Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Anđeo_
    21. Srpanj 2018. 13:17

Tinci i Teta - uživajte, okupajte se i za mene jel ja se ovdije u zg kupam u znoju a više bi volila u moru 😂
    MaSen- držim fige da sto duze izdržiš  mislimo na tebe, javi se ❤

Isssa
    21. Srpanj 2018. 16:44

MaSen jaaaaaaaaviiiiii seeeee!!!!!! Sad me već brineš jako, jesi dobro, jel su se smirili trudovi?????

Baby.nb1
    21. Srpanj 2018. 16:49

Isssa

MaSenjaaaaaaaaviiiiii seeeee!!!!!! Sad me već brineš jako, jesi dobro, jel su se smirili trudovi?????

Taman i ja razmisljam... Slazem popis sta jos trebam kupit i svako malo pogledam jel sta napisala, al nista

url=https://lilypie.com]

Nas_bebac
    21. Srpanj 2018. 17:17

Masen sve mislimo na tebe, nadam se da se sve smirilo 🙏
    Curke danas je neko strasno vrijeme tlak je koma,i vruce i sparno je...
    Uzivajte u vikendu 😘

👩‍❤️‍👨08.09.2011
    👰🤵 03.06.2017
    🤱👶25.09.2018
    👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
    👼6.01.2023 miss.ab 9tt

Ssanja
    21. Srpanj 2018. 18:52

MaSen nadam se da je sve ok, javi nam se kad budeš u prilici ❤❤
    Kod nas danas radna akcija 😊 spremamo sobicu, peremo i peglamo robicu, stigla nam je zavjesa i ćilim... fali jos stvari al to ćemo pomalo da dorađujemo 😊

Baby.nb1
    21. Srpanj 2018. 19:08

Ssanja

Kod nas danas radna akcija 😊 spremamo sobicu, peremo i peglamo robicu, stigla nam je zavjesa i ćilim… fali jos stvari al to ćemo pomalo da dorađujemo 😊

Bas je krasno, veselo ❤️

url=https://lilypie.com]

Palcica12
    21. Srpanj 2018. 19:12

Kod nas je danas 35 stupnjeva, vruce je ali mi se hladimo raznim vocem. 
    Ssanja odlicno izgleda soba za bebu 😍

26.05.2004. 💙
    11.03.2011. 💜
    05.10.2013. ❤
    08.11.2018. 💛

Isssa
    21. Srpanj 2018. 19:55

Ssanja

Kod nas danas radna akcija 😊 spremamo sobicu, peremo i peglamo robicu, stigla nam je zavjesa i ćilim… fali jos stvari al to ćemo pomalo da dorađujemo 😊

Joj, baš je medeno 😀, i riječ ćilim nisam čula od djetinjstva, baš si mi osmijeh na lice stavila 😀

Ssanja
    21. Srpanj 2018. 19:56

Hvala cure 😊 planiram još na jedan zid da stavim tapetu, izabrala sam sliku pa čekam da bude gotova

21. Srpanj 2018. 20:26

Bok buduce mame, pridruzuje vam se jos jedna pomalo zbunjena :D 
    Naletila sam na ovu super temu trazeci sto i koliko robice kupiti, ali sam se izgubila :) Pa bi vas molila da mi napisete svoja iskustva koliko robice ste kupile. 

PS. 25.9 stize decko/Split 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI