Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    petrapp2605
    16. Srpanj 2018. 09:01

Isssa moja bebica baš boksa, kažu da ju jako nisko nosim, tako da i udarci znaju biti jako niski baš na području gača, zato i mogu ić piškiti svaki 5 min

christyy
    16. Srpanj 2018. 09:13

Isssa

Dobro jutro cure 😀
    Sve smo u komadu, nismo se porodile od utakmice 😂😂😂😂
    Andeosretan rođendan 🎂
    Naš mališan je 2 dana bio mirniji a danas od 5 ujutro boksa me full jako, uspjela sam i snimiti 😊, ali jaaaako nisko me lupa, u području gaća i prepona, kaj mislite, jel to nisko ili se meni čini??????? Kak je kod vas?????
    Bruncili tlak u trudnoći nije bezazlen i bolje da si tamo kako god to bilo teško i grozno, pokušaj ostati smirena i ne uzbuđuj se, javi nam se poslje vizite, nadam se najboljem 😀 u kojem tjednu si?

Mene većinom lupa u predjelu pupka i to tako jako bude da mi se cijeli trbuh izoblići i ima već par tjedana kako mogu konkretno snimati kako udara :) Kad me lupa niže u predjelu gača to mi više bude kao pritisak neki..
    Anđeo sretan rođendan sa zakašnjenjem :)

Jelennnna
    16. Srpanj 2018. 09:28

Jutroo klokanice. 
    Svi su jos pod dojmom utakmice vidim. Meni je LuKa Modric, njegov zivotni put i nacin kako on to skromno prihvaca, bas fascinantan momak. 
    MaSen , Bruncili brz oporavak zelim.
    Issa tjedan po tjedan i stizes do 37og. 

Ja i suprug smo ocito u manjini, mi mozda stanemo na jednom djetetu. Ovako dok ga cekamo ne mogu uopce ni mislit o drugoj bebi. Svakako se ne vidim s drugim djetetom dok Gogy bar ne bude imao 4 god. Vise male djece zahtjeva iznimnu organizaciju i stvarno se divim zenama koje to sve uspiju uskladit. 

Sta se tice kg da izgubite to je sasvim normalno. U 3 dosta zena izgubi koji kilogram, a bebe uredno napreduju. Ja nisam dva tjedna dobila niti kg. Ako niste gladne, ni bebach nije gladan. Po meni tezina bebe nema bas puno poveznica s kolicinom koju jedemo, bliska prijateljica imala zastoj ploda, beba se rodila u 37 tj s oko 1800 grama, a ona natukla 24 kg, dok kuma mi je samo 6 kg dobila a dijete joj imalo 3.500 grama te zadnji mjesec cak mrsavila. 

Aurora
    16. Srpanj 2018. 09:39

Issa mene isto lupa jako nisko, znam osjetiti i da mi pogodi cervix. Na zadnjem UZV je doktor samo rekao da je na zadak, nije nisko, tako da je to ok pretpostavljam.
    Bruncili  nadam se da se tlak smirio i da možete doma!

Missed ab - 12 tt (2017) ❤️

christyy
    16. Srpanj 2018. 09:42

Što se tiče djece mi bi htjeli bar troje... Tj. ja bi htjela jer da se mm pita imali bi ih 10  Ovo za kg se slažem s Jelenom, znam trudnice koje su dobile jako puno kg na kraju je beba bila jako mala i obrnuto.. treba slušati tijelo i jesti normalno koliko nas ono traži. Btw kako ste vi sad sa kilama? Ne znam koliko je uopće neki normalan rast sad u ovim tjednima, baš ću proučiti malo...
    i da, Jelena - napokon sam u petak našla onaj magnezij, u Zgu sam obišla nekih 10 ljekarni... Al našla sam ga, i preporodila se! Hvala ti!

