Bas je bilo predivno! Djeca su nam bas pobjednicku godinu izabrala.
Daaaa, nije nitko mislio da ce se toliko oduljit. Hitna ih je samo kupila po trgu. Al dovoljno je bilo i gledat na tv-u da srce bude ko kuca.
Isuse netko u mojoj zgradi ili ulaz do svako jutro rano i navecer kasno kuha. Al da svaki faking dan i za svako jelo moras dinstat luk ne kuzim. Skoci mi zeludac u grlo svaki put. Ne znas jel gore ujutro dok spavas pa te probudi ili navecer kad te san pocne hvatati 🤪
url=https://lilypie.com]
Bas je bilo predivno! Djeca su nam bas pobjednicku godinu izabrala.
Daaaa, nije nitko mislio da ce se toliko oduljit. Hitna ih je samo kupila po trgu. Al dovoljno je bilo i gledat na tv-u da srce bude ko kuca.
Isuse netko u mojoj zgradi ili ulaz do svako jutro rano i navecer kasno kuha. Al da svaki faking dan i za svako jelo moras dinstat luk ne kuzim. Skoci mi zeludac u grlo svaki put. Ne znas jel gore ujutro dok spavas pa te probudi ili navecer kad te san pocne hvatati 🤪
Tako moja susjeda osjeti kad moj muž okreće meso na tavi u 10 navečer
Jutrooooo 😀
Očito je bilo slatko spavati noćas 😀
Tko ima pregled danas osim mene?
Isssa ja nisam spavala nikako, a sad jedva gledam, a nikako da zaspim...pa se vučem po kući. Sretno ti na pregledu, javi nam novosti.
Isssaja nisam spavala nikako, a sad jedva gledam, a nikako da zaspim…pa se vučem po kući. Sretno ti na pregledu, javi nam novosti.
Hvala 😀
Zašto nisi spavala? Bebač neda mira?
Jutro klokanice! Sretno na pregledu Issaa. Ja sam već bila budna jutros ali sam ponovno nastavila spavati. Cijelu trudnoću se budim oko 5 na WC, pa oko sat vremena ne mogu zaspati. Možda svega 2 ili 3 puta da sam prespavala cijelu noć. Moj sinčić sada odlučio malo lupkati pod rebra, očito se okrenuo i pomaknuo.
Dobro jutro! Ja sam sa svojim jastukom super spavala! Doruckujem, popijem kavu i smisljati sto cu za rucak. Isssa sretno na pregledu!
Sortiraj odgovore
Najstariji