Zamislite da koju trudnicu u Zg sad uhvate trudovi, ne bi za dva sata se izvukla do bolnice. Predivno ih je vidit.
Ja sam namjeravala sutra na docek u Split, no mislim da mi to i nije bas pametno jer kad vidim koliko ljudi bi moglo doc iz svih okolnih mjesta mislim da mi to nije najpametnija ideja.
Christy odlicno da je i tebi dobar malat.
Anđeo sretan rockas.
Aurora ne kasnis s Ogtt, meni je isto moja rekla da ga je najbolje radit oko 28 tjedna, a u pravilu salju 24-28.
Cudi me to za vase preglede u bolnici jer ja vec neko vrime idem u bolnicu redovno i uvik isto bude, tlak, urin, kilaza, onda u jednu sobu provjeri jesam sta otvorena i onda za kraj na ultrazvuk u drugu sobu.
Sreca pa ja danas ne ode na trg, a bila sam se lomila bi ne bi. Al nema sanse da bi toliko izdrzala, a nemas se di izvuc.
url=https://lilypie.com]
Sreca pa ja danas ne ode na trg, a bila sam se lomila bi ne bi. Al nema sanse da bi toliko izdrzala, a nemas se di izvuc.
Bolje da si ostala doma, da. Pa oni su tamo vec 8 sati. Od 12 su se poceli skupljati.
Jelena M ja isto imam svaka 3 tjedna isto što i ti. Obavezno ultrazvuk svaki put. Provjeri jesam zatvorena i mjerenje prije svega, tlak, urin i kilaža. Ali ja idem kod privatnika, ali ne placam svaki put. Do sada sam platila dva puta po 200 kn i platiti cu iducu srijedu isto jer mi je najavio duzi pregled i mjerenje bebice. Uskoro cu ici svaka 2 tjedna na pregled.
Baby nb.1. neki su tu na trgu od jutros od 8 da ugrabe najbolja mjesta. Baš su izvjestili u nekoj emisiji da su seizmološki uređaji zabilježili podrhtavanja kada su padali golovi. A gledam i ove luđake od naših nogometaša. Noge im vrijede par milijunčića, a oni skaču po ovom autobusu, svako malo da glavama zapnu za žice od tramvaja... pasti sa krova autobusa i polomit se sad pa sad... i tako već SAAAAATIMAAAA... A ovaj Vida, neumoran je! On satima već skače i razigrava i nogometaše i rulju. Prvi se popeo na sjedala, pa na ogradu, pa na krov, pa gdje se više neće popeti??
Bacite oko na googleovu pocetnu stranicu. Predobra im je animacija
Probaj na www.google.fr - ista animacija i na francuskom googlu, kao da nisu ni osvojili prvenstvo
Probaj na www.google.fr - ista animacija i na francuskom googlu, kao da nisu ni osvojili prvenstvo
Animacija ovisi odakle ti dolazi IP adresa s koje surfas. Imaju francuzi isto lijepu animaciju preko googla:))
Nevjerojatan je docek u Zg! Muz mi je od 16h zapeo u centru na sastanku..nece ni pokusat doc do auta. Krenuo pjesice doma😅
Animacija ovisi odakle ti dolazi IP adresa s koje surfas. Imaju francuzi isto lijepu animaciju preko googla:))
Nevjerojatan je docek u Zg! Muz mi je od 16h zapeo u centru na sastanku..nece ni pokusat doc do auta. Krenuo pjesice doma😅
Ma znam al da je fora, fora je!
Pogotovo jer su kod njih ispali ružni neredi i pljačke, da su djeca ozlijeđena, da je dvoje mrtvih, a kod nas prošlo bez izgreda.
Nadam se da će se tako bez izgreda nastaviti kad budu igrali Hajduk-Dinamo-Rijeka jer sad su pokazali da možemo proći i bez toga.
Sortiraj odgovore
Najstariji