Opet ste se raspisale 🤣 ovaj trudnički mozak ne može to pohvatat 🙊 pa ćemo ovako, buše su vam prekrasne cure koje idete na more sretan put 😊 mislim da je Dija objavila link one prekrasne kućice pored Kupe i ja bi tamo.. mir, tišina a tek zrak negdije huuuh ☺, vi koje ste "spavalice" samo spavajte i ja drapim do 11 kad mogu 🤣 (makar zaspem oko jutra al nema veze) budite sretne da možete 😴.
Bravo i za OGGT ja sam jučer nosila mali guk profil ono šta sam se doma pikala i danas po nalaz na tašte 5.2 (do 5.1 je normalno za trudnice) jaooo drvlje i kamenje na mene jel sam do sad dobila 5 kg 😑 (idem na to za šećer od 8 tjedna jel je na prvom vađenju šta me ginekologica poslala bio povišeni kao i kad sam pila glukozu)
Mmmm osvjezenje u Zg, bas volim ovako vjetar, kisu i grmljavinu , dusu dalo za spavanje..😍😊😊
Mmmm osvjezenje u Zg, bas volim ovako vjetar, kisu i grmljavinu , dusu dalo za spavanje..😍😊😊
Znaci pocelo je? Onda ce uskoro i do mene. 😁😁
Daaaa..upravo protutnjao takav prolom oblaka da nisi vidio prst pred sobom, barem sto se tice zapadnog dijela grada. Sad evo pada manji pljusak i bas lijepo puse vjetar ..taman da mi istjera vrucinu iz stana😊😊
Daaaa..upravo protutnjao takav prolom oblaka da nisi vidio prst pred sobom, barem sto se tice zapadnog dijela grada. Sad evo pada manji pljusak i bas lijepo puse vjetar ..taman da mi istjera vrucinu iz stana😊😊
Napokon osvježenje, kiša, grmljavina, ali kratko je trajalo
Schinin hvala ti! Još da mi to nije rekla doktorica koja vodi odjel pat.trudnoće i ima puuuuno godina staža?! Ionako ne bi pila jer sve moguće lijekove izbjegavam...E da, za štitnjaču😀 pijem Euthyrox 50ug+vikend75ug i Cynomel 2x1/4. A nalaz mi je sada TSH 1,52 (ref 0,35-4,94); FT3 3,0 (ref 2,62-5,7); FT4 8,2 (ref 9-19). Što ti misliš o terapiji?!😀
Missed ab - 12 tt (2017) ❤️
AJME OVO JE PREKRASNOOOOO, nemogu nigdje vidit cijenu jel neko zna
Ako je to ona baby angel wings stranica, jednom prilikom sam slala upit, cini mi se oko 100€
url=https://lilypie.com]
Glupa sam, pise na slici baby angel wings 😂😂😂 prekrasno, ali barem meni ipak preskupo. Koloko se sjecam, hrv proizvod, al velim ti ja kad sam slala tu je negdje cijena bila, ne sjecam se tocno
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji