Kad smo kod kg, ja jutros na vagu da se izvagam kad šipak, ne vidim brojku od stomaka 😀😀 iduće sedmice pregled, radiće mi i briseve i sad pojma nemam kako sa depilacijom, ništa ne vidim a ne usuđujem da se odem u salon.
MaSen kakva je situacija, sve ok?
Bruncili šta kažu doktori? Po meni je od početka malo čudna ta terapija, meni kad su davali terapiju reklu su da se u trudnoći najčešće daje Methyldopa.
Petrapp2605 predivan pupo, baš si fit trudnica 😊
pozz cure😊 pratim vas redovito. brz oporavak želim vama koje imate nekih problemčića i da sve stignemo u sigurne tjedne😊 ja osjetim bebu i skroz nisko i skroz gore ispod rebra, aktivan je jako a snimit mogu već tjednima jer se baš jako vidi😁 noći su nam "najgore" jer stalno udara pa se samo vrtim, svako malo na wc a i žgaravica me zna mučit čim legnem. kontrakcije sam osjetila do sada samo 2 put i to u zadnjih tjedan dana. ogtt sam obavila u četvrtak ali neznam rezultate jer ih šalju direkt mojoj ginekologici. idući pregled i procjenu bebe imamo tek 2.8.
evo i naše slikice za punih 30tt😊
Petrapp i Tea bas ste zgodne 😍
I moj bebolino udara na sve strane, i nisko i visoko i tamo nekud sa strane 😂😂 tesko ga uspijem snimit, jer cim ja upalim kameru prestane, maknem kameru evo ga opet 😄 velim ja da je na tatu, ne voli se slikat, a ja navalila 😂😂 al definitivno sve zanimljiviji udarci, jucer i prekjucer mi se trbuh pomicao ko da je one navijacke valove radio 😂
url=https://lilypie.com]
upravo stigao! Odlican je! Mekani, veliki, udoban. Bas sam zadovoljna. Sad cemo vidjeti kako je spavati s njim.
Lijepe buše cure! 😍
Evo da se i ja kuhana javim upravo stigli u Pulu nakon dugihhhh 1.5 vožnje jer je takvaaa guzva da sam se u autu( bez klime) rastalilaaa garant izgubila kilo koliko sam mokra hahahha 😂😂😂😂
Dosli smo da nam teta endokrinologica kaze uredu je vidimo se za 4 tjedna 😂😂 svima koje imaju preglede danas sretnoo
Cure u bolnicama sretnoo i da cim prije cujete sretne vijesti da vas pustaju kući
Mi sutra imamo spojjj jaooo jedvaaa cekam vidit bebačaaa 👏👏👏 nadam se da cu se sjetit pitat sve sta me zanima hhh 😥😊
Za udarce pa u namanju ruku su zanimljivi 😊 trbuh se miče u valovima akada bubne onda bome zaboli....
😊😊😊
👩❤️👨08.09.2011
👰🤵 03.06.2017
🤱👶25.09.2018
👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
👼6.01.2023 miss.ab 9tt
Mi smo danas spavali do 10h i bas nam je godilo. Ja sam sa kilama na +10 ali me to ne opterecuje jer znam da ne idem vise od +13 ili +15 te da ih brzo skinem. Sto se tice kilaze mame i beba ja sam sa sinom dobila +13 a on je roden sa 3700, druga trudnoca isto +13 mala je rodena sa 4000, treca trudnoca +15 a malena je rodena sa 3850.
Mene malena udara sa svih strana, cak sam uspjela snimiti dva ili tri puta. Bas mi je zao sto nisam u Zagrebu jel bi 100% bila na doceku ali posto smo 500km dalje budemo ih gledali na telki.
26.05.2004. 💙
11.03.2011. 💜
05.10.2013. ❤
08.11.2018. 💛
Hej cure, bušice su vam prekrasne. Brunicili i MaSan - brz povratak kući želimo
Shinin - dobila sam kapljice za uho sa kortikosteroidima. Koliko mi je sigurno to uzimati? Na uputama jasno piše ne uzimati u trudnoći, a opet, s druge strane znam da se kortikosteroidi daju za "sazrijevanje" pluća ako prijeti prijevremeni porod. Valjda bi mi nešto liječnica ili apotekarka rekla Dobila sam ih zbog začepljenja uha.
Netko opisuje svoje "osjećaje" pokreta. Meni kao Christy - na moment udari da se zatrese cijeli trbuh, ali češće se "proteže", baš osjetim kako se odupire na van.
Sretno svima na pregledima, ja idem sutra u 19:30 privatno, nekako mi je predug period bez uzv-a, zadnji uzv sam imala 14.06, nakon toga samo pregled 4.07 i začepila u Petrovoj, tamo opet nisu radili UZV, za 2 tjedna idem opet u Petrovu na kontrolu, ali to je opet samo pregled bez UZV-a, jesam luda ili to nije normalno??????
Sretno svima na pregledima, ja idem sutra u 19:30 privatno, nekako mi je predug period bez uzv-a, zadnji uzv sam imala 14.06, nakon toga samo pregled 4.07 i začepila u Petrovoj, tamo opet nisu radili UZV, za 2 tjedna idem opet u Petrovu na kontrolu, ali to je opet samo pregled bez UZV-a, jesam luda ili to nije normalno??????
Ja sam isto dugo bila bez uzv-a, radila 11.5.kod svog ginekologa, a onda u Petrovoj isto ostala pa ništa sve do prošlog tjedna kad sam molila ginekologa da napravi uzv jer je prošlo skoro 2 mj. Mislim da je normalno da nisu česti uzv, ali ja se nekako sigurnije osjećam. Isto sam se sutra naručila privatno jer mi je idući pregled tek za 6 tj. kod mog ginekologa, a meni je to duuuuugo...
Gdje si ti privatno? Ja se naručila kod dr. Škrablin jer sam kod nje bila u Petrovoj, iako je prepreskupo, al jednom ću otići pa vidjeti...
Missed ab - 12 tt (2017) ❤️
Hej curke, nisam ipak izasla jutros. Doktorica veli da bolje da potvrdimo da je to samo bio slucajni tlak, nego da se doma brinem. Inace je sa svime ostalim zadovoljna...metildopa nezz- ttazila sam u bazi lijekova i uopce ne mogu nac koji je to lijek u hrv. A iskreno, mrzim bit pametnija od njih. Svi su se sa norvascom slozili, i doktori u viziti i moj drzavni i privatni gin. Ma sigurna sam da ce taj tlak doc sebi kad se nas0avam u svojoj sobi u svom miru. Al def sam sad ja broj 1 (naravno uz svoje dijete- ja zbog nje), a sve ostalo foff 🤣😂
Sortiraj odgovore
Najstariji