Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    17. Srpanj 2018. 10:47

Isssa

garavusa005

Evo, ovo je zadnja slika cijele figure prije trudnoće i tu sam imala cca 53kg. Cice jedva A košarica, bokovi ravno 90cm kostiju. Ja sam i inače mršava i naviknuta sam na komentare o mojoj mršavosti ali ovdje sam i sebi bila očajna.
    .

Ovakve noge nisam imala ni kad sam se rodila 😂, stalno me zezaju da sam od struka na više mršava, a dolje debela😂, jednom u životu sam izašla van u izlazak u šosiću i pitali me da kaj se nogometom bavim😂😂😂😂😂

A mene su zvali Kosturka u školi. Nije nam trebao onaj gipsani kostur za biologiju. Imali su mene :-)

Jelennnna
    17. Srpanj 2018. 11:16

Garavusa meni si bas lijepo izgledala i tada, a i sada. Opcenito su mi smijesni komentari kad netko nekom rece da je premrsav, po meni ako je 3 posto populacije premrsavo to je maksimum. Opcenito su mi ti komentari malogradjanski, sta ko kome ima bit predebel ili premrsav stvarno ne kuzim. Svatko je lijep na svoj nacin. 
    Najbitnije je sebe sad prihvatit i volit u ovoj trudnoj, a i regularnoj kozi. Ja sam sebi sad bas ultra slatka, eto jedino noge mi znatno gore izgledaju no kad sam vjezbala, al s ostatkom sam super zadovoljna. Ostale trudnice sta sretnem po gradu su mi bas lipe i posebne svaka na svoj nacin. 
    Issa sretno na pregledu. 
    Ovdi je nocas bas ogromno nevrijeme bilo, danas je bas osvjezilo. 
    Uzivajte u danu curke.

17. Srpanj 2018. 11:57

Dobro jutro!
    Isssa, Nas_bebac i Aurora, sretno na pregledu!
    Garavusa, predivan trbuscic! 
    Petrapp, odmori mao popodne ako ne mozes preko noci, i neka pomogne 
    Aurora, mi jos skoro nista nismo nabavili, mislim da cemo sve krajem 8. mjeseca, nadam se da cu moci ici po ducanima :)
    Bruncili i MaSen, kako ste danas?
    Kako ste danas curke, sto cete raditi? Ja idem do grada sad, moram si naci neki kupaci, pa skuham rucak (neko varivo) i popodne na more :)
    Danas punih 27 tjedana, kasnije stavim slikicu 

Dea_Rene
    17. Srpanj 2018. 12:05

Dobar dan, da se i ja konacno malo javim. Citala sam al nisam bas pisala. Uhvatila se citanja knjige pa sve stavila u drugi plan :)
    Curama koje danas imaju preged sretno. 
    Bruncili i MaSen  kako ste vas dvije?
    Ja dugujem sliku od 26 i 27 tjedna 

Ista poza, ista obleka samo razlika od tjedan dana hahah
    Ista poza, ista obleka samo razlika od tjedan dana hahah

• Bruncili
    17. Srpanj 2018. 12:34

Hej curke, meni je opet jutros bio povisen tlak. Doslovce sam rekla doktorici da moj bioritam ne pocinje ujutro u 6 kad hitlerice ulete u sobu i da sam pod sokom takvog budjenja a i da sad vec imam laganu trtu od mjerenja tlaka. Sve kroz dan budu dobri al taj jutarnji je visok. Dogovorile smo se da ce se meni sutra drito pred vizitu mjerit tlak i ako dokazem da sam u pravu idem doma. Pitala sam isto tako za metil dopu pa mi je rekla da nemam ja tako visok tlak da bi me maltretirala sa uzimanjem 3x dnevno tableta al kao da cemo vidjet. Dosao je i nalaz urinokulture pa su mi izolirali proteus mirabilis (kako ona kaze svi je imamo u organizmu i aktivira se pri padu imuniteta) pa sam dobila i antibiotik...
    Majko mila koje drame nastanu iz niceg. Jedva cekam da moja Bruna dodje na svijet i onda zatvaram tunel 🤣 ne mogu ja ove stresove vise 😂😂😂