Isssa
    16. Srpanj 2018. 09:50

Petrapp i ja piškim stalno, bankrotirat ćemo od kupovanja WC papira 😂😂😂😂
    Christiyy zavidim ti na tim udarcima, iznad i oko pupka još nisam niti jedan udarac osjetila, jedino na bočnoj strani ponekad, posteljica mi je sprijeda pa amortizira udarce, a tek sam jutros uspjela snimiti da se vidi na snimci 😀
    Jelena brojim dan po dan, tjedni mi sporo prolaze, još bar 2 tjedna da uspijem izdržati bilo bi super a poslije kako bude 😀
    U subotu je muž otišao na cugu s 2 frenda koji imaju malu djecu, a jesam se nasmijala kad mi je pričao, veli on "večer tata", uglavnom upozorili su ga da kad rodim da samo priča DA DRAGA, ovog frenda je žena očerupala (blago rečeno) 2 tjedna nakon poroda, veli on da su bili pred rastavom 😂😂😂😂, ženu su hormoni dotukli a ona njega razbila🙈, sad ima mali 2 mj i sad se vraća lagano u normalu, veli ako je to preživio onda može sve 😂
    Ovaj drugi ima curicu od 2 godine i ne pada mu napamet drugo dijete, pita ga muž da dođe k nama gledati tekmu, a veli on jadan da ne može, da mora malu čuvati jer žena ide s curama gledati tekmu😂
    Pripremite muževe na HORMONE 😂😂😂😂😂

petrapp2605
    16. Srpanj 2018. 09:54

27 tj 

16. Srpanj 2018. 10:14

Dobro jutro! 
    Procitala sam zaostatke, nisam zapamtila sve, ali saljem najvecu pusu curkama koje muku muce s tlakom, i ostalim problemima, Isssa takodjer mislim na tebe i da izdrzite sto duze, da se nitko ne pocne otvarati prije vremena, da nemate kontrakcije i da nam lijepo prodje ovo zadnje tromjesecje! 
    Ja sam dobro, opet sam imala jake bolove prije neki dan, ali nisam isla u bolnicu, smirilo se nakon jedno 2 sata, tako da nastojim vise mirovati kad osjetim da sam pretjerala :)
    Muz ponovno radi, ja se isto bacam na dovrsenje svojih obaveza, tako da cu vas pratiti i pisati cesce 
    Ima ovaj tjedan pregleda? 

Looda_vila
    16. Srpanj 2018. 10:25

Jutro cure! Evo nas dvije oduzile spavanje do sad..kad mi vec kroz noc nije dala mira 😆
    I mene moja boksacica udara oko pupka i iznad njega. Dolje nisko osjetim samo povremeno, kao pritisak...kao da rukicom tu i tamo boksne u mjehur. 
    Mislim da je se moja okrenula glavicom prema dolje i jedino sto jos osjetim kad mijenja strane..pa kad guzom i ledima rotira preko pupka s jedne na drugu stranu. 😃
    Bruncili mozda ce ti promijenit terapiju za tlak ako ova za sad nema efekta. Drzi se! 
    MaSen kako si ti? Sto kazu na viziti?
    Ovo sa kilama je isto tako vrlo individualno. Kuma mi je rodila sad u 4 mj u 39.tjednu i beba je imala jedva 2300g, od 31 tjedna nije dobivala na tezini kako treba...zasto? - nemaju pojma. A ona je dobila oko 12 kg, 8 skinula odmah po porodu..jedino veli celulit nikako da ode, to ce morat vjezbanjem i prehranom ..nema druge.
    Druga kolegica natukla.30 kg u trudnoci, rodila malog 3000g..kroz 6 mj skinila 25 kg i evo jos 5 kg ima za vratit...  

Baby.nb1
    16. Srpanj 2018. 10:43

Ja se danas pikam za onaj guk profil. Prvo vadjenje uspjesno odradjeno 💪💪💪
    Evo cekam vodu za kavu da prokuha. Bas mi je zao da necu biti na doceku na trgu, ali ne usudim se. Biti ce ogromna guzva, znam da necu moc dugo stajati, a ne znam ni kako se vratit doma poslije toga 😂😂😂

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.