Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Baby.nb1
    16. Srpanj 2018. 23:00

Bas je bilo predivno! Djeca su nam bas pobjednicku godinu izabrala.
    Daaaa, nije nitko mislio da ce se toliko oduljit. Hitna ih je samo kupila po trgu. Al dovoljno je bilo i gledat na tv-u da srce bude ko kuca.
    Isuse netko u mojoj zgradi ili ulaz do svako jutro rano i navecer kasno kuha. Al da svaki faking dan i za svako jelo moras dinstat luk ne kuzim. Skoci mi zeludac u grlo svaki put. Ne znas jel gore ujutro dok spavas pa te probudi ili navecer kad te san pocne hvatati 🤪

url=https://lilypie.com]

16. Srpanj 2018. 23:08

Baby.nb1

Bas je bilo predivno! Djeca su nam bas pobjednicku godinu izabrala.
    Daaaa, nije nitko mislio da ce se toliko oduljit. Hitna ih je samo kupila po trgu. Al dovoljno je bilo i gledat na tv-u da srce bude ko kuca.
    Isuse netko u mojoj zgradi ili ulaz do svako jutro rano i navecer kasno kuha. Al da svaki faking dan i za svako jelo moras dinstat luk ne kuzim. Skoci mi zeludac u grlo svaki put. Ne znas jel gore ujutro dok spavas pa te probudi ili navecer kad te san pocne hvatati 🤪

Tako moja susjeda osjeti kad moj muž okreće meso na tavi u 10 navečer 

petrapp2605
    17. Srpanj 2018. 08:55

Jutro klokanice! Pa gdje ste sve jutros? 

Isssa
    17. Srpanj 2018. 08:59

Jutrooooo 😀
    Očito je bilo slatko spavati noćas 😀
    Tko ima pregled danas osim mene?

petrapp2605
    17. Srpanj 2018. 09:26

Isssa ja nisam spavala nikako, a sad jedva gledam, a nikako da zaspim...pa se vučem po kući. Sretno ti na pregledu, javi nam novosti. 

Isssa
    17. Srpanj 2018. 09:40

petrapp2605

Isssaja nisam spavala nikako, a sad jedva gledam, a nikako da zaspim…pa se vučem po kući. Sretno ti na pregledu, javi nam novosti.

Hvala 😀
    Zašto nisi spavala? Bebač neda mira?

17. Srpanj 2018. 09:42

Jutro klokanice! Sretno na pregledu Issaa. Ja sam već bila budna jutros ali sam ponovno nastavila spavati. Cijelu trudnoću se budim oko 5 na WC, pa oko sat vremena ne mogu zaspati. Možda svega 2 ili 3 puta da sam prespavala cijelu noć. Moj sinčić sada odlučio malo lupkati pod rebra, očito se okrenuo i pomaknuo. 

17. Srpanj 2018. 09:45
    28tt, +16kg
    28tt, +16kg
    Dija85
    17. Srpanj 2018. 09:46

Dobro jutro! Ja sam sa svojim jastukom super spavala! Doruckujem, popijem kavu i smisljati sto cu za rucak. Isssa sretno na pregledu!

Isssa
    17. Srpanj 2018. 10:03

Garavuša pa di ti je tih +16 kg???????

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.