Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    17. Srpanj 2018. 10:06

Issaa- pa to me svi pitaju, ali premalene kilaže sam ušla u trudnoću. Ali svidja mi se kako se rasporedilo. Malo u guzu, malo u cice, malo u bedra, većinu u pupu :-) 

petrapp2605
    17. Srpanj 2018. 10:09

Isssa da bebica je jako živahna, i nisko je tak da me baš udara po mjehuru, pa malo malo moram na wc, do prošlog tj sam mogla cijelu noć bez dizanja, al sad nema šanse, tak mi zna pritisak stvoriti da me i mjehur zna zaboliti. 

petrapp2605
    17. Srpanj 2018. 10:12

garavusa005

Issaa- pa to me svi pitaju, ali premalene kilaže sam ušla u trudnoću. Ali svidja mi se kako se rasporedilo. Malo u guzu, malo u cice, malo u bedra, većinu u pupu :-)

Stvarno dobro raspoređeno 😊😉

Nas_bebac
    17. Srpanj 2018. 10:14

Isssa i ja imam pregled danas se gledamo bebo i tata i mama 😊😊😊👏👏👏 nemogu docekat 😉😉😉
    Garavusa basss tooo dii ti je tih +16??
    Tebi sretnoo na pregleduuu 😊😊

👩‍❤️‍👨08.09.2011
    👰🤵 03.06.2017
    🤱👶25.09.2018
    👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
    👼6.01.2023 miss.ab 9tt

Aurora
    17. Srpanj 2018. 10:17

Ja isto danas idem na pregled, nadam se da me kontrakcije nisu otvorile...
    Garavusa stvarno fit trudnica, ne razumijem gdje su te kile?!
    Petrapp suosjećam s tobom zbog ustajanja na wc, meni je tako već mjesecima. Tješim se da kad se beba rodi ću bit već naviknuta na buđenja pa mi neće biti takav šok😀
    Nego, jeste već pripremili stvari za bebače? Mi samo ove krupnije obavili, a nikako po ostatak robice, tetre.... Mislim si kako bi bilo dobro sve nabaviti do ulaska u 8mj.

Missed ab - 12 tt (2017) ❤️

petrapp2605
    17. Srpanj 2018. 10:26

Aurora evo mi smo jučer kupili krevetić, pokrivač, jastučić, posteljinu, i kupila sam 2 bodija i piđamicu prije 2 tj. Sad će mi ovaj tj kuma dati robicu što je ostala od njezine curice pa da vidim koliko mogu iskoristit i što još dokupiti. Sljedeći mj idemo po kolica, i komodu, i ostalo što treba.
    Mene više brine što nismo trudnički tečaj odradili, a čini mi se da ih sad preko ljeta nema nigdje 

17. Srpanj 2018. 10:30

Evo, ovo je zadnja slika cijele figure prije trudnoće i tu sam imala cca 53kg. Cice jedva A košarica, bokovi ravno 90cm kostiju. Ja sam i inače mršava i naviknuta sam na komentare o mojoj mršavosti ali ovdje sam i sebi bila očajna. 

Isssa
    17. Srpanj 2018. 10:33

Ima nas na pregledu danas 😀
    Garavuša baš ti se dobro rasporedilo😀
    Petrapp ja idem minimalno 3 puta tokom noći na WC, i kad me probudi pišanje sve me boli😪
    Aurora držim fige da ne završiš kao ja 😀
    Bruncili kakav je tlak?
    MaSen kak si ti, još primaš tokolizu?

Isssa
    17. Srpanj 2018. 10:38

garavusa005

Evo, ovo je zadnja slika cijele figure prije trudnoće i tu sam imala cca 53kg. Cice jedva A košarica, bokovi ravno 90cm kostiju. Ja sam i inače mršava i naviknuta sam na komentare o mojoj mršavosti ali ovdje sam i sebi bila očajna.
    .

Ovakve noge nisam imala ni kad sam se rodila 😂, stalno me zezaju da sam od struka na više mršava, a dolje debela😂, jednom u životu sam izašla van u izlazak u šosiću i pitali me da kaj se nogometom bavim😂😂😂😂😂

petrapp2605
    17. Srpanj 2018. 10:44

Isssa takav osjećaj i ja imam, baš pritisak dolje, onda ful ukočena kičma, prvo malo sjedim na krevetu da se odkočim i onda do wc-a, sva sreća pa mi je odma do sobe 😁 al izgleda da je to najnormalnija stvar, bar me žgaravica popustila. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.