Da vam napišem anegdote od jučer.
Išla po inekcije i kako sam dosša prije nego se otvorila poliklinika otisša ja kupiti sebi za jest. I napao me galeb.. Ogrbao me po vratu. Sreća pa nisam imala lanačić ni ništa.I krenuo kreten zamnom. Bacila komadić sendvića i produžil dalje kad evo ti nakon par minuta opet njega. Nakraju sam ušla u bolnicu da mogu pojest u miru. Baš me šokirao bio hahhaha. I onda posljepodne legla drijemat malo kad neka dosadna muha me trznula iz sna toliko me prepala da mi je srce lupalo da sam imala osječaj da če iskočiti. Jučer su definitivno leteča stvorenja imala nešto protiv mene ahahhahaa
Jaoo te promjene raspoložena su komaaaa ja sam jedan dan doslovno osjetila kako crvenim od bjesa 🙈🙈 evo mi gotovi sa pregledom ispada da je beban ipak 31+6 težak 1900
Kaze doktorica da ce bit mali bucko 😊😊😊
Pitala sam ju slikicu ako mi moze dat slikala je jednu full fora na 3D i kaze ona meni da to hzzo ne pokriva i da je jedna slika 200kn bas sam si maloo potonula jer je slikica bila jakoooo fooraaa☹️
Dakle ispadne da je baba po zadnjoj mjesečnici ipak 😊😊
👩❤️👨08.09.2011
👰🤵 03.06.2017
🤱👶25.09.2018
👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
👼6.01.2023 miss.ab 9tt
Išla po inekcije i kako sam dosša prije nego se otvorila poliklinika otisša ja kupiti sebi za jest. I napao me galeb.. Ogrbao me po vratu. Sreća pa nisam imala lanačić ni ništa.I krenuo kreten zamnom. Bacila komadić sendvića i produžil dalje kad evo ti nakon par minuta opet njega. Nakraju sam ušla u bolnicu da mogu pojest u miru. Baš me šokirao bio hahhaha. I onda posljepodne legla drijemat malo kad neka dosadna muha me trznula iz sna toliko me prepala da mi je srce lupalo da sam imala osječaj da če iskočiti. Jučer su definitivno leteča stvorenja imala nešto protiv mene ahahhahaa
Jedan naš frend se panično boji galebova, kad smo za prvi maj bili na moru samo su iznad njega letili dok smo čistili hobotnice i ribu, a on se preznojavao od muke, a nama bilo smiješno. Čak ga je jedan pratio dok smo se vozili u autu do ulaza na autocestu 🤣🤣🤣.
Jaoo te promjene raspoložena su komaaaa ja sam jedan dan doslovno osjetila kako crvenim od bjesa 🙈🙈 evo mi gotovi sa pregledom ispada da je beban ipak 31+6 težak 1900
Kaze doktorica da ce bit mali bucko 😊😊😊
Pitala sam ju slikicu ako mi moze dat slikala je jednu full fora na 3D i kaze ona meni da to hzzo ne pokriva i da je jedna slika 200kn bas sam si maloo potonula jer je slikica bila jakoooo fooraaa☹️
Dakle ispadne da je baba po zadnjoj mjesečnici ipak 😊😊
Šteta za sliku, al bitno da je beba ok, ma nek je i bucko al sigurno će biti presladak 😘!
Bravo za pregled Nas_bebac ❤
I sretno onima koje ga imaju danas 😘
Jaooo kakve lijepe buše i strukovi 😍 ja sam vam dužna sliku al neću danas stavit jer bi se nakon ovih ljepotica preplašile morža 😂😂😂
hahahahahahaha, krepala sam
url=https://lilypie.com]
E da i moju mamu je prosle godine napao galeb jel je ponosno rivom jela burek bolje rečeno bila je borba on sebi ona sebi i ni jedan ne pušta (Na kraju mu je bacila burek 😂😂)
petrapp2605 mene isto brine tečaj, rezervirali 11.9. u Petrovoj iako nemam pojma još da li bi tamo rodila i ne da mi se plaćati 400kn. Nigdje drugdje nema, ljeto je😐 Super za stvarin skoro sve imate!
Isssa ja u ormaru nemam niti kedne kratke hlače noti ljetnu kratku suknju, moje noge su uf, a gore sam skroz tanka😅
Bruncili i Baby.nb1 sretno!!!!
Dea Rene ti još vježbaš?! Meni takoooo fali vježbanje!
Missed ab - 12 tt (2017) ❤️
Teta90 stigne se sve nabaviti, mene uhvatila panika šta ako budem morala ranije u bolnicu i sl. kako će sve muž bez mene😁 iako sigurna sam lakše nego sa mnom😂🤣
Missed ab - 12 tt (2017) ❤️
Dobar dan! Mi smo danas spavali do 11h, bas smo si dale oduska. Dorucak je bio kasnije pa i rucak ide tek za jedan sat. Cure koje su obavile pregled bravo, a onima koje tek imaju sretno. Ja sam od robice kupila nesto prije nego sto sam otisla na godisnji a ove velike stvari cu kupiti kada se vratim, znaci ne prije 09mj. meni se ne zuri, ja to laganini.
26.05.2004. 💙
11.03.2011. 💜
05.10.2013. ❤
08.11.2018. 💛
Sortiraj odgovore
Najstariji