Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Isssa
    21. Srpanj 2018. 20:42

KikeS

Bok buduce mame, pridruzuje vam se jos jedna pomalo zbunjena :D
    Naletila sam na ovu super temu trazeci sto i koliko robice kupiti, ali sam se izgubila :) Pa bi vas molila da mi napisete svoja iskustva koliko robice ste kupile.

PS. 25.9 stize decko/Split

Dobro došla u klub zbunjenih 😂, eto ukratko ću ti napisati kaj imam od robice, veličine su do 62, cca 15 bodića, 15 tetra pelena, 10 hlača, čarapica more, par trenirkica, 3 kapice, rukavice za nokte, dekice, par majica dugih rukava, vreću za spavanje, jaknicu, mislim da sam sve nabrojala 😀

Isssa
    21. Srpanj 2018. 21:10

Elza
    21. Srpanj 2018. 21:14

Issaa, koji lijepi tjedni i lijepi trbuh 

Nas_bebac
    21. Srpanj 2018. 21:16

Ssanja sobicaaa jeee predivnaaa 😁😁😁
    KikeS donro došla u nasu ljepu druzinu
    Isssa cestitkee na velikihhh 34 maa izdrzat ces ti i do termina sigurna sam u to da vi to mozetee💪💪💪💪
    Sta je s masen? Se javila kome? 

👩‍❤️‍👨08.09.2011
    👰🤵 03.06.2017
    🤱👶25.09.2018
    👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
    👼6.01.2023 miss.ab 9tt

21. Srpanj 2018. 21:26

Ajme Isssa koja divna busa...bravo za 34. tjedan! Uskoro ces moc rodit bez opasnosti. Joj ja bi u tvoje tjedne sad, ne da mi se do 10.mj

Ssanja
    21. Srpanj 2018. 21:41

KikeS ja sam malo previše kupila robice pa mi svi govore da sam mogla pola od svega, evo ti moj spisak pa ako ti šta znači okvirno:
    Bodići broj 56 - 10 komada, broj 62 - 10 komada
    Gegice broj 56 - 5 komada, broj 62 - 5 komada
    Benkice broj 56 - 5 komada, broj 62 - komada
    Hlačice broj 56 - 3 komada, broj 62 - 3 komada
    Kompletići 5u1 bodi, benkica, hlačice, kapica, rukavice broj 56 - 6 komada, broj 62 - 4 komada ( jedan od njih ću iskoristiti za izlazak iz bolnice)
    Kapice - 10 komada
    Čarapice - 15 komada
    Rukavice - 6 komada
    Siperak - 5 komada
    Pape - 3 komada
    Zimsku garderobu još nisam uzimala jer će nam tad vjerovatno trebati veći broj 68 jer kod nas je jesen dosta topla pa će nam više trebat laganije stvari, samo sam uzela jedan skafander i zimsku vreću za spavanje.
    Isssa divni ste ❤ šaljem pozitivne vibre da izdržite što duže skupa 😊 i mi se nadamo da ćemo se držati do punih 35, to nam je još 3 tjedna 😊

Mrs.mom
    21. Srpanj 2018. 23:00

Nas_bebac

Ssanja sobicaaa jeee predivnaaa 😁😁😁
    KikeS donro došla u nasu ljepu druzinu
    Isssa cestitkee na velikihhh 34 maa izdrzat ces ti i do termina sigurna sam u to da vi to mozetee💪💪💪💪
    Sta je s masen? Se javila kome?

Ja sam totalno u banani.. 
    Opet sam sad dobila injekciju ketonala.. ujutro u 11 jednu i sad...tokoliza i dalje curi..curka je skroz dolje i neda mi da sjednem ni na wc.. tu i tam kak me lupa tak mi se i sukrvica sa sluzi slije.. cekam ponedjeljak jer sam bas zaglibila sad za vikend s tim doktorima.. Starcevic i Herman su super pa jedva cekam da taj vikend prodje.. 

• Anđeo_
    21. Srpanj 2018. 23:02

MaSen- nadam se da je sve ok javi se 🙏🙏
    Isssa- prekrasna buša  čestitam na 34 tjednu još malo izdržiš ❤😍
    Ssanja- bas je lijepa soba 👌😄, di si kupila ovaj oramarić (prematalicu) čini mi se da ima dosta mjesta meni tako nešto treba to šta sam vidla ima neke male ladice kako bi moj dragi reko uopće nije iskorišten ima tri ladice na sredini a stane više ovaj izgleda koda baš ima mjesta..

• Anđeo_
    21. Srpanj 2018. 23:04

MaSen- oprosti nisam vidla da si se javila, šaljem pozitivne vibre 🙏🙏

Ssanja
    21. Srpanj 2018. 23:13

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.