Isssa
    17. Srpanj 2018. 12:40

Bruncili

Hej curke, meni je opet jutros bio povisen tlak. Doslovce sam rekla doktorici da moj bioritam ne pocinje ujutro u 6 kad hitlerice ulete u sobu i da sam pod sokom takvog budjenja a i da sad vec imam laganu trtu od mjerenja tlaka. Sve kroz dan budu dobri al taj jutarnji je visok. Dogovorile smo se da ce se meni sutra drito pred vizitu mjerit tlak i ako dokazem da sam u pravu idem doma. Pitala sam isto tako za metil dopu pa mi je rekla da nemam ja tako visok tlak da bi me maltretirala sa uzimanjem 3x dnevno tableta al kao da cemo vidjet. Dosao je i nalaz urinokulture pa su mi izolirali proteus mirabilis (kako ona kaze svi je imamo u organizmu i aktivira se pri padu imuniteta) pa sam dobila i antibiotik…
    Majko mila koje drame nastanu iz niceg. Jedva cekam da moja Bruna dodje na svijet i onda zatvaram tunel 🤣 ne mogu ja ove stresove vise 😂😂😂

Hitlerice😂😂😂😂😂😂
    Nadam se da si u pravu i da ćeš ići doma😀, sretnooooo

Isssa
    17. Srpanj 2018. 12:42

Dea_Rene

Dobar dan, da se i ja konacno malo javim. Citala sam al nisam bas pisala. Uhvatila se citanja knjige pa sve stavila u drugi plan :)
    Curama koje danas imaju preged sretno.
    Bruncili i MaSenkako ste vas dvije?
    Ja dugujem sliku od 26 i 27 tjedna
    Sto se tice trudnickih tegoba za sada se moram pohvaliti da nemam sto prijaviti. Tu i tamo malo kontrakcija al nista strasno i neuobicajeno.

Pazi ti strukić😀, fit totalno, bravo 😀

Baby.nb1
    17. Srpanj 2018. 12:46

Pozdrav curke!
    Mi jutros odnijeli uzorke za guk profil na vuk vrhovac, sutra su nalazi. Fakat se nadam da ce biti ok da ne moram ostajati u bolnici. Popila s muzem kavu, obavili ducan i on otisao raditi.
    Garavusa ma ne smeta mene, i ja sam ih znala pec u ponoc  al brate ovo neko samo luk dinsta 
    I izgledas odlicno, bas kako velis, odlicno se rasporedilo!
    Petrapp  o da, neku vecer sam ko kauboj hodala do wc koliko se gospodin raskomotio na mjehuru
    Dea bas zanimljivo koliko je vidljiva razlika u samo tjedan dana razlike.
    Curke koje imaju preglede danas sretno!
    Mi sljedeci tjedan krecimo i bas muzu govorim lagano isplanirat i krenut u nabavku ostalih stvari, bez obzira sto ima jos vremena, ali ja necu biti za duga nasetavanja jer vidim da sam vec sad lagano gegava, mogu mislit jos kroz mjesec i pol sta ce biti. Ostala su nam kolica jedino od vecih stvari. Al imam osjecaj da ce mi upravo sitnice popit najvise zivaca, tako da si planiram slozit nekakav popis svega od pelena, robice, kozmetike, stvari koje ce meni trebati za bolnicu i sl. da bar prividno imam osjecaj da znam sta radim. 
    Cure ne znam kako vi s promjenama raspolozenja, al mene sinoc odjednom takav bijes osinuo da to nisu istine. Iz cistog mira. I jos me se komarac nadoveze. Mislila sam da cu iz koze iskocit. Muz se siroce skupio na svojoj strani kreveta i ne progovara. Govorim njemu jutros, oprosti za sinoc, ne znam sta mi je bilo. Veli skuzio sam, al rekla je meni ova na poslu - ne znas ti kako je to, to te samo odjednom opali i ne mozes si pomoc. Ne diraj, ne govori, ne disi, ne suprotstavljaj se, budi nevidljiv dok ne prođe.

url=https://lilypie.com]

petrapp2605
    17. Srpanj 2018. 12:58

Bruncili držim fige da te brzo puste doma, ipak je doma najljepše, pa makar morala u krevetu biti. 
    Baby.nb1 i tebi držim fige da ti guk profil bude ok! 
    Evo ja sam si odspavala pola sata, pa je privremeno lakše 😊

petrapp2605
    17. Srpanj 2018. 13:33

Evo nas od malo prije, mica sluša bebicu 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.