Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Isssa
    21. Srpanj 2018. 16:44

MaSen jaaaaaaaaviiiiii seeeee!!!!!! Sad me već brineš jako, jesi dobro, jel su se smirili trudovi?????

Baby.nb1
    21. Srpanj 2018. 16:49

Isssa

MaSenjaaaaaaaaviiiiii seeeee!!!!!! Sad me već brineš jako, jesi dobro, jel su se smirili trudovi?????

Taman i ja razmisljam... Slazem popis sta jos trebam kupit i svako malo pogledam jel sta napisala, al nista

url=https://lilypie.com]

Nas_bebac
    21. Srpanj 2018. 17:17

Masen sve mislimo na tebe, nadam se da se sve smirilo 🙏
    Curke danas je neko strasno vrijeme tlak je koma,i vruce i sparno je...
    Uzivajte u vikendu 😘

👩‍❤️‍👨08.09.2011
    👰🤵 03.06.2017
    🤱👶25.09.2018
    👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
    👼6.01.2023 miss.ab 9tt

Ssanja
    21. Srpanj 2018. 18:52

MaSen nadam se da je sve ok, javi nam se kad budeš u prilici ❤❤
    Kod nas danas radna akcija 😊 spremamo sobicu, peremo i peglamo robicu, stigla nam je zavjesa i ćilim... fali jos stvari al to ćemo pomalo da dorađujemo 😊

Baby.nb1
    21. Srpanj 2018. 19:08

Ssanja

Kod nas danas radna akcija 😊 spremamo sobicu, peremo i peglamo robicu, stigla nam je zavjesa i ćilim… fali jos stvari al to ćemo pomalo da dorađujemo 😊

Bas je krasno, veselo ❤️

Palcica12
    21. Srpanj 2018. 19:12

Kod nas je danas 35 stupnjeva, vruce je ali mi se hladimo raznim vocem. 
    Ssanja odlicno izgleda soba za bebu 😍

26.05.2004. 💙
    11.03.2011. 💜
    05.10.2013. ❤
    08.11.2018. 💛

Isssa
    21. Srpanj 2018. 19:55

Ssanja

Kod nas danas radna akcija 😊 spremamo sobicu, peremo i peglamo robicu, stigla nam je zavjesa i ćilim… fali jos stvari al to ćemo pomalo da dorađujemo 😊

Joj, baš je medeno 😀, i riječ ćilim nisam čula od djetinjstva, baš si mi osmijeh na lice stavila 😀

Ssanja
    21. Srpanj 2018. 19:56

Hvala cure 😊 planiram još na jedan zid da stavim tapetu, izabrala sam sliku pa čekam da bude gotova

21. Srpanj 2018. 20:26

Bok buduce mame, pridruzuje vam se jos jedna pomalo zbunjena :D 
    Naletila sam na ovu super temu trazeci sto i koliko robice kupiti, ali sam se izgubila :) Pa bi vas molila da mi napisete svoja iskustva koliko robice ste kupile. 

PS. 25.9 stize decko/Split 

Baby.nb1
    21. Srpanj 2018. 20:37

KikeS

Bok buduce mame, pridruzuje vam se jos jedna pomalo zbunjena :D
    Naletila sam na ovu super temu trazeci sto i koliko robice kupiti, ali sam se izgubila :) Pa bi vas molila da mi napisete svoja iskustva koliko robice ste kupile.

PS. 25.9 stize decko/Split

Pozdrav Kike! Dobrodosla i ti i maleni!
    Ja sam tek danas isla sastaviti popis svega sto mi treba i od robice i od kozmetike i za bebu i za mene, jer me bilo strah ako udjemo negdje nepripremljeni da cemo stihijski pokupovat pola toga sto nam ne treba, tako da ne znam sta bi ti pametnog rekla. Uglavnom, koliko sam shvatila od iskusnih mama ne kupovat puno malih vel. tipa 52 jer to jako brzo prerastu. Ne mogu staviti link, upisi u google ringeraja dajanina lista, imas bas detaljan popis svega

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.