi ti NSAR (ne steroidalni anti reumatici u koji spadaju aspirin, brufen, ketonal itd) osim paracetamola mogu dovesti do zatvorenja ductus botali kod bebe a to je garancija da krvotok bebin u busi funkcionira! ako se zatvori onda si u veeeeelikom sosu! zato niposto to ne uzimati pogotovo ne u 3 tromjesecju u koje polako ulazis! i tu sam samo pitaj za stitnjacu
PlavaBorovnica nadam se da cete bez velikih stresova uspjeti nesto naci i preseliti se u bolje
Isssa skoro da sam sa mojim niskim tlakom dobila hipertensivnu krizu citajuci to ufff mislim da bi ga najmanje isla istuc
Baby.nb1 savrsen nalaz 1h postprandial treba biti ispod 7.8, 2h postprandial ispod 6.7
bruncili bas mi je drago da si domeka sad samo pazi na otrecene noge zbog norvasca
Majchi zadnji ti jeste malo pivisen, ali ja ne bih pravila frku oko toga. gledaj slatkise izbacit i ugljikohidrate na minimum i bude sve ok
MaSen drzxim fige da izdrzite bar jos tri tjedna
cure buse su svima prekrasne uzivajte u njima, necemo ih imati jos dugo

Opet ste se raspisale 🤣 ovaj trudnički mozak ne može to pohvatat 🙊 pa ćemo ovako, buše su vam prekrasne cure koje idete na more sretan put 😊 mislim da je Dija objavila link one prekrasne kućice pored Kupe i ja bi tamo.. mir, tišina a tek zrak negdije huuuh ☺, vi koje ste "spavalice" samo spavajte i ja drapim do 11 kad mogu 🤣 (makar zaspem oko jutra al nema veze) budite sretne da možete 😴.
Bravo i za OGGT ja sam jučer nosila mali guk profil ono šta sam se doma pikala i danas po nalaz na tašte 5.2 (do 5.1 je normalno za trudnice) jaooo drvlje i kamenje na mene jel sam do sad dobila 5 kg 😑 (idem na to za šećer od 8 tjedna jel je na prvom vađenju šta me ginekologica poslala bio povišeni kao i kad sam pila glukozu)

Mmmm osvjezenje u Zg, bas volim ovako vjetar, kisu i grmljavinu , dusu dalo za spavanje..😍😊😊

Mmmm osvjezenje u Zg, bas volim ovako vjetar, kisu i grmljavinu , dusu dalo za spavanje..😍😊😊
Znaci pocelo je? Onda ce uskoro i do mene. 😁😁

Daaaa..upravo protutnjao takav prolom oblaka da nisi vidio prst pred sobom, barem sto se tice zapadnog dijela grada. Sad evo pada manji pljusak i bas lijepo puse vjetar ..taman da mi istjera vrucinu iz stana😊😊

Daaaa..upravo protutnjao takav prolom oblaka da nisi vidio prst pred sobom, barem sto se tice zapadnog dijela grada. Sad evo pada manji pljusak i bas lijepo puse vjetar ..taman da mi istjera vrucinu iz stana😊😊
Napokon osvježenje, kiša, grmljavina, ali kratko je trajalo

Schinin hvala ti! Još da mi to nije rekla doktorica koja vodi odjel pat.trudnoće i ima puuuuno godina staža?! Ionako ne bi pila jer sve moguće lijekove izbjegavam...E da, za štitnjaču😀 pijem Euthyrox 50ug+vikend75ug i Cynomel 2x1/4. A nalaz mi je sada TSH 1,52 (ref 0,35-4,94); FT3 3,0 (ref 2,62-5,7); FT4 8,2 (ref 9-19). Što ti misliš o terapiji?!😀

Missed ab - 12 tt (2017) ❤️
AJME OVO JE PREKRASNOOOOO, nemogu nigdje vidit cijenu jel neko zna
Ako je to ona baby angel wings stranica, jednom prilikom sam slala upit, cini mi se oko 100€

url=https://lilypie.com]
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji