Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Anđeo_
    20. Srpanj 2018. 23:45

Baby.nb1- u pravu si 700 kn je 😱 

Dea_Rene
    21. Srpanj 2018. 09:05

Dobro jutro svima. Mi evo na putu za Krk na kupanjac i sportski seminar. Evo jedna prigodna sala za nespavace

21. Srpanj 2018. 09:33

Dobro jutro! 
    Mi smo ustali rano, spremili dorucak i isli na more, sad pijemo kavu na plazi i uzivamo :)
    Kako ste danas, sto cete raditi?
    Puse svima, nadam se da ste se naspavale 😘😘

Mrs.mom
    21. Srpanj 2018. 09:43

Isssa

MaSenpitanje imam, kolko normabela od 2mg piješ? Meni su ga prepisali zbog kontrakcija i svega kao kod tebe ali nisu napisali koliko ih moram piti, HELP bar da okvirno znam jer nemam koga pitati do srijede 🤔. Držite se što duže u komadu, presladak trbuščić 😍
    Jelena super za OGTT, i ja idem opet u ponedjeljak raditi to sranje, već mi je sad muka😥
    Ima nas spavalica ali bome i nespavalica, ja sam u zadnjih tjedan dana počela bolje spavati, da me ne budi WC odvalila bi cijelu noć

Ma bolje ne pitaj.. jedno 6 na dan sigurno..
    Time da samo preko noci popijem 3 do 4.. 
    Danas od 5 imam trudove i sluz sa krvi.. cekam pregled.. 

21. Srpanj 2018. 10:22

Jutro svima!! 
    Teta i mi smo na moru  uživajte u moru i plivanju.. 
    MaSen drži se.. 

Isssa
    21. Srpanj 2018. 10:25

MaSen

Isssa

MaSenpitanje imam, kolko normabela od 2mg piješ? Meni su ga prepisali zbog kontrakcija i svega kao kod tebe ali nisu napisali koliko ih moram piti, HELP bar da okvirno znam jer nemam koga pitati do srijede 🤔. Držite se što duže u komadu, presladak trbuščić 😍
    Jelena super za OGTT, i ja idem opet u ponedjeljak raditi to sranje, već mi je sad muka😥
    Ima nas spavalica ali bome i nespavalica, ja sam u zadnjih tjedan dana počela bolje spavati, da me ne budi WC odvalila bi cijelu noć

Ma bolje ne pitaj.. jedno 6 na dan sigurno..
    Time da samo preko noci popijem 3 do 4..
    Danas od 5 imam trudove i sluz sa krvi.. cekam pregled..

Taman sam pomislila kak ti se sve smirilo kad eto opet 😥, držim fige, javi se poslje pregleda i hvala za info 😘, samo hrabro i smireno kolko možeš, čekamo kaj će ti reć poslje pregleda.......

Jelennnna
    21. Srpanj 2018. 11:39

Jutrooo kloegice trudnice. 
    Meni se isto jako svidja taj andjeoski jastuk, cak ozbiljno razmisljam o njemu. Djeluje mi jako cvrsce od obicnih. Dosta prijteljica mi je ispocetka dugo koristilo jastuk s prvim djetetom jer su sicusni pa da je lakse ih drzat. Malo sam gledala i okolo jastuke te te uopce ne djeluju imalo cvrsti. Debljina im je tipa step deke. Kad bi nasla neki cvrsci, a opet nesto jeftiniji to bi bila zlatna sredina. 
    MaSen drzi se. 
    Svi koji ste na moru uzivajte. 

Baby.nb1
    21. Srpanj 2018. 12:05

Pozdrav curke!
    Nas dvoje sluzbeno 30tt, kasnije cemo slikicu😊
    Vi koje ste na moru uzivajte! Ovdje je toliko sparno, odjednom me znoj probio od glave do pete 🤪
    MaSen ❤️😘

url=https://lilypie.com]

Nina ❤
    21. Srpanj 2018. 12:25

Pozdrav cure! Danas samo lagano, vruce je i sparno 😎
    Sve koje ste na moru, uzivajte! 🐳😘
    MaSen nadam se da ce se opet sve smiriti, mislimo na vas 😘
    Ugodan vikend svima zelim 😘

• Anđeo_
    21. Srpanj 2018. 13:17

Tinci i Teta - uživajte, okupajte se i za mene jel ja se ovdije u zg kupam u znoju a više bi volila u moru 😂
    MaSen- držim fige da sto duze izdržiš  mislimo na tebe, javi se ❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